yaşadığım saçmalıklar hangi günahın bedeli acaba?

Yengenc seni severim ama bazen cidden garip yorumlar yapıyorsun. Hayatım yanımızda mıydın da ilişkimizin ilişki gibi olmadığını iddia ediyorsun? Takılmaca olduğu ise asla doğru değil. Her türlü ilişki çeşidini yaşadım ben bu yaşıma kadar, o tırnak içinde özellikle vurguladıkların konusunda haklı olmadığını - en azından bu ilişkide-bilecek kadar deneyimim var emin ol.
Yorumunda katıldığım tek şey vicdan hakkında söylediklerin.
Ben seni sadece açtığın konulardan tanıyorum. Bu çocukla okuduğum ilk konuda, daha bir ay önce 'takiliyoruz öyle, olmazsa arkadaşa bağlar ,arada gezer kanka olurum" demiştiniz. Benim de bu tarz flortte kalan, tam 'iliski iliski' olmayan birlikteliklerim oluyor. O yüzden böyle bir yorum yazdım.
Bence sende şu durum var;
IMG_20221220_212443.jpg

Üçüncü kişilere gerçek hislerini söylemekten çekiniyor olabilirsin..yani ilişkiniz Ekim sonunda başlayıp birbucuk ay sonra bittiyse o mesajı yazdığın sırada tam ortasinda,en tatlı yerindeydiniz. Belki hislerin daha derindi ama burada 'takiliyoruz işte yea' demeyi tercih ettin.
Orasını bilemeyeceğim.
Ama neyse, zaten iyi olmuş bittiği. Dediğin gibi bu gerçeği bilmesen belki de daha uzun süre tekrar başlama ihtimali yüzünden beklenti içinde olacaktın.
İnsanın cansız hayatına renk getiren insanları unutması çoook zor. Bu yüzden kendini zorlayip kendini mutlu edecek ,kafanı oyalayacak şeyler yapmani öneririm. Neyse ki yoğun çalışıyorsun. İşte zaten kosusturmadan çıkıyordur aklından. İş cikislarina da yorgun da olsan planlar ekle, tiyatroya git, arkadaşlarınla buluş, kursa kaydol...öyle ki eve gelince patates çuvalı gibi uyu:)
Bir sure sonra artık aklına daha az gelecektir.
Bu Arada ben de yakın zamanda sevgilimden ayrıldım. Hem de konuşup icimdekileri döküp rahatlayıp ,ya da bir şeyinden soğuyup da ayrılmadım, derin bir sessizlikten sonra engelledim🙈 Üstelik ayrilmasaydik tam da bugünler için harika bir plan yapmıştık. Normalde çok flörtöz,yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanan biriyimdir ama hiç o modda degilim. Erkek sinek bile göresim yok. Süper mariodan haritaya, araba kullanan insandan oto çocuk koltuğuna her şey bana adamı hatırlatıyor 😂 gördüğüm her şeyle bir anımız var. Bazen kafayi mi yedim diye düşünüyorum.
üstelik yazsam eminim bir şey olmamış gibi devam ederiz ama benim ittirmemle devam edecek ilişki ittirsin gitsin kafasindayim. Beni görmezden gelen bir insana neden kendini açıklaması için şans vereyim ki? Bu sebeple kendimi tutuyorum,ama benim için de zor.
Aynı sana tavsiye ettiğim gibi bir gune üç plan falan sigdiriyorum, bir sürü etkinliğe bilet aldım,bir sürü arkadaşa sözüm var, keyifli bir doğa sporu aktivitesine başladım (onla başlamıştım gerçi,neyse)... Böyle böyle kendimi oyalayip yazmama gücü buluyorum.
Beraberken çok mutluydum ama böylesi daha iyi...
Biz daha iyisine layığiz En Büyük KK

Erkekler bunu söyleye söyleye normalleştirme peşindeler çünkü.
Yani yazmayayım yazmayayım dedim,tutamadım kendimi. Zaten o arkadaş evli adamlarla birliktelik yaşayan birisi. Sırf yakışıklı diye eşi tupbebek tedavi sürecinde adama numarasını verip konu açan bir arkadaş. Herkesi kendi ayarttigi insanlar gibi zannediyor olabilir.

İçten içe bir tuhaflık farketmişsinizdir. İnsanların hepsi görünmeyen bağlarla birbirine bağlı ama farkında değiller. Bir şey içinize şüphe düşürmüştür, tam kendinizi verememiş ve sürekli kendinizi düşünürken, ikna ederken bulmuşsunuzdur. Kurtulduğunuza sevinin bundan sonra da defalarca kendinize ispat etmeden ilk his geldiğinde biraz geri çekin
Bu yoruma katılıyorum. Baştan beri bu kişi bence tam olarak içine sinmemişti zaten. Diğer başlıkta bahsettiğin yakınlaşmalarda yaşanan uyumsuzluklar da bundan kaynaklıydı. Bundan kurtulduğun için sevinmelisin.

merhaba kk'nın güzel kadınları :)
artık "olmayan aşk hayatım"la beni bilenler bile var bu forumda, biliyorum, her şeyin farkındayım :KK53:

konuyu tamamen dertleşmek için açıyorum. aslında acı içindeyim. ilişkilerde asla dikiş tutturamıyorum. şimdiye kadar en azından tanışıp, görüşüp, biraz flört edip uygun değilmişiz diyor ve yoluma bakıyordum. ancak son yaşadığım ilişki, kısacık sürmesine rağmen beni mahvetti hanımlar.

bu insan hayatıma girmeden önce, bu kadar çok deneyip de olduramama üzerine, buradaki üyelerin de tavsiyesi üzerine aşk meşk işlerinin üzerine gitmeyi bıraktım bir süre. 2-2.5 ay kadar hiç aranmadan, neden ilişkim yok yaa diye sızlanmadan, kendi hayatıma yoğunlaştığım bir dönem oldu. ağustosun ortasından ekim ayının sonlarına kadar diyelim. ve kendime bir söz vermiştim, gerçekten tanımak istediğim, gerçekten etkileneceğim biri denk gelmediği sürece flört de etmeyeceğim diye. bu sözü tuttum, bi alkış alayım :KK9:

ekim sonları gibi biriyle tanıştım, beğendim, etkilendim. hiçbir zaman arkadaş gözüyle bakmadım, ilgimiz de karşılıklıymış derken biz kendisiyle kasımın başları gibi yoğun bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi. ben 29 o 34 yaşındaydı bu arada. 1.5 aya çok fazla şey sığdırdık, çok hızlı ilerledik. bu gidişattan ikimiz de memnunduk ama aramızda çok fazla uyumsuzluk vardı. bu uyumsuzluklar üzerine bir tatsızlığımız oldu ve ayrılmak istedi, ayrıldık. ayrılığın ertesi gecesi bana özledim diye mesaj attı. bu mesajı bir süre sonra almayı bekliyordum aslında ama bu kadar hızlı özledim demesi çok ilginç geldi. bir iki mesajlaşma sonrası bana, ilişkimizde beni aldattığını itiraf etti. neymiş efenim vicdanı çok rahatsızmış, beni gerçekten sevmişmiş, diğer tarafla ilişkisi benden 2-3 hafta önce başlamış sonra benimle tanışınca benden kopamamış ama diğer tarafı da bırakamamış falan. tüm bunları anlatırken diğer tarafı da hala bırakmış değildi bu arada. af maf diledi, kabul etmedim. olmaz artık ben sana tekrar güvenemem dedim. ya tam sadakatsiz volkan yani kızlar düşündükçe sinirleniyorum. neymiş efenim ben hayatına girdikten sonra onunla hiç sevişmemiş de hep görüşmemek için bahane üretmiş de bilmem ne bi de bana mesajlaşmalarının ekran resimlerini iletti, herhalde kendisini çekip vurmamı falan istedi :sinirli: neymiş efenim sadece günaydın ve iyi gecelerden ibaretmiş, beni hep görmek istemiş, hep aramak istemiş ondan sürekli kaçmaya çalışmışmış ama neden bırakamadığını kendisi de bilmiyormuş belki psikolojikmiş. yani neremle gülsem bilemedim. bir hafta kadar böyle sürekli onun beni darlaması benim de ona ağzıma geleni saymamla geçtikten sonra büyük bir tartışmanın üzerine, zaten artık bir araya gelmemin imkansız olduğu bu manipülatör tuhaf şahısla tamamen koptuk.

zaten aşk hayatım b.k gibiydi bir de üzerine bu ihanet eklenince ben iyice soğudum bu aşk sevgi işlerinden. içine düştüğüm olumsuz duyguların hangi birini saysam bilemedim. daha yeni, daha taze ama çok karışık duygular yaşıyorum. o son kopuştan sonra rahatladım, 2 gün kadar tek damla gözyaşı dökmedim. ama dün ve bugün bana inanılmaz bir hüzün çöktü. güzel anlarımız aklıma geliyor, hüzünleniyorum. sonra o güzel anları yaşarken bir de diğer tarafı idare ettiği ve beni en başından beri salak yerine koyduğu için ona öfkeleniyorum. duygudan duyguya sürükleniyorum. hiçbir şeyin tadı yok. yani çok ayrılık yaşadım ama hiç bu kadar kısa sürede yoğun şeyler yaşayıp sonunda da böyle ihanetle mihanetle sarsılmamıştım. kendimi değersiz hissediyorum ne yazık ki.

ihanet öyle kötü ki, sadece o insana duyduğum güven kırılmıyor; sanki bundan sonra hayatıma girecek olan herkese duyacağım güven sarsılıyor. atıyorum ben yeni birine ilk etapta 50 birim güveniyordum mesela eskiden, şimdi bu olay beni etkilendiği için hiç suçu günahı olmayan bir yeni insana 30 birim falan güveneceğim.

hadi beni biraz teselli edin, dertleşelim vallahi kötüyüm ya.
Kurtulmuşsun bence, pislik adam ya bence her halti da yedi kendini eğlendirdi ..

Yani yazmayayım yazmayayım dedim,tutamadım kendimi. Zaten o arkadaş evli adamlarla birliktelik yaşayan birisi. Sırf yakışıklı diye eşi tupbebek tedavi sürecinde adama numarasını verip konu açan bir arkadaş. Herkesi kendi ayarttigi insanlar gibi zannediyor olabilir.

Beynim yandı ya bu hangi konu bahsettiğin?

Beynim yandı ya bu hangi konu bahsettiğin?
Konu sahininin konularına şöyle bir baksan anlarsın zaten. Bahsettiğim konu da şu .
Umarım o da atanıp kimsenin kendini tanımadığı yeni şehirde yeni hayatını kurup insana değer veren, hayatındaki kadını uzmekten imtina eden,şeref sahibi bir adam bulur:dua:

artık "olmayan aşk hayatım"la beni bilenler bile var bu forumda, biliyorum, her şeyin farkındayım :KK53:

konuyu tamamen dertleşmek için açıyorum. aslında acı içindeyim. ilişkilerde asla dikiş tutturamıyorum. şimdiye kadar en azından tanışıp, görüşüp, biraz flört edip uygun değilmişiz diyor ve yoluma bakıyordum. ancak son yaşadığım ilişki, kısacık sürmesine rağmen beni mahvetti hanımlar.

bu insan hayatıma girmeden önce, bu kadar çok deneyip de olduramama üzerine, buradaki üyelerin de tavsiyesi üzerine aşk meşk işlerinin üzerine gitmeyi bıraktım bir süre. 2-2.5 ay kadar hiç aranmadan, neden ilişkim yok yaa diye sızlanmadan, kendi hayatıma yoğunlaştığım bir dönem oldu. ağustosun ortasından ekim ayının sonlarına kadar diyelim. ve kendime bir söz vermiştim, gerçekten tanımak istediğim, gerçekten etkileneceğim biri denk gelmediği sürece flört de etmeyeceğim diye. bu sözü tuttum, bi alkış alayım :KK9:

ekim sonları gibi biriyle tanıştım, beğendim, etkilendim. hiçbir zaman arkadaş gözüyle bakmadım, ilgimiz de karşılıklıymış derken biz kendisiyle kasımın başları gibi yoğun bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi. ben 29 o 34 yaşındaydı bu arada. 1.5 aya çok fazla şey sığdırdık, çok hızlı ilerledik. bu gidişattan ikimiz de memnunduk ama aramızda çok fazla uyumsuzluk vardı. bu uyumsuzluklar üzerine bir tatsızlığımız oldu ve ayrılmak istedi, ayrıldık. ayrılığın ertesi gecesi bana özledim diye mesaj attı. bu mesajı bir süre sonra almayı bekliyordum aslında ama bu kadar hızlı özledim demesi çok ilginç geldi. bir iki mesajlaşma sonrası bana, ilişkimizde beni aldattığını itiraf etti. neymiş efenim vicdanı çok rahatsızmış, beni gerçekten sevmişmiş, diğer tarafla ilişkisi benden 2-3 hafta önce başlamış sonra benimle tanışınca benden kopamamış ama diğer tarafı da bırakamamış falan. tüm bunları anlatırken diğer tarafı da hala bırakmış değildi bu arada. af maf diledi, kabul etmedim. olmaz artık ben sana tekrar güvenemem dedim. ya tam sadakatsiz volkan yani kızlar düşündükçe sinirleniyorum. neymiş efenim ben hayatına girdikten sonra onunla hiç sevişmemiş de hep görüşmemek için bahane üretmiş de bilmem ne bi de bana mesajlaşmalarının ekran resimlerini iletti, herhalde kendisini çekip vurmamı falan istedi :sinirli: neymiş efenim sadece günaydın ve iyi gecelerden ibaretmiş, beni hep görmek istemiş, hep aramak istemiş ondan sürekli kaçmaya çalışmışmış ama neden bırakamadığını kendisi de bilmiyormuş belki psikolojikmiş. yani neremle gülsem bilemedim. bir hafta kadar böyle sürekli onun beni darlaması benim de ona ağzıma geleni saymamla geçtikten sonra büyük bir tartışmanın üzerine, zaten artık bir araya gelmemin imkansız olduğu bu manipülatör tuhaf şahısla tamamen koptuk.

zaten aşk hayatım b.k gibiydi bir de üzerine bu ihanet eklenince ben iyice soğudum bu aşk sevgi işlerinden. içine düştüğüm olumsuz duyguların hangi birini saysam bilemedim. daha yeni, daha taze ama çok karışık duygular yaşıyorum. o son kopuştan sonra rahatladım, 2 gün kadar tek damla gözyaşı dökmedim. ama dün ve bugün bana inanılmaz bir hüzün çöktü. güzel anlarımız aklıma geliyor, hüzünleniyorum. sonra o güzel anları yaşarken bir de diğer tarafı idare ettiği ve beni en başından beri salak yerine koyduğu için ona öfkeleniyorum. duygudan duyguya sürükleniyorum. hiçbir şeyin tadı yok. yani çok ayrılık yaşadım ama hiç bu kadar kısa sürede yoğun şeyler yaşayıp sonunda da böyle ihanetle mihanetle sarsılmamıştım. kendimi değersiz hissediyorum ne yazık ki.

ihanet öyle kötü ki, sadece o insana duyduğum güven kırılmıyor; sanki bundan sonra hayatıma girecek olan herkese duyacağım güven sarsılıyor. atıyorum ben yeni birine ilk etapta 50 birim güveniyordum mesela eskiden, şimdi bu olay beni etkilendiği için hiç suçu günahı olmayan bir yeni insana 30 birim falan güveneceğim.

@wustria büyüyordu hayat böyle yapmam der yinede yaparsin onsuz yaşayamam der yasar durursun...

Konu sahininin konularına şöyle bir baksan anlarsın zaten. Bahsettiğim konu da şu .
Umarım o da atanıp kimsenin kendini tanımadığı yeni şehirde yeni hayatını kurup insana değer veren, hayatındaki kadını uzmekten imtina eden,şeref sahibi bir adam bulur:dua:

Seninki legendwomen yapmış mathsteacher nickini. Konuyu okudum inanamadım. Fake mi acaba dedim erkek çok forumda, kamuoyu yoklaması yapıyor gibi

Amann salla ya gerçekten.
1.5 aylık bir şey olarak bak.
Bide bu herif ortalık kızıştırıyor kendince.
Emin ol diğer tarafa da seni söylemiştir.
Aldatmış bile olsa içinde tutsun yani gelip söylemek nedir ya?
Bir kere benimde başıma böyle bir şey gelmişti.
Adam geldi aldattım seni dedi.
Eee dedim ne yapayım hadi güle güle dumur oldu .
20 li yaşlarımın başındaydım üzüldüm mü üzüldüm ama ona belli etmedim .
Sonra ben çok aptalım itiraf ettim başka erkek olsa kandırırdı dürüstlük kaybettiriyor falan demişti.
Hadi canım dedim bir daha dürüst olma o zaman buda sana hayat dersi olsun 🤣

Erkekler bunu söyleye söyleye normalleştirme peşindeler çünkü.
Hayır bilerek yapıyorlar o kadın hırslansın iyice ona bağlansın diye.
Konu sahibi de bunu bilmesine rağmen konuşmuş bu kişiyle.
Onu muhattap alıp karşına konuşmaj bile gereksiz bence.

Amann salla ya gerçekten.
1.5 aylık bir şey olarak bak.
Bide bu herif ortalık kızıştırıyor kendince.
Emin ol diğer tarafa da seni söylemiştir.
Aldatmış bile olsa içinde tutsun yani gelip söylemek nedir ya?
Bir kere benimde başıma böyle bir şey gelmişti.
Adam geldi aldattım seni dedi.
Eee dedim ne yapayım hadi güle güle dumur oldu .
20 li yaşlarımın başındaydım üzüldüm mü üzüldüm ama ona belli etmedim .
Sonra ben çok aptalım itiraf ettim başka erkek olsa kandırırdı dürüstlük kaybettiriyor falan demişti.
Hadi canım dedim bir daha dürüst olma o zaman buda sana hayat dersi olsun 🤣
Belki de iki taraf onun için kavga etsin diye soyledi niye soyler ki yoksa olmus bilmiş bu kızdan da ayrılmış ne vicdan rahatlatmasi rahibe günah mı çıkarıyor ne vazgeçilmez erkegim benim icin savaşın diye söylemiş gibi

Belki de iki taraf onun için kavga etsin diye soyledi niye soyler ki yoksa olmus bilmiş bu kızdan da ayrılmış ne vicdan rahatlatmasi rahibe günah mı çıkarıyor ne vazgeçilmez erkegim benim icin savaşın diye söylemiş gibi
Evet o yüzden zaten.
Ortaya kıvılcımı çakıyor .
Kadın gibi hareketler işte .ay gerçekten gerizekalı ya .
Buna hakaret etmeue bile gerek yok.
Aaa öyle mi mutluluklar diliyorum o kişiyle zaten bizde pek uyumlu değildik .
Bence ikimiz içinde daha iyi oldu .
Bende ayrılmak istiyordum ama söyleyemedim deyip çekilse adamı dumur etmiş olur öyle kalır baykuş gibi🤣🤣

Evet o yüzden zaten.
Ortaya kıvılcımı çakıyor .
Kadın gibi hareketler işte .ay gerçekten gerizekalı ya .
Buna hakaret etmeue bile gerek yok.
Aaa öyle mi mutluluklar diliyorum o kişiyle zaten bizde pek uyumlu değildik .
Bence ikimiz içinde daha iyi oldu .
Bende ayrılmak istiyordum ama söyleyemedim deyip çekilse adamı dumur etmiş olur öyle kalır baykuş gibi🤣🤣
Evet en güzel cvp ay niye ayrıldın bak ortada kaldin der gibi olurdu bu tür ilişkilerde erkek vay bak ne erkegim bnm için kavga ediyorlar moduna girip egosu oksaniyor yoksa niye biten ilişkiye bunu anlatsın önceki konularında hatırladım kiza manipülasyon yapıyordu cinsellik olmayınca ne tuhaf biri ya

Kesinlikle
Ay bir de salak gibi, ilk ayrılınca bu bir hafta on gün sonra özlerse bana yazar, tartışmalarda hatalı olduğunun farkına varıp barışmak ister belki diye umudum vardı. Belki de kafamın bir köşesinde acaba döner mi diye düşünecektim. İhaneti öğrendiğim iyi oldu, tüm kapılar kapandı.
Aramaması daha iyi emin ol arasaydi duygusal boşluğundan faydalanabilirdi
İlişkilerde denklige inanan biriyim, karşılıklı çaba ve özveri de aynı olmalı.
Adamin itirafinin altında yatan sebep 'ben sana layık değilim, olamadım.'

Arkadaşımı dinlemiş kadar üzüldüm. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara tensel çekim konunuz vardı bu adamla ilgili. O konu geldi aklıma, aslında sezgisel olarak bir rahatsızlığınız varmış ve sebebi de buymuş. 6.His diye bir şey gerçekten var.

Şu an aklımdan geçen sıfatları saysam ban yerim emin olun.

Sizden sadece 10 yaş büyüğüm ama şurada gördüğüm ilişkiler 10 yılda dünyanın ekseninden epeyce kaymış olduğunu anlıyorum. İnanın size güvenilecek erkekler var üzme kendini diyecek durumda değilim, şu saatten sonra oğluma bile kefil olmam.

Güvenmeyin zaten kimseye adam olan o güveni çabalayıp kendi kazansın.

Teselli edecek gücü bulamadığım için çok üzgünüm. Tek söyleyebileceğim acının evrelerini bastırmadan yaşayın ve hayata geri dönün. Yaşamadan bitmez çünkü

Evet en güzel cvp ay niye ayrıldın bak ortada kaldin der gibi olurdu bu tür ilişkilerde erkek vay bak ne erkegim bnm için kavga ediyorlar moduna girip egosu oksaniyor yoksa niye biten ilişkiye bunu anlatsın önceki konularında hatırladım kiza manipülasyon yapıyordu cinsellik olmayınca ne tuhaf biri ya
Ay tuhaf değil salak bence.
Sırf cinsellik yaşamsk için bile yapıyor olabilir kız hırs yapsın da buna atlasın diye.

Hee hee eminim ki hiç sevişmemistir vicdan rahatlığı için 'seni aldattim' demistir.
Sizin 'iliski iliski' gibi bir şeyiniz yoktu ki, flörtle başlamıştiniz . Gercek ilişki moduna girene kadar herkes yedekleriyle arasıra konuşabilir. Bunda bir şey yok, ahir zaman ilişkileri.
Koca adam bu şekilde başladığı 'takilmaca' ilişkisinde başkasına günaydın mesajı atti diye vicdan azabı çekmez. Yemesin sizi, terbiyesiz🤬
ya ben de bu mantigi anlamiyorum, ben 38 yasindayim, bizim genclik zamanlarimizda boyle flort falan yoktu. biriyle cikinca, gorusunce sevgili olmus oluyordun, o zaman da baskasiyla gorusmemen gerekiyordu haliyle. bu flortle iliski arasinda ayrim ne zaman oluyor ki. hadi mesajlastin vs daha ciddi degil, o zaman baskalariyla da mesajlasilabilir, ama bulustugun opustugun koklastigin anda bence iliski olmus oluyor zaten.

ya ben de bu mantigi anlamiyorum, ben 38 yasindayim, bizim genclik zamanlarimizda boyle flort falan yoktu. biriyle cikinca, gorusunce sevgili olmus oluyordun, o zaman da baskasiyla gorusmemen gerekiyordu haliyle. bu flortle iliski arasinda ayrim ne zaman oluyor ki. hadi mesajlastin vs daha ciddi degil, o zaman baskalariyla da mesajlasilabilir, ama bulustugun opustugun koklastigin anda bence iliski olmus oluyor zaten.
Flört zaten msjlaşma konuşma bence.
Buluşup görüşülüyorsa da ilişki.
Şimdi insanlar çoklu ilişki yaşıyor oldu.
Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Bunuda marifet sanıyorlar ilginç

Canım o senin devrinde kaldı. Artık böyle, son on yılda inanılmaz değişti ilişki anlayışı.

Ben de 91liyim mesela, ben yine sonundan ucundan bir şekilde gördüm 'biz şimdi sevgiliyiz/çıkıyoruz' zamanlarını. Yeni nesilde gören de yok.

Artık insanlar öpüşüp vedalastigi insanlara bile hemen 'sevgilim' diyemiyor (evlilik amacıyla tanistirilan, başladigi andan itibaren "ciddi ilişki" olan, ilanı aşk ile başlayan ilişkiler hariç)

X