Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında ilk yüklerim diye düşünüyordum ama benim çocuklar hastalandı yapmak nasip olmadı MalesefFırsat bulduğum ilk dakika yapar yüklerim insh canım,muhtemelen hafta sonu falan
Ellerine sağlık canım
Karbonat sahiden kokuyor birde fazla koyduysan daha fena olmuştur..Hatırlar mısın bilmem eskiden keklere karbonat koyarlardı.Fazla olunca acïmsï bir tat oluyordu
Karbonat yerine irmik ve yumurta koyabilirsin
Aslında ilk yüklerim diye düşünüyordum ama benim çocuklar hastalandı yapmak nasip olmadı MalesefFırsat bulduğum ilk dakika yapar yüklerim insh canım,muhtemelen hafta sonu falan
Aynen beklentiyi yükseltti Nur geri dönüş yok artık
E kendini bilen biri için umrunda olmaz tabi Benim de umrumda olmaz mesela, rabia01
beceriksiz diyor ya sallamıyorum hiç yani