ayy canım gözünaydın inş bu ay bebişin göbüşene konar...
ama stres yaparsan kaçırırsınnnnnn yada büyümezzzz
bırak oluruna azıcıkkk
geliyom dur gönlünü alcam kocam geliyo yanıma kapıya çıkmam gerkkkkdolunay sööle başaka ben ona küsümmm
ayy canım gözünaydın inş bu ay bebişin göbüşene konar...
haklısın canım bende öyle yapmaya calışcam stres yapmak kötü oluyo...bak rahatladım bile
onu hic sorma zaten canım... aslında ovulasyon testi yapmak istemiyodum ama doktorum yapmamı onerince yaptım yoksa ben kendimi biliyorum aklım hep ne zaman catlıycakta...:26:
geliyom dur gönlünü alcam kocam geliyo yanıma kapıya çıkmam gerkkkk
tatlım adet başladıktan sonra 10gün sonra gün aşırı çalışın işte..
yok çatladı yok yumurtladım çok yıpranırsın..daha bu işin bide hamile kaldım mı olayı var?
bide ona test yapacaksın...bence sen 10 gün olayına dikkat et,şuan için yeterde artar bile..
:13:
dolunay sööle başaka ben ona küsümmm
uleyynnn arada bırakmayın beniiiiiiii....
erenaycım ama başakta şiir yazmıştı...yani..tamam belki direkman söyleyemiyo ama şiirle anlatıyo sana olan sevgsini..
evet canım haklısın .. dikkat ediyorum gün aşırı calışıyoruz ama ovulasyon testi yaptıgım icin merak ediyorum ne zman yumurtlıycam diye yapmasam daha rahat olurum aslında ...
evet canım haklısın .. dikkat ediyorum gün aşırı calışıyoruz ama ovulasyon testi yaptıgım icin merak ediyorum ne zman yumurtlıycam diye yapmasam daha rahat olurum aslında ...
tamam yazdıda kç günlük oldu o şiir haberin varmııııı????
kaç gündür baarıyoo bana küstüm ona ben küstümm
rahatladım biraz canım bundan sonra stres yapmak yok rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...rahatla pelin rahatlaaaaa oolacaaak olaaaccaaakkkk
rahattlaaaaa
Pelincim özgeçmişine baktımda,üzücü sonuçlanmış olsada daha önce gebelik oluşmuş sende
ee buda demek oluyoki hamiş kalabiliyosun:)yanii bebekin eli kulağında....
senin yerinde olsam valla hiç takmam tatlım...hayırlısı olsun,sağlıkla kucağına alda gelir canım...sıkma canını...
doktorun baksın tatlım ultrasonla??
ona göre bi çalışma planı verir size...
selam kızlar;
karşı topicten size fırladım, baktım ki bizim bazı hanımlar buraya yerleşmiş...
size kendimden bahsedeyim topicinize kan gelsin...
ben 33 yaşındayım 8 yıllık evliyim 7 yaşında tospam var (hamd olsun) cillop gibi trioid hastasıyım..2. bebişi bekliyoruz 4. ay tık yok bol bol kırmızılar var...
artık doğadan yaralanmaya otlar çöpler içmeye yemeye başladık...çekilin de bende aranıza sığışayım bari...
selam kızlar;
ben 33 yaşındayım 8 yıllık evliyim 7 yaşında tospam var (hamd olsun) cillop gibi trioid hastasıyım..2. bebişi bekliyoruz 4. ay tık yok bol bol kırmızılar var...
artık doğadan yaralanmaya otlar çöpler içmeye yemeye başladık...çekilin de bende aranıza sığışayım bari...
gel canım gellllselam kızlar;
bikere sevgiiyi anlatan en ölümsüz şeydir şiir...
ben sana mecburum desem ....Atilla İlhan gelmezmi aklına...
ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum
büyüdükçe büyüyor gözlerin
ben sana mecburum bilemezsin
içimi seninle ısıtıyorum
hoşgeldin canım aramıza:)başakk ekler senide listeye..
bende troid hastasıyım ama ilacı düzgün kullandıktan sonra doktorum hamileliğe engel olmadığını söyledi..
sürekli kontrole gidiyosun dimi?
Allah oğluşunu bağışlasın canım:)
canım tabiki biz ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikten sonra olmuyo hepimiz icin hayırlsı olsun inş...dedigin gibi bu ay hepimiz hamiş kalıp fırt fırt doguralım inşgün aşırı olması önemli ama geçenay ilk kez doktorla yumurta takibi yaptık
yumurtan olgunlaşmış dedi ve 3gün aralıksız çalışın gelin dedi
bide çatlatma iğnesi yazdı nolur nolmaz diye ama hayırlısı olmadığı için bebeğim gelmedi..
bu ay gelçek aama fırt fırt doğurcam erenayın tanıdığı gibi:)
canım sinirlerine yazıkk yaaa
yapma o testi o zaman kafan rahat olsunn
yumurtalarda röntgenlenmekten kurtulsunnn