Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy üzüldümm ..
allah yaşatmasın bizleree we hiç kimseye çok kötü bi durumm
amin cnm amin. kaç gündür yok angell nasıl acaba merak ettim..
işim var biras geliyorumm
ama size cvp vermeden de duramıyoruuummmmmmmmmmm

yeşillll adaşım uyuma kuzummmmmmmmmmmmmm kocan yok mu evde yaaaa onu beklee

amin cnm amin. kaç gündür yok angell nasıl acaba merak ettim..
işim var biras geliyorumm
ama size cvp vermeden de duramıyoruuummmmmmmmmmm

yeşillll adaşım uyuma kuzummmmmmmmmmmmmm kocan yok mu evde yaaaa onu beklee

ayy evdede oyun oynuyor maç yapıyo pc başında :KK1::KK1::KK1:
sıkıldım bende onsuz yatmam zaten canım biz yatağa hep birlikte gireriz 3 yıldırr :nazar::nazar::KK16::KK16:

Bütün zamanları ve saatleri sana kuruyorum...
Geldiğin vakit çalacak SADECE
hiçbir günü beklemedim ben, geleceğin yarınlar kadar

kızlar ya size bişi sorcam. siz kocalarınızla biribirnize hiç isminizle hitap ediytor musunuz. biz de yasakta.
ismimizle hitap etmeyiz. illa sevgi sözcükü olacak

süperrrrrr :KK16: süperrrrr:KK16:
ne hayallerim var bitmek tükenmek bilmeyen
az önce çok sıkıldım bunaldım kafa dağıtırım diye dışarı çıkalım markete falan gidelim dedim eşime
gittik daha beter oldum oyuncak bebe hıyafetlerii ayyy eskiden hiç gözüme batmazdı şimdi herşey bana resmen bebek isteğimi hatırlatıyorr:KK14::KK14:

ayy evdede oyun oynuyor maç yapıyo pc başında :KK1::KK1::KK1:
sıkıldım bende onsuz yatmam zaten canım biz yatağa hep birlikte gireriz 3 yıldırr :nazar::nazar::KK16::KK16:
ooooooooo hatunum kıskandırmaya mı çalşıyon bizi. Allah ayrı yaztırmasın inşallah ne güzelllll
çok güzel bir söz bayıldımm

kızlar ya size bişi sorcam. siz kocalarınızla biribirnize hiç isminizle hitap ediytor musunuz. biz de yasakta.

aynen canım ismini söylememden hiç hoşlanmıyor eşim tabiki bende :KK1:
sevgi sözcükleri adımız oldu bizim bikere çok kızınca eşime adıyla seslenmiştim çok kızmıştı küfür ediyomuşum gibi hissetmiş yazıkkk:KK1::KK1:

bizde aşkım canım diye konuşuruz hatta ilk evlendiğimizde gülüm derdi bi tanıdığımız öyle söyleme insan kardeşine dermiş dedi ne alakaysa...ben zaten adını söylememeye okadar alışmışımki artık adını söyleyemiyorum:KK17:

sevgi sözcükleri adımız oldu bizim bikere çok kızınca eşime adıyla seslenmiştim çok kızmıştı küfür ediyomuşum gibi hissetmiş yazıkkk:KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1:güldürdün benide burda... eşimde adını söylememi ister çok hoşuna gidiyor onunda,:KK16: pek söylemediğim için

GérÇek Sevgi NasıLdır BiLir misin ?
Ñefesiñ Tùkenirse aL bu Can Séniñ !
YoLunuñ Sonu uÇurumSa
Dur !
iLk adım Bénim ...

ay dimi yaa biz de hiç söylemiyoruz. galiba bi gün ilk defa kocama adıyla seslenmişim. adam şaşırdı kaldı:KK53:sen bana ne dedin diyeeeee:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
GérÇek Sevgi NasıLdır BiLir misin ?
Ñefesiñ Tùkenirse aL bu Can Séniñ !
YoLunuñ Sonu uÇurumSa
Dur !
iLk adım Bénim ...
waoooooooowwwww:KK9:

X