bazen şizofren miyim diyorumBahsettiğiniz şeyler Okb düşüncesi oluşturdu bende. Bir psikolog özellikle psikiyatri uzmanı ile görüşmelisiniz.
inanın bilmiyorum belki yatkınım belki yaşadıklarımdanbu aldatmışsınız gibi hissetme olayı acaba erkek arkadaşınız size öyle hissettirdiği için olabilir mi? yıllar önceki sevgilim beni kötü kadın olduğuma inandırmıştı, arkadaşlarıma ben ..... mıyım diye soruyordum mesela
Sıkıntını dr çözemez zaten sadece ilaçlar ile senin düşüncelerini azaltabilir bu kadar takar ve tedavi olmazsan hiçbirşey azalmayacak ve senin sorunun elinde olan kafanda bitirebileceğin bişey değilterapiyle aynı anda gitmeli diye düşünüyorum ben sadece ilaçla nereye kadar ki 5dklık muayenede sıkıntımı nasıl çözecek
Değilsiniz ama psikolojik olarak kötü bir şekilde ileri gitme durumunuz varbazen şizofren miyim diyorum
psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım ama sonra ilaçlara bağımlı olmaktan korktum devam etmedim. tekrar düşüneceğim bunu haklısınSıkıntını dr çözemez zaten sadece ilaçlar ile senin düşüncelerini azaltabilir bu kadar takar ve tedavi olmazsan hiçbirşey azalmayacak ve senin sorunun elinde olan kafanda bitirebileceğin bişey değil
evet hayattan nefret etmek istemiyorumDeğilsiniz ama psikolojik olarak kötü bir şekilde ileri gitme durumunuz var
Bunları söylerken İnan yaşamayan biri olarak değil psikiyatri de tedavi gören biri olarak yazıyorum. Bütçenizin olmadığını yazmışsınız devlet hastanesinden randevu alabilirsiniz evet belki 10 dk sürüyor ama aynı zamanda psikolog ile görüşmek istediğinizi belirtirseniz sizi psikologa yönlendireceklerdir. Ben geçtiğimiz hafta bu şekilde psikolog randevusu aldım evet psikiyatri dr özel ama psikolog için fazla benimde limitim yok.psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım ama sonra ilaçlara bağımlı olmaktan korktum devam etmedim. tekrar düşüneceğim bunu haklısın
Beklersen üzgünüm ama edeceksin farklı şekillerde sürekli hayatında olacakevet hayattan nefret etmek istemiyorum
Alacağınız her destek malesef maliyetli. O zaman size iyi gelen bi arkadaşınızla paylaşabilirsiniz yada sizin bi eczacı tanıdığınız varsa size önerebileceği hafif bi antideprasan olabilir. Yani şu an herşey o kadar pahalı ki kendi doktorunuz kendiniz olucaksınız maleseefen az maliyetle (durumum yok işsizim) nasıl halledebilrim
Evet seanslar çok pahalanmışAlacağınız her destek malesef maliyetli. O zaman size iyi gelen bi arkadaşınızla paylaşabilirsiniz yada sizin bi eczacı tanıdığınız varsa size önerebileceği hafif bi antideprasan olabilir. Yani şu an herşey o kadar pahalı ki kendi doktorunuz kendiniz olucaksınız maleseef
Kendi doktorunuz olun. Hafif zararsız bi antideprasan kullanın. Önce bu şekilde deneyin bence fayda göremezseniz yapacak bişey yok artık bi şekilde bi doktora gidersiniz mecburenEvet seanslar çok pahalanmış
Atanınca gidim güzel bi psikokoğa diye düşündüm ama bu gidişle atanacağım da yokKendi doktorunuz olun. Hafif zararsız bi antideprasan kullanın. Önce bu şekilde deneyin bence fayda göremezseniz yapacak bişey yok artık bi şekilde bi doktora gidersiniz mecburen
Neden olumsuzu kendimize çekiyorsunuz? Neden atanamayasınız ki? Atananların sizden fazlası ne? Yeterki emek verin. İnanın hiç bir emek yerde kalmıyo. Mutlaka karşılığını alıcaksınızAtanınca gidim güzel bi psikokoğa diye düşündüm ama bu gidişle atanacağım da yok
Bi kaç yıl öncesinde olsak atanabilecek sıralamayı alıp şuan açıkta bekliyorum. Bu durum üzüyor açıkcası. Çünkü başarılı olup başarısızlık yaşadım.Neden olumsuzu kendimize çekiyorsunuz? Neden atanamayasınız ki? Atananların sizden fazlası ne? Yeterki emek verin. İnanın hiç bir emek yerde kalmıyo. Mutlaka karşılığını alıcaksınız
Demekki daha iyi bi yer olucak, demekki hakkında böylesi hayırlı. Bilemeyiz. Bizim şer olarak gördüğümüz herşeyde mutlaka var bi hayır sen yeterki pes etmeBi kaç yıl öncesinde olsak atanabilecek sıralamayı alıp şuan açıkta bekliyorum. Bu durum üzüyor açıkcası. Çünkü başarılı olup başarısızlık yaşadım.
Pes etmeyip tekrar çalıştım inşallah olucak bu seferDemekki daha iyi bi yer olucak, demekki hakkında böylesi hayırlı. Bilemeyiz. Bizim şer olarak gördüğümüz herşeyde mutlaka var bi hayır sen yeterki pes etme
İnşallah sen çok güçlü birisin olucak önce kendine sen inanPes etmeyip tekrar çalıştım inşallah olucak bu sefer
Daha da güç verdiniz teşekkür ederimİnşallah sen çok güçlü birisin olucak önvr kendine inan
İçimden gelenleri yazdım. Rica ederimDaha da güç verdiniz teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimİçimden gelenleri yazdım. Rica ederimatanma haberinizi de kutlıycaz burdan eminim ki. Ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?