- 17 Ağustos 2011
- 22.082
- 137.955
Ben seni sadece açtığın konulardan tanıyorum. Bu çocukla okuduğum ilk konuda, daha bir ay önce 'takiliyoruz öyle, olmazsa arkadaşa bağlar ,arada gezer kanka olurum" demiştiniz. Benim de bu tarz flortte kalan, tam 'iliski iliski' olmayan birlikteliklerim oluyor. O yüzden böyle bir yorum yazdım.Yengenc seni severim ama bazen cidden garip yorumlar yapıyorsun. Hayatım yanımızda mıydın da ilişkimizin ilişki gibi olmadığını iddia ediyorsun? Takılmaca olduğu ise asla doğru değil. Her türlü ilişki çeşidini yaşadım ben bu yaşıma kadar, o tırnak içinde özellikle vurguladıkların konusunda haklı olmadığını - en azından bu ilişkide-bilecek kadar deneyimim var emin ol.
Yorumunda katıldığım tek şey vicdan hakkında söylediklerin.
Bence sende şu durum var;
Üçüncü kişilere gerçek hislerini söylemekten çekiniyor olabilirsin..yani ilişkiniz Ekim sonunda başlayıp birbucuk ay sonra bittiyse o mesajı yazdığın sırada tam ortasinda,en tatlı yerindeydiniz. Belki hislerin daha derindi ama burada 'takiliyoruz işte yea' demeyi tercih ettin.
Orasını bilemeyeceğim.
Ama neyse, zaten iyi olmuş bittiği. Dediğin gibi bu gerçeği bilmesen belki de daha uzun süre tekrar başlama ihtimali yüzünden beklenti içinde olacaktın.
İnsanın cansız hayatına renk getiren insanları unutması çoook zor. Bu yüzden kendini zorlayip kendini mutlu edecek ,kafanı oyalayacak şeyler yapmani öneririm. Neyse ki yoğun çalışıyorsun. İşte zaten kosusturmadan çıkıyordur aklından. İş cikislarina da yorgun da olsan planlar ekle, tiyatroya git, arkadaşlarınla buluş, kursa kaydol...öyle ki eve gelince patates çuvalı gibi uyu:)
Bir sure sonra artık aklına daha az gelecektir.
Bu Arada ben de yakın zamanda sevgilimden ayrıldım. Hem de konuşup icimdekileri döküp rahatlayıp ,ya da bir şeyinden soğuyup da ayrılmadım, derin bir sessizlikten sonra engelledim Üstelik ayrilmasaydik tam da bugünler için harika bir plan yapmıştık. Normalde çok flörtöz,yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanan biriyimdir ama hiç o modda degilim. Erkek sinek bile göresim yok. Süper mariodan haritaya, araba kullanan insandan oto çocuk koltuğuna her şey bana adamı hatırlatıyor gördüğüm her şeyle bir anımız var. Bazen kafayi mi yedim diye düşünüyorum.
üstelik yazsam eminim bir şey olmamış gibi devam ederiz ama benim ittirmemle devam edecek ilişki ittirsin gitsin kafasindayim. Beni görmezden gelen bir insana neden kendini açıklaması için şans vereyim ki? Bu sebeple kendimi tutuyorum,ama benim için de zor.
Aynı sana tavsiye ettiğim gibi bir gune üç plan falan sigdiriyorum, bir sürü etkinliğe bilet aldım,bir sürü arkadaşa sözüm var, keyifli bir doğa sporu aktivitesine başladım (onla başlamıştım gerçi,neyse)... Böyle böyle kendimi oyalayip yazmama gücü buluyorum.
Beraberken çok mutluydum ama böylesi daha iyi...
Biz daha iyisine layığiz