• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bi engel.. Hayatımı bana zindan etmek istemek değilse eğer nedir bu?

Zaten evlilik gibi bi düsüncemiz suan yok.
İkimizinde işi var. Erkek arkadaşım mali müşavir. Daha doğrusu suan mali müşavirlik stajını yapıyor.
Ben özel bi şirkette tasarımcıyım. Birikmiş param yok çünkü biriktirmek için fırsatım hiç olmadı nedeni de maaş kartım annem de. Ve hiç öyle kenara para atma gibi bi düşüncesi yok. Ben bikaç kez söyledim para biriktirmek istediğimi ama kaale almadı.
Kuralları çiğneyen, kendi kafasının dikine giden bi çocuk olmadım hiç bi zaman. Hatta karşılık dahi vermezdim. Olaya her yönden bakıyorum ama malesef.
Aradan biraz zaman gecsin o zaman. Ne de olsa daha erken diyorsunuz siz de. Zamanla bir seyler oturur,anne fikre alisir. Veya sen sogur ayrilirsin. Her sey olabilir. Ama annenin gozune gozune sokma sevgilini bu evrede. Yokmus gibi davran. Annenin bir bildigi olur genelde. Onun hislerine guvenmekle zararli cikmazsin

Aradan biraz zaman gecsin o zaman. Ne de olsa daha erken diyorsunuz siz de. Zamanla bir seyler oturur,anne fikre alisir. Veya sen sogur ayrilirsin. Her sey olabilir. Ama annenin gozune gozune sokma sevgilini bu evrede. Yokmus gibi davran. Annenin bir bildigi olur genelde. Onun hislerine guvenmekle zararli cikmazsin
Tesekkür ederim burdaki söylenenleri göz önünde bulundurarakta zararlı cıkmam o yüzden dediklerinizi dikkate alıcam :)

Back