Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar ben geldim nasılsınız...off kızlar ya ben bu aralar cok stersliyim ovulasyon testi yapıyorum bi net cizgiyi göremedim

valla canımcıgım doktor yazdı ben bilmem

seni umutlandırmak istemam ama yan etkilerinde başdönmesi filan yok
ama kalp sorunlarına özellikle çok değinmişşş
ve sol kol uyuşması kalple alakalı belirti olabilir dikkatli ol
mutlaka bi aile hekimine git şakaya gelmezzzz

ama ben sütlü türk kahvesi severim
taamam gönder bana da bi kahveee
sen enson yazdığım uzun mesajımı okudunmuuu??
selam kızlar ben geldim nasılsınız...off kızlar ya ben bu aralar cok stersliyim ovulasyon testi yapıyorum bi net cizgiyi göremedim

hoşgeldinn stres yapma tatlımm bak oluşan yumurtada kaçarrr haa
çatlamaz bakkk

Pınarcım bende levitron kullanıyorum,herhangi bi yan etkisini bilmiyorum,zaten aldığımız bi ilaç değil "HORMON"

sen keşke cerrahpaşa nükleer tıpa bi gitsen??ocakta kontrolüm var..müsatit olursan sende gel..size uzak ama tiroid hastalıklarında

tek geçerim orayı..millet erzuurumdan alkıp geliyor bu hastaneye..

göğüs ağrısı ve kasıklarda batma hamilelik belirtisi olabilir ama olmayabilirde,batın ne senin?kaç gün kaldı?

valla başağım tikkat ettimde sen erenaya hoş bişe demiyon..

bak kız sana hergün seni seviyomm diyoo..olmuyoo valla

sende ona iltifat et bakem

barışın bakimmm

ama ben sütlü türk kahvesi severim

ohooooooooooo hatunum sen ovulasyon testinde bu kadar stres yapıyosan, gebelik testinde napçan sen

taamam gönder bana da bi kahveee
sen enson yazdığım uzun mesajımı okudunmuuu??

hoşgeldinn stres yapma tatlımm bak oluşan yumurtada kaçarrr haa
çatlamaz bakkk

hoşbulduk canım...stres yapmıycamda elimde olmuyoki bi catladıgını görsem rahatlıcam...ayy kacmasın ya catlasın inş...

P

valla başağım tikkat ettimde sen erenaya hoş bişe demiyon..

bak kız sana hergün seni seviyomm diyoo..olmuyoo valla

sende ona iltifat et bakem

barışın bakimmm
kuzum ben güzel söz söylmem belkim ama on numara şiir yazarım arkideşim için
tabii o da derme çatma der ama ben onu siverim bilir o

ohooooooooooo hatunum sen ovulasyon testinde bu kadar stres yapıyosan, gebelik testinde napçan sen

onu hic sorma zaten canım... aslında ovulasyon testi yapmak istemiyodum ama doktorum yapmamı onerince yaptım yoksa ben kendimi biliyorum aklım hep ne zaman catlıycakta...:26:

tatlım adet başladıktan sonra 10gün sonra gün aşırı çalışın işte..

yok çatladı yok yumurtladım çok yıpranırsın..daha bu işin bide hamile kaldım mı olayı var?

bide ona test yapacaksın...bence sen 10 gün olayına dikkat et,şuan için yeterde artar bile..

:13:

hoşbulduk canım...stres yapmıycamda elimde olmuyoki bi catladıgını görsem rahatlıcam...ayy kacmasın ya catlasın inş...

NEŞEYLE YUMURTLAYIIIIIPPPPPP ZEVKLE DOĞURALIIIIIIMMMMMMMMMM
HADİİİİİİİİİ HEP BİRLİKTEEEEEEEE

kızlar yeni gelen arkadaşlara gaz veriyorum. topikimizin felsefesi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…