- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
hoşgeldinnnnnnn...ellerine sağlık canımmm..güle güle kirlet ...
hoşbuldumm canımmmmmsağolasıınnnnn tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldinnnnnnn...ellerine sağlık canımmm..güle güle kirlet ...
kızlar yaaa sizi seviyorum beni çok güldürüyosunuz.tıpkı karagözle hacivat gibisiniz.
250 de kutlayak demedim " var mısınız 250 yapmaya" dedim.
Bu cümleye karşılık sizden de kocaman bi:
Varıııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kelimesi bekledim
Tüm beklentilerimi çiğniyon sen
demsene dolunay demeseneee
kızlarrr komşumm beni kahve içmeye çağırdı hade ben gidiyomm gelirim sonra yine öpüyom sizi erenaycım tarin için teşk ederim çok severim zatennnn bunu bennn
çok kaynatmayın heee gelince okuması zor oluyo valla hade gittiimmm
gitme o zaman biz burdada içeriz kahveee:126:kızlarrr komşumm beni kahve içmeye çağırdı hade ben gidiyomm gelirim sonra yine öpüyom sizi erenaycım tarin için teşk ederim çok severim zatennnn bunu bennn
çok kaynatmayın heee gelince okuması zor oluyo valla hade gittiimmm
Erenayımmmm hepbirlikte kutlayakkk işte:))sen bize kısır yapsana:)kısırı çok severim:)
belliydi zaten okadar seviyomki kısırı çocumda olmeyyoooo
Pınarrrrrrrrrrrımmmmm göster hele ama yatağı falan toplada öyle göster
gitme o zaman biz burdada içeriz kahveee:126:
kız kısırdan kısır olunsaydı benim elti olurduuu öle kısır severkii
ama ben bu ay hamile kalcam , çocuk istiyom dedii o ay hamile kaldı fırt fırt 2 tane doğurdu
ben kısırı güzel yapamammmmm
ama şahane kumpirr yaparımmm
bende güzel kumpir yaparım...herkes bayılırrr..ama yalancı kumpir o ev yapımı canım çekti wallaaaa...
ama ben bu ay hamile kalcam , çocuk istiyom dedii o ay hamile kaldı fırt fırt 2 tane doğurdu
ablacım hoşgeldinn gül gül allah güldürsünn
napalım takılıyoz ölleee
gösterrrr gösterrrrrrrrrrr...
ya canım suan kafam cok karısık yogunum biras inanki aklıma gelmiyo yatak odamın markası baska zamana artık gösteririm ok kusura bakma:26::44:
bu ay hamile kalacammmmm (diyimde kaliyim bari)
FIRT FIRT DOĞURMAK İSTİYOM
kumpir hiç yapmadım,genelde ortaköyde yeriz biz evde nasıl oleyoo??anlatsaaana bacum?
hoşbulduk tatlım
erenaycım şu kumpirin tarifini verebilirmisin
ya canım suan kafam cok karısık yogunum biras inanki aklıma gelmiyo yatak odamın markası baska zamana artık gösteririm ok kusura bakma:26::44:
tamam canım olurrr ne kusuru...nasıl ekliyorsun eklenti ekledenmi?
Erenayımmmm hepbirlikte kutlayakkk işte:))sen bize kısır yapsana:)kısırı çok severim:)
belliydi zaten okadar seviyomki kısırı çocumda olmeyyoooo
Pınarrrrrrrrrrrımmmmm göster hele ama yatağı falan toplada öyle göster
sen bana soytarı mı dediiiiinnnnn çok pardon yanlış anladım galibaaaa tirbiyesizzzz ükelaaaaa hatunnnnnnbaşak soytarılığa devam annem bak kaç kişi var altta
allah bereketimizi artırsınnnn
bayağı aktif topik oldukk
forumdan baktım bizim topikin yanında kahve fincanı var üzerine gittim kkahve tadında yazıyo duu
yönetiimde anladıı muhabbet gani bizdeeee
kahveyi bide severimkii sormmaaa
fırt fırt doğurmakta marifet diil bence. bence bizim gibi olmak marifetttttttgitme o zaman biz burdada içeriz kahveee:126:
patatesi haşla tereyağıyla kaşarla ezzzz
içine sosis mısır bezelye turşu koy(biraz ayır) karıştırr eğer az yaptınsa güveçe koy, çoksa tepsiye ser, kalan malz üzerine koy azda kaşar, fırınla kaşar eriyene kadarr
çıkınca ketçap mayonez falan oohh mis gibi oluyoo
amaaaaaaaaaaaaan başakkkkkevet pınar don mon, jartiyer-martiyer varsa al oralıktan
sen bana soytarı mı dediiiiinnnnn çok pardon yanlış anladım galibaaaa tirbiyesizzzz ükelaaaaa hatunnnnnn
fırt fırt doğurmakta marifet diil bence. bence bizim gibi olmak marifettttttt
ya kızlar ben birsey sormak istiyorum lütfen bana yardım edin ben yeni tiroit hapına basladım pazar gününden beri iciyom hapın isminide yazıyım kullanan varsa yardımcı olur(euthyrox 25) pazartes günü sol gögüsüm zaten agrıyodu sol elime vurmaya basladı agrı ve uyusma carsambaya kadar sürdü böyle simdi biras daha iyiyim ama 2gündür bas dönmem var ani kalkıslarda egilmelerde oluyo anlamadım esime diyorum hamilesin bak kesin diyoo kasımdada biras agrı var ama psikolojik yaptıgıma inandırıyom kendimi ümitlenmek istemiyorum bu hapı kullanıpta bu etkileri gören varmı yaa yardım edin bat.6gün var daha gögüslerim suan feci acıyo dokunamıyorum bilee :95: