- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Çok mu belli ediyozsiz benı kıskanıyorsunuz pehhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu belli ediyozsiz benı kıskanıyorsunuz pehhhhh
Aslında ilk yüklerim diye düşünüyordum ama benim çocuklar hastalandı yapmak nasip olmadı MalesefFırsat bulduğum ilk dakika yapar yüklerim insh canım,muhtemelen hafta sonu falannuryolu ne zaman geliyor pasta
Tamam canım. Bidaha koymayayım en iyisi benEllerine sağlık canım
Karbonat sahiden kokuyor birde fazla koyduysan daha fena olmuştur..Hatırlar mısın bilmem eskiden keklere karbonat koyarlardı.Fazla olunca acïmsï bir tat oluyordu
Karbonat yerine irmik ve yumurta koyabilirsin
Hepsini yok etmem lazımŞimdi yemek topiğine gezmeye çıkartma beni
Daha vakit çok belki katılırNevoş kardeşine söylesene, yarışmaya katılsın
O pastayï merakla bekliyorumIhihihi Bülent ersoy cikaracam pastadan deynos
Tamam canım. Bidaha koymayayım en iyisi ben
Olur canımAnaaa bende mı katılsam kendı ıcadım olan bı pastam var da yıyenler bayılır genelde :) pasta kreması hazır olsa olyo mu
Olur canım
Merakla bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Sorun değil beklerizAslında ilk yüklerim diye düşünüyordum ama benim çocuklar hastalandı yapmak nasip olmadı MalesefFırsat bulduğum ilk dakika yapar yüklerim insh canım,muhtemelen hafta sonu falan
Katılınca daha heyecanlı oluyorTamam o zaman bende katılayım ay ılk defa bı yarısmaya katılcam heyecan yaptım
Çok geçmiş olsun canımAslında ilk yüklerim diye düşünüyordum ama benim çocuklar hastalandı yapmak nasip olmadı MalesefFırsat bulduğum ilk dakika yapar yüklerim insh canım,muhtemelen hafta sonu falan
Bülent Ersoy' mu Yenir mi o pastaIhihihi Bülent ersoy cikaracam pastadan deynos
Katılsın tabi yaDaha vakit çok belki katılır
Katılınca daha heyecanlı oluyor
Sahiden o pasta yenmezBülent Ersoy' mu Yenir mi o pasta
Katılsın tabi ya
Dansöz bile daha iyiSahiden o pasta yenmez
Katılmazsa yakarïm
Dönsöz çıkan pasta yaparsa oyumuzu ona veririzDansöz bile daha iyi
Yak Nevoşum Pasta kursu almış hem de, katılmazsa olmaz
Aynen beklentiyi yükseltti Nur geri dönüş yok artıkDönsöz çıkan pasta yaparsa oyumuzu ona veririz
Beceriksiz diye dedikodu çıkartırım(çokta umrunda)