• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-yaş sınırlaması-

Bana bu tip dertlerinde paylaşılması, ciddi ciddi yorum yapılması rahatsız edici gelmiyor. Neticede burada yirmili yaşların başında olup, 7-8 senelik ilşkiden sonra evlilik yapmış ya da yapacakken problemler yaşayan insanlar var. Bugün burada bize çocukça gelen sorunlarını yazan kardeşlerimize anlayış ve ciddiyetle yaklaşabildiğimiz ölçüde, ileride daha sağlıklı ilişkilerini evliliğe taşıyabilirler belki diye bir umut taşıyorum.

Ben de 25 yasındayım, yaslı sayılmam.. 18imde de 20mde de yani hiçbir yaşımda benim bu tarz problemlerim olmadı, şuandada nişanlıyım ve kendi kendime ilişkimi gayet güzel evliliğe taşıyorum. Bunun konuyla alakası yok, kişilikle alakası var bence..Yanlış anlaşılmasın, ciddi problemlerden bahsetmiyorum, elbette gereken konularda fikir alışverişi yapacağız, kafamıza takılanları buraya yazacağız soracağız,öyle ki bende yazıyorum soruyorum.. Ama son zamanlar en başta yazdığım tarzda konular çok fazla olmaya başladı ve rahatsızlık duydum..Kadınlar kulubumu cocuklar kulubumu anlamamaya başladım... Fikrine saygı duyuyorum yine de...

Back