Gelen tüm tarifleri pastalar bölümüne taşıyorum..Bugün de kimse masa yüklememiş
İlk deynep'im ekleyecek diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelen tüm tarifleri pastalar bölümüne taşıyorum..Bugün de kimse masa yüklememiş
Sizin gibi gençler varken,benim gibi yaşlıları niye bekliyorsunuz ,nasıl pastalara oy verdiyseniz masayı da yükleyin bakalımSeni bekliyoruz canım
Noliii bea,gücünüz bana mı yetiyorGelen tüm tarifleri pastalar bölümüne taşıyorum..
İlk deynep'im ekleyecek diyorum
Masaya gerek yok sadece pastayı eklersen yeterNoliii bea,gücünüz bana mı yetiyor
Masaya gerek yok sadece pastayı eklersen yeter
Senin çocuklar bayram yapar
Neden ben yapmayayım ,şüphen mi var yoksaAllah bilir çalıntı diye iftira atarsın
Pasta resmi ve tarifi eklemek yasakNeden ben yapmayayım ,şüphen mi var yoksaAllah bilir çalıntı diye iftira atarsın
Topikte in cin top oynuyor,kim görecek ,görse de yapamaz ki,yapamaz kiDeynep eğer o pastayı yapacak biri varsa kavga çıkar
Gerçek mi,sileyim o zamanPasta resmi ve tarifi eklemek yasak
Alıntı olmasa konu açardın
Başka sitelerede mi ekledin yaptığın pastayıNeden ben yapmayayım ,şüphen mi var yoksaAllah bilir çalıntı diye iftira atarsın
Ortadan kaldırdım,kimbilir nereden aldıDeynep eğer o pastayı yapacak biri varsa kavga çıkar
Pastayı yapacak biri varsa yapmasına engel olmuş oluruzBu kadar süredir bu bölümdesin demek hiç denk gelmemişsinGerçek mi,sileyim o zaman
Ben de diyorum düzenleme de pasta resmi nereye gitti,demek sen yedin hemen,uzağa gitmedim Nevreste pastalar bölümünde yüklemiş gönderdiğim pasta görselini ,oradan aldımdıOrtadan kaldırdım,kimbilir nereden aldı
Ben yapardımTopikte in cin top oynuyor,kim görecek ,görse de yapamaz ki,yapamaz ki
Özellikle alıntılamadım ben de zatenOrtadan kaldırdım,kimbilir nereden aldı
Demek bize bu pastayı yapacaksınBen de diyorum düzenleme de pasta resmi nereye gitti,demek sen yedin hemen,uzağa gitmedim Nevreste pastalar bölümünde yüklemiş gönderdiğim pasta görselini ,oradan aldımdı
Yapamazsın ki,yapamazsın ki,hadi yap yapBen yapardım
Özellikle alıntılamadım ben de zaten
Daha sana pasta masta yok,hemen yiyorsunDemek bize bu pastayı yapacaksın
Merakla bekliyorum