- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yüklicem ablacım inşallah yaptım tarifimi dün gece yüklicektim karanlık diye sunum fotosunu bu sabah çektimKaç keredir bakıyorum pastanı yapmış mısın diye ,gözüm yollarda kaldı
Seninki de porsiyonluk galiba ellerine sağlık canım.Bugün yüklicem ablacım inşallah yaptım tarifimi dün gece yüklicektim karanlık diye sunum fotosunu bu sabah çektim
Pasta dedimse öyle büyük bişey beklemeyin pek bir minnacık pastacıklarım
Seninki de porsiyonluk galiba ellerine sağlık canım.
Harika olmuştur eminimSaol canım benim konumu açtım bakalım inşallah beğenilir
Porsiyonluk, lokmalık diyelim
O sizlerin takdirine kalmış tatlımHarika olmuştur eminim
Makarnalarda da çok kararsız kalmıştık. Yine öyle olacak galibaAy herkesin pastası birbirinden güzel kime oy vericiiik şimdi
Ya çok tatlısın sen nereden buldun da çıkarttın bunu. Off görünce eski günlere gittim yaa kaç senesiydi kim bilir bu pastayı yaptığımdaBugün bilgisayarimda eski fotoları karıştırırken LezzetliCipetpet in yaptığı muhteşem pastalardan birini buldum. Size de paylasayim da gözünüz bayram etsin dedim Eki Görüntüle 2067810
Ya çok tatlısın sen nereden buldun da çıkarttın bunu. Off görünce eski günlere gittim yaa kaç senesiydi kim bilir bu pastayı yaptığımda
Teşekkür ederim bitanem2009 diye kalmış aklımda ama :) süpersin canım
Maşallah ne güzel bi pasta o öyle iki katlı filanTeşekkür ederim bitanem
Üç katlı aslında canım beğenmene çok sevindimMaşallah ne güzel bi pasta o öyle iki katlı filan
Olsa da yesek tatlı krizlerine gire çıka bi hal olduk heryerde pasta görmeye başladımÜç katlı aslında canım beğenmene çok sevindim
Ayy sorma canım ya, keşke olsaydı da yeseydikOlsa da yesek tatlı krizlerine gire çıka bi hal olduk heryerde pasta görmeye başladım
Canım sen hamile misin maşaallahÇokta az kalmış doğuma
Hoşgeldin teşekkür ederiz