- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmzana büyük olurKazen siler.Benim 2 imzam büyük diye silindi..Çoğu kişi hediyeyi bilmiyor ,sadece madalya sanıyor,bilseler belki etkisi olur .İmzam a bile koyacam herkes heves etsin yarışmalara katilim çok olsun
Fazla büyük olmamış güzel olmuşta ,olmaz gibi imzaya,biraz laf edenler olabilirİmzam nasıl
Fazla büyük olmamış güzel olmuşta ,olmaz gibi imzaya,biraz laf edenler olabilir
Tamam bekliyoruzNevreste m hediyem le diğer yarışmaya katilacam
Lütfen cümlelerinizi doğru seçip yazınSiz benim yakışıklı,dünya tatlısı yeğenime nasıl kusmuklu,gazman dersinizbildiğin gazman ya bir de kusmuklu üstüm başım her yerim batıyor. günde 2 3 kez üst degiştiriyoruz.
Güle güle kullan canım harika şeyler bunlar.Kazen bey her zaman en iyisini veriyor üyelerine
Kolay gelsin canımHayırlı AkşamlarHayırlı akşamlar arkadaşlar yarın misafirim var ve mutfağa dalacagim az sonraaaiki tane Pasta yapacağım bir tanesi misafirlerime ,bir tanesi . Başka bir yer var.oraya kendinize iyi bakın
İmzam nasıl
İmzana büyük olurKazen siler.Benim 2 imzam büyük diye silindi..Çoğu kişi hediyeyi bilmiyor ,sadece madalya sanıyor,bilseler belki etkisi olur .
Tüh yav göremedimkaldırdım : )
Tüü keşke ben kazansaydim ceyizime koyardim , iyi de markaymis
Benim umudum et yemeklerinde tey tey teyTüü keşke ben kazansaydim ceyizime koyardim , iyi de markaymis
Ben 7 etaptir umutluydum teyyy teyyy teyyyyBenim umudum et yemeklerinde tey tey tey
Nanammmm nasılsın kuzumTüü keşke ben kazansaydim ceyizime koyardim , iyi de markaymis
Nee 7 etap mıBen 7 etaptir umutluydum teyyy teyyy teyyyy
Ben kaç kere katıldım artık sayısını unuttum.o yüzden yılmak yok balımNee 7 etap mı
Ben vazgeçtim
Umut mumut kalmadı önemli olan katılmak tey tey tey
İyiyim şükür kakaomm, sen nasılsın birincilik nasıl gidiyorNanammmm nasılsın kuzum
Bende öyle deyip devam ediyorumNee 7 etap mı
Ben vazgeçtim
Umut mumut kalmadı önemli olan katılmak tey tey tey