tamam canım olurrr ne kusuru...nasıl ekliyorsun eklenti ekledenmi?
canım msj sayfasında ınter ımage var ona tıkla resmi kopyala düzenle ekleniyo kusum:103:
eroşum bu arada o kahveyi ben koydum:89:
pınar bu ne ucuz bi ilaç annem yok paraya almışın
ben hiç bu kadar ucuz bi ilaç içemedimm
hmm ölemii ben kahveyi pek severim heee
bize kahve yapta içekkk
valla canımcıgım doktor yazdı ben bilmem
taamam gönder bana da bi kahveee
ama ben sütlü türk kahvesi severim
selam kızlar ben geldim nasılsınız...off kızlar ya ben bu aralar cok stersliyim ovulasyon testi yapıyorum bi net cizgiyi göremedim
ya kızlar ben birsey sormak istiyorum lütfen bana yardım edin ben yeni tiroit hapına basladım pazar gününden beri iciyom hapın isminide yazıyım kullanan varsa yardımcı olur(euthyrox 25) pazartes günü sol gögüsüm zaten agrıyodu sol elime vurmaya basladı agrı ve uyusma carsambaya kadar sürdü böyle simdi biras daha iyiyim ama 2gündür bas dönmem var ani kalkıslarda egilmelerde oluyo anlamadım esime diyorum hamilesin bak kesin diyoo kasımdada biras agrı var ama psikolojik yaptıgıma inandırıyom kendimi ümitlenmek istemiyorum bu hapı kullanıpta bu etkileri gören varmı yaa yardım edin bat.6gün var daha gögüslerim suan feci acıyo dokunamıyorum bilee:95:
amaaaaaaaaaaaaan başakkkkk
küstümm heeee
her lafıma çemkiriyon yaaaa
insa bi sevgi gösterirr
bu ne insanım beeee
insan accık sevgi sözü sööleerrrr
inşallah hamişsindir ama canımcım ilaçtanda olur dur ben bi prospektüs bilgilerine bakiimm
ama ben sütlü türk kahvesi severim
ohooooooooooo hatunum sen ovulasyon testinde bu kadar stres yapıyosan, gebelik testinde napçan senselam kızlar ben geldim nasılsınız...off kızlar ya ben bu aralar cok stersliyim ovulasyon testi yapıyorum bi net cizgiyi göremedim
hangi uuzn msj hepsini okuyom olumtaamam gönder bana da bi kahveee
sen enson yazdığım uzun mesajımı okudunmuuu??
hoşgeldinn stres yapma tatlımm bak oluşan yumurtada kaçarrr haa
çatlamaz bakkk
hangi uuzn msj hepsini okuyom olum
taamam gönder bana da bi kahveee
sen enson yazdığım uzun mesajımı okudunmuuu??
hoşgeldinn stres yapma tatlımm bak oluşan yumurtada kaçarrr haa
çatlamaz bakkk
kuzum ben güzel söz söylmem belkim ama on numara şiir yazarım arkideşim içinP
valla başağım tikkat ettimde sen erenaya hoş bişe demiyon..
bak kız sana hergün seni seviyomm diyoo..olmuyoo valla
sende ona iltifat et bakem
barışın bakimmm
hoşbulduk canım...stres yapmıycamda elimde olmuyoki bi catladıgını görsem rahatlıcam...ayy kacmasın ya catlasın inş...
ohooooooooooo hatunum sen ovulasyon testinde bu kadar stres yapıyosan, gebelik testinde napçan sen
hoşbulduk canım...stres yapmıycamda elimde olmuyoki bi catladıgını görsem rahatlıcam...ayy kacmasın ya catlasın inş...