-yaş sınırlaması-

guldnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
İzmir
Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum... Ama benim sorunum şu, k.k'deki bazı arkadaşların açtığı saçma çocukça konular! Konu sahibi arkadaşı rencide etmemek için o an yorum yapmak istemiyorum, ama gerçekten sinir oluyorum... Yok sevgilim facebooktan şunu yazmış bana nedemek istedi acaba, yok neden böyle dedi, yok 2 saattir neden aramadı ...vs vs vs... Cümleler karışık yazılıyor genelde ve sorun bile olmayan saçmasapan günlük olaylar buraya çok büyük problemmiş gibi taşınıyor...Kişi, yarın unutacağı konuyu buraya kafasına göre yazıyor da yazıyor... Bu tarz yazanların yaş grubunun düşük olduguna inanıyorum. Çünkü anlatımlarda genelde lise ya da üniversiteden bahsediliyor.. K.k'ne neden yaş sınırlaması getirilmiyor? Ya da saçma gelen konuların kapatılma ihtimali yok mu? Başlığa bakıyorum, önemli bişey zannediyorum, okuyunca da "hey allahım" diyip gülüp geçiyorum..Bir de altına çok ciddi sorunmuş gibi cevaplar veriliyor yorumlar yapılıyor.. Benim de hergün değişen biçok sorunum var, hepsini yazmak mı gerek buraya. Kadınlar kulübünün, fikir alışverişi yapmak, önemli bir konuda birbirimize yardım etmek (sağlık, kozmetik, evlilik, psikoloji, çocuk vs... gibi), ve gerektiğinde arkadaşlıklar kurup sohbet etmek amacını taşıdığına inanıyorum...Kadınlar kulubü sayesinde pek çok konuda bilgi sahibi oldum, merak ettiğim soruların cevabını a.dan z.ye burdan öğrendim, başka hiçbir sitede istediklerimi bukadar kolayca bulmadım ben. Merak ettiğim birşey olsa hemen açıp burdan öğreniyorum, evliliklerdeki ilişkilerdeki "ciddi" sorunları okuyup şaşkınlıkla insanları ve hayatı öğreniyorum, hatta canım sıkıldığında oyun bölümündeki konulara bakıyorum.. Ama bazı tamamen "cocukça" konuların fazla yer kapladığına ve seviyeyi düşürdüğüne inanıyorum...Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Belki kadınlar kulubunun formatı böyledir, her yaş grubunun herşeyi yazma hakkı vardır.. Eğer öyleyse yapacak bişey yok(

bu konuda size katılıyorum ve destekliyorum.hergün bi kaç tane böle konu gözüme çarpıyor.yaş sınırlaması getirilemez heralde ama konular okunup onaylanıp foruma gönderilirse
daha hoş olur sanki .....erkek arkadaşımla tartıştık arasammı v.b

Yaş sınırlamasının olabileceğini sanmıyorum

düşüncelerine tamamen katılıyorum cnm. yaş sınırlaması olmalı bence de. başlığı okuyorum, sorunu okuyorum. ciddi ciddi anlatmış. altına güzel yorumlarda yazılmış belki ama, konuyu açan kişi bi yerde yaşını yazmış mesela 14-15. evet herkesin derdi, sorunu kendine göre büyüktür, önemlidir. bunun aksini asla söyliyemem. ama herkesçe önemli ve gerçekten "sorun" diye nitelendirilebilecek onca şey varken, 14 yaşında bi ergenin belki 10 gün sonra unutacağı bi sorununu burda ciddi masaya yatırıp tartışmanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.

evet katılıyorum kesinlikle yaş sınırlaması olmasa bile, konuların onaydan geçmesi gerek..

'kesinlikle katılıyorum size ama çözüm olacağını sanmıyorum .İsteyen mutlaka istediği yere cevap yazıyor fakat insan okumadanda geçemiyor öylesine acil birşeymiş gibi açılıyorki bazen bu tarz topikler Acil yardıma ihtiyacım var-çok kötüyüm vs.vs. okuyuncada ayırdığım zamana üzülüyorum.Okumadanda anlaşılmıyor ki'

evet benimde anlatmak istediğim tam buydu.. ergen yaştaki kişilerin (10 gün bile çok) yarın unutacağı konuyu buraya telaşla ciddi ciddi yardım isteyerek anlatması gerçekten zaman kaybı.. önemli bir sorunları olsa içim yanmıcak..

Naıl bir sınırlama getirilirki :)Yani arkadaşım aramıyor diye konu açmayın vs diyemi?Yaş konusuna gelince kimi erkekler üye olmak için erkek olduğu halde infosunu kadın dolduruyor.Yani yaşdan öte cinsiyetini değiştiriyor.14-15 yaşındaki biri ekonomi,Yemek tarifi,estetikden ziyade bu tür konulara ağilimli oluyor sanırım:)

bu konuyu açtığın için teşekkürler.....en azından görenler biraz daha dikkatli olacaklardır.forumu okumakla yetinmek lazım (keşke olmasaydıda bende konu açmasaydım)yazı yazarak kendini aktif hissetmek istiyorlar heralde....

Bende bunu demek istemiştim. Erkekler bile üye olabiliyorken yaş sınırını kim umursar ki

Son düzenleme:
evet yaş sınırlaması mümkün olmayabilir (doğru yaş yazılmayabılır).. ama en azından konuların onaydan geçmesi gerek bence...

"genç kadınlar" yada "genç kızlar kulübü" diye bi site olsa orda takılırlardı belki

valla kesinlikle hepsinin yaşı küçük olmuyo, bende merak edip soruyorum bazen 30-35 dediklerinde şok oluyorum, yaş sınırlaması mümkün değil bence tüm kk pro kartlı olursa anca...(pro kart için kimlik şart) ama bu da mümkün değil
zaten fake gibi gelirse yazmadan duramıyorum ama bana göre saçma fakat gerçekse yazmadan kapatıyorum, sonuçta herkesin derdi tasası kendine göre sorun ve onlarla paylaşım yapacak başka üyelerde mutlaka çıkıyor
sonuçta gözlemlediğim kadarıyla küçük yaş gruplarıda birbirlerine çekiliyor, beraber paylaşımda bulunuyorlar, bulunsunlar. Ben kısıtlama olmaması taraftarıyım, çünkü çeşit çeşit insan var ve paylaşımda bulunacak insanlar mutlaka çıkıyor. Bize göre anormal olan başka birileri için normal olabilir sonuçta. Aşırı absürd konuları zaten yöneticiler siliyor ya da kapatıyor

Fikrine saygı duyuyorum.. Ama şunu da belirtmek istiyorum: Herkesin derdi tasası kendine demişsin... "facebookta bu cümleyi bana mı yazdı acaba, 2 aydır bakışıyoruz neden yanaşmadı, beni 2 saattir aramadı napıyım, okulda etrafında çok kız var sinir oluyorum vs..." gibi konuları kendine sorun edenlere, biz genelde "cocuk" diyoruz... Elbette,bize göre normal olan sorunlar başkalarına göre anormal olabilir...Sorunlar göreceli kavramlardır. Ama bukadar da değil.. Bu tarz sorunların anormallikle veya normallikle ilgisi yok. Bu direk çocukluk oluyor....

bence insanların sizi samimi bulup fikir almaları güzel bişey sevgilim bunu yazdı ne demek istiyo vb bi soru sormasının ne sakıncası olablrki ayrıca birinin derdi size göre dert olmayabilir yani.

Bana bu tip dertlerinde paylaşılması, ciddi ciddi yorum yapılması rahatsız edici gelmiyor. Neticede burada yirmili yaşların başında olup, 7-8 senelik ilşkiden sonra evlilik yapmış ya da yapacakken problemler yaşayan insanlar var. Bugün burada bize çocukça gelen sorunlarını yazan kardeşlerimize anlayış ve ciddiyetle yaklaşabildiğimiz ölçüde, ileride daha sağlıklı ilişkilerini evliliğe taşıyabilirler belki diye bir umut taşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…