Maşaallah oğluşuna canım.Canım oğlu mu wc 'ye alıştırdım o arada hasta oldum falan derken yeni yeni toparliyirum.. sen nasilsin nevosum
Çok geçmiş olsun canım..
Ben de iyiyim canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah oğluşuna canım.Canım oğlu mu wc 'ye alıştırdım o arada hasta oldum falan derken yeni yeni toparliyirum.. sen nasilsin nevosum
Canımm burdayım :)
Katılım için son 1 hafta
Çok iddialı tarifler gelince korkmuş olabilirlerSenin tarif ne zaman geliyorSence neden katılım az ablacım yorum alabilir miyim
Çok iddialı tarifler gelince korkmuş olabilirlerSenin tarif ne zaman geliyor
Yetiştim kiKatılım için son 1 hafta
İnşaallah canımBende öyle düşünmüştüm ablacım
Yetiştiricem süre bitmeden inşallah, mutlaka katılmak istiyorum
Yetiştim ki
Günaydın iyi bir hafta olsun inşallahGünaydınlar hatunlar
Caniiiiim renk katsana bu kategoriyeCanımm burdayım :)
İnşallah diyelim o zaman canımYaparsam basit bişey yapabilirim kış saatine geçtik ya çok yorgunum 2 haftadır
İnşallah katılmayı düşünüyorum canım, çok isterim bu kategoride olmayı
Kaç keredir bakıyorum pastanı yapmış mısın diye ,gözüm yollarda kaldıBende öyle düşünmüştüm ablacım
Yetiştiricem süre bitmeden inşallah, mutlaka katılmak istiyorum
Sunum önemli ama siz bilirsiniz...Ben de katılmak istiyorum ama tabagimdan çanağımdan ifşa olurum diye korkuyorum :) hepsini alüminyum folyoyla kaplarım katılırsam :)) bide çiz kek yas pasta sayılıyor mu ,sayılsın lütfen :)) Nevreste
Teşekkür ederim .Sunum önemli ama siz bilirsiniz...
Evet sayılır yapabilirsiniz
iyi ki döndün o zamanAzıcık kaybolup geldim tatlım
dayanamam ben hele bu aralar tatlı tatlı diye ölüyorumOluyor canimcim ben yaptim yemedim :)) Evdekilere eşe dosta dagittim.
Günaydın iyi bir hafta olsun inşallah