- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
İyiyim arada takip ediyorum. İşten başımı bi kasisamİyiyim şükür kakaomm, sen nasılsın birincilik nasıl gidiyor
Kuzu memur muydun, gerçi bi ara sanki işten ayrılıp yeni ise başladığını söylemiştin??İyiyim arada takip ediyorum. İşten başımı bi kasisam
Gümrük firmasindaydim canım.6 ay dan fazla oldu oradan çıkali..yeni isim mutfak bölümünde pastalarin içindeyim canım 4aydan fazla. Oldu basliyaliKuzu memur muydun, gerçi bi ara sanki işten ayrılıp yeni ise başladığını söylemiştin??
Artık beraber ederizBende öyle deyip devam ediyorum
O zammaaaan senin yolundan geliyyomBen kaç kere katıldım artık sayısını unuttum.o yüzden yılmak yok balım
KesinlikleO zammaaaan senin yolundan geliyyom
Oh bitirdim nevrestem,yaptim attım dolaba inşallah yarın resimlerini cekerimKolay gelsin canımHayırlı Akşamlar
Pastaları buraya bekliyoruz
Dolapta canım yarın ilk isim resimlerini çekmek olacak
Bu cevap bana da gelsinOh bitirdim nevrestem,yaptim attım dolaba inşallah yarın resimlerini cekerim
Canım sen İstanbul da miydin tanissakyaBu cevap bana da gelsin
Maşallah canım sanaOh bitirdim nevrestem,yaptim attım dolaba inşallah yarın resimlerini cekerim
Ellerine sağlık canımOh bitirdim nevrestem,yaptim attım dolaba inşallah yarın resimlerini cekerim
Evet canım.Hangi taraftasın Asya mı Avrupa mı?Canım sen İstanbul da miydin tanissakya
Sağol canım bir tanesi PUDİNG tarzı,digeri pandispanya li zor değil canım yaaâMaşallah canım sana.Akşama kadar çalışıp akşam da 2 tane pasta yapmışsın.
Hiç yakıştıramadım biz olmadan pastamı yiyeceksinEvet canım.Hangi taraftasın Asya mı Avrupa mı?Yakınsan pasta yemeye geleyim.
Avrupa yeni bosnadayimEvet canım.Hangi taraftasın Asya mı Avrupa mı?Yakınsan pasta yemeye geleyim.
Yerken sizi anarızHiç yakıştıramadım biz olmadan pastamı yiyeceksin
Senin içinde yeriz NEVRESTEMHiç yakıştıramadım biz olmadan pastamı yiyeceksin