Yaşadığım durum için ne yapmalıyım?

inanın bilmiyorum belki yatkınım belki yaşadıklarımdan

terapiyle aynı anda gitmeli diye düşünüyorum ben sadece ilaçla nereye kadar ki 5dklık muayenede sıkıntımı nasıl çözecek
Sıkıntını dr çözemez zaten sadece ilaçlar ile senin düşüncelerini azaltabilir bu kadar takar ve tedavi olmazsan hiçbirşey azalmayacak ve senin sorunun elinde olan kafanda bitirebileceğin bişey değil

Sıkıntını dr çözemez zaten sadece ilaçlar ile senin düşüncelerini azaltabilir bu kadar takar ve tedavi olmazsan hiçbirşey azalmayacak ve senin sorunun elinde olan kafanda bitirebileceğin bişey değil
psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım ama sonra ilaçlara bağımlı olmaktan korktum devam etmedim. tekrar düşüneceğim bunu haklısın

psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım ama sonra ilaçlara bağımlı olmaktan korktum devam etmedim. tekrar düşüneceğim bunu haklısın
Bunları söylerken İnan yaşamayan biri olarak değil psikiyatri de tedavi gören biri olarak yazıyorum. Bütçenizin olmadığını yazmışsınız devlet hastanesinden randevu alabilirsiniz evet belki 10 dk sürüyor ama aynı zamanda psikolog ile görüşmek istediğinizi belirtirseniz sizi psikologa yönlendireceklerdir. Ben geçtiğimiz hafta bu şekilde psikolog randevusu aldım evet psikiyatri dr özel ama psikolog için fazla benimde limitim yok.

en az maliyetle (durumum yok işsizim) nasıl halledebilrim
Alacağınız her destek malesef maliyetli. O zaman size iyi gelen bi arkadaşınızla paylaşabilirsiniz yada sizin bi eczacı tanıdığınız varsa size önerebileceği hafif bi antideprasan olabilir. Yani şu an herşey o kadar pahalı ki kendi doktorunuz kendiniz olucaksınız maleseef

Evet seanslar çok pahalanmış

Kendi doktorunuz olun. Hafif zararsız bi antideprasan kullanın. Önce bu şekilde deneyin bence fayda göremezseniz yapacak bişey yok artık bi şekilde bi doktora gidersiniz mecburen
Atanınca gidim güzel bi psikokoğa diye düşündüm ama bu gidişle atanacağım da yok

Atanınca gidim güzel bi psikokoğa diye düşündüm ama bu gidişle atanacağım da yok
Neden olumsuzu kendimize çekiyorsunuz? Neden atanamayasınız ki? Atananların sizden fazlası ne? Yeterki emek verin. İnanın hiç bir emek yerde kalmıyo. Mutlaka karşılığını alıcaksınız

Neden olumsuzu kendimize çekiyorsunuz? Neden atanamayasınız ki? Atananların sizden fazlası ne? Yeterki emek verin. İnanın hiç bir emek yerde kalmıyo. Mutlaka karşılığını alıcaksınız
Bi kaç yıl öncesinde olsak atanabilecek sıralamayı alıp şuan açıkta bekliyorum. Bu durum üzüyor açıkcası. Çünkü başarılı olup başarısızlık yaşadım.

Bi kaç yıl öncesinde olsak atanabilecek sıralamayı alıp şuan açıkta bekliyorum. Bu durum üzüyor açıkcası. Çünkü başarılı olup başarısızlık yaşadım.
Demekki daha iyi bi yer olucak, demekki hakkında böylesi hayırlı. Bilemeyiz. Bizim şer olarak gördüğümüz herşeyde mutlaka var bi hayır sen yeterki pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…