- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Hmm benimki balsız keşke bal da koyaydım:)Ballı diyeyim çok tüyo vermeyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm benimki balsız keşke bal da koyaydım:)Ballı diyeyim çok tüyo vermeyeyim
Ben öyle çok seviyorum adı da var da demeyeyimHmm benimki balsız keşke bal da koyaydım:)
Mm merak ettim şimdiBen öyle çok seviyorum adı da var da demeyeyim
Bugün daha iyi canım ben de eve döndümNevroşumm soracağım soracağım unutuyorum baban nasıl oldu?
Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallahBugün daha iyi canım ben de eve döndüm
Sağlıklı olacaksa uzun ömür versin canım Amin..Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Geçmiş olsun nevoş ablaSağlıklı olacaksa uzun ömür versin canım Amin..
Sağol canımGeçmiş olsun nevoş abla
Geçmiş olsun canım Allah şafi ismiyle şifalar versin babacınaSağlıklı olacaksa uzun ömür versin canım Amin..
Kaç gündür o yüzden mi yoktun buralarda?Sağol canım
Yap da burada olsun bool karamellisindenHuhuuuuu nerde bu pastalarrr hanımlar:)))
Yapicam ama anam beni iş yaparken dogurmus malesef benim işim bitmiyor bir evimde rahatça kalamadım:) hmmmm karamelli diyosunnnnnYap da burada olsun bool karamellisinden
Ellerine sağlık canım harika görünüyor.Keşke katılsaydınBugün kızımın arkadaşları geldi. Hemen mutfağa girdim yoğurtlu patates salatası,pogça ve cocostar pasta yaptım. İnan fırına pastayı atınca aklıma geldi,keşke resimleseydim pastaysa katılsaydım yarışmaya Nevreste
Nasip değilmiş,yinede görüntüsünü paylaşayım bari
Eki Görüntüle 2065020
Acele hemen mutfağa girince aklıma gelmedi aslında. Sonradan geldi işteEllerine sağlık canım harika görünüyor.Keşke katılsaydın
Daha vaktimiz var başka bir tarif ile bekleriz canımAcele hemen mutfağa girince aklıma gelmedi aslında. Sonradan geldi işte
Neyse artık,belki başka bir tarifle katılırım Belkide tekrar aynı tarifi yapar katılırım
İnşallah,teşekkür ederimDaha vaktimiz var başka bir tarif ile bekleriz canım