Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben filimdekileri anlamıyorum zaten güya kıskanıyorlar ama hala açık saçık giyiniyorlar nasıl kıskanmaksa artık

başakcım sabah yazdıktan sonra hemen çıktığım için sorunu şimdi cevaplayayım.

tatlım 8 tane inciri ikiye bölünce zaten 16 tane gibi oluyo ibrahim saraçoğluda öyle diyo incirleri ikiye bölün diye.ben öyle yaptım 21 gün yapacaksın 7 gün ara vereceksin sonra 21 gün daha yapıp bırakacaksın.ben ilk yirmibir günü bie tamamlamadım ama yaptığım ilk ay yumurtladığımı anladım sancıdan kramptan ve adetimi düzenledi ondan sonraki aylardada bile adetim hiç şaşmadı.işe yaradığını burdan anladım canım.bence dene inşallah faydasını görürsün.bide kürün sonuna doğru bi kaç gün kala incirlerin içine bi tane havuç doğrarsan yumurtanın çatlamasına yarıyomuş diye biliyorum.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir,
karanfilce,
yesil33,
sara_28,
basakss

hoşgeldiniz hanımlar....bugün erenayefe hiç girmedi neden acaba:26:
erenayın kocası evdeydi de bugün ondan. kocası evdeyken hanfendi giremez neete. kocasıyla ilgilenmesi gerekmişş

ben filimdekileri anlamıyorum zaten güya kıskanıyorlar ama hala açık saçık giyiniyorlar nasıl kıskanmaksa artık
evet eski bölümlerinde haluk kızardı meltem de değiştirirdi üstünü. bu a bizim hoşumuza giderdi. şimdi bu şekilde giyinmesi hiç hoş gözükmüyor
halukta güya taşfırın erkek ama hiç karısına sözünü geçirdiğini görmedik

kadının fendi erkeği yendi taş fırında olsa.....

içimi açtın hatunum.o zaman ben ateş ölçmeye başlıyorum. bugün adetin 10. günü ve ben bugün başladım kür e fark etmez inşallah

içimi açtın hatunum.o zaman ben ateş ölçmeye başlıyorum. bugün adetin 10. günü ve ben bugün başladım kür e fark etmez inşallah

aslında adetin ilk günü başlamak lazım ama bugünden de başlayabilirsin zaten yumurtlama sorunun olduğu için farketmez canım sen devam et inşallah ilk aydan hamiş olursun

çocuklar duymasındaki melteme benim gibi sinir olanlar da varmış. çok gıcık bi tip. onu yazan nasıl bi feministlikle yazmışsa bir kadın olmama rağmen ben bile gıcık oluyorum.

aslında adetin ilk günü başlamak lazım ama bugünden de başlayabilirsin zaten yumurtlama sorunun olduğu için farketmez canım sen devam et inşallah ilk aydan hamiş olursun
inşallah canım şu yumurtlama sorunum ortadan kalkar inşallahh da çatır çatır doğururum tez zamand anne olurum.
çocuklar duymasındaki melteme benim gibi sinir olanlar da varmış. çok gıcık bi tip. onu yazan nasıl bi feministlikle yazmışsa bir kadın olmama rağmen ben bile gıcık oluyorum.
yazan eskiden iyi yazıyordu ama artık yazan da saçmaladı oynayan da.
yazan abartılı yazıoyr pınar altuğ da abartılı oynuyor. o kadar da kenidini göstermeye gerek yok. sadece kendini göstermeye çalştığı için dizi de itici oluyo

adaşım nassın bebekim
sahalardan uzaklaşcan mı gördün mü kırmızı kartı

gamzelal canım hani biri bebek düşürüyo demiştim ya seni o sanmştım. işte buldum onu angell miş

ooooooooffffffff canım sıkılıyoooooooooooo kocam yooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
biraz işim var benim klızlar siz takılın. benim sayfa açık olcak. ama cvp yazamıcam. birazdan geliri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…