- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son günler yok mu arttıran hanımlar
Yeni bir tarif geliyor yuppiiBen yapıyorum şimdi bakalım usenmezsem bide sonuçtan memnun kalırsam bugün paylaşırım
Yeni bir tarif geliyor yuppii
İpucu alalım çikilalı mı
aldık yine kalorileri eyvah eyvahTabi ki çikolatalı
Çikolata Ben
Benim tarif de porsiyonluk oldu bu arada :)
aldık yine kalorileri eyvah eyvah
Kardeş tarif desene o zaman
Olsun canım illaki toparlarsın sen yaparsınEvettt ayni kulvardayiz bakalım çok heyecanlıyım inşallah ortaya güzel birşey çıkarırım biraz aksilikler oldu
Maşaallah canımRabbim kucağına almayı nasip etsin:):) Evet ablacım çok teşekkür ederimm Az kaldı valla heyecan dorukta
GelsinYeni pasta mı geliyor
Geliyor geliyor yapılmış.Yarın eklenirGelsin
Kim yaptıysa ellerine sağlık olsunGeliyor geliyor yapılmış.Yarın eklenir
Ellerine sağlıkKim yaptıysa ellerine sağlık olsun
Pasta kadar güzel bir yiyecek yok bence ya, her gelen pastaya içim gidiyor
Duvara doğru çek kanka ben de sakınıyordum bir ara aman dedim sanki sadece bende mi varİyi geceler kızlar ..
Bende yarışmaya katılmak istiyordum ama fotoğraflarım çok cirkin oldu ..ifşa olmayayım diye perişan ettim kendimi de pasta m da :)
Kanka bazı şeylerim çok bariz ,bitanesi sadece bende var :) pat diye anlaşılır :) duvar iyi fikirDuvara doğru çek kanka ben de sakınıyordum bir ara aman dedim sanki sadece bende mi var
Hangisi o ? Ben de istiyorum ay ben de herşeyi istiyorum yaKanka bazı şeylerim çok bariz ,bitanesi sadece bende var :) pat diye anlaşılır :) duvar iyi fikir
Aslında gördün ayıpsın ,ver ölçüleri ,bir haftaya sende :)Hangisi o ? Ben de istiyorum ay ben de herşeyi istiyorum ya