- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Elmalı ,cevizli değil mi?,ne de severim ,bu saatte yıktın beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmalı ,cevizli değil mi?,ne de severim ,bu saatte yıktın beni
Bugünlük bu yeter yarın yenisini yaparsınDaha sana pasta masta yok,hemen yiyorsun
Bu ne ki Daha güzelini yaparımYapamazsın ki,yapamazsın ki,hadi yap yap
Hiç şüphem yok canım,görüyorum sunumlarınıBu ne ki Daha güzelini yaparım
EvetElmalı ,cevizli değil mi?,ne de severim ,bu saatte yıktın beni
Ellerine sağlık enfes olmuş
Ama sunum Nevreste ye aitti ,Ona becerememiş mi diyorsun?,tabii kendisi yaptıysaBu ne ki Daha güzelini yaparım
Bence yapamazsınBu ne ki Daha güzelini yaparım
Yok kız şaka yapıyorum, o kadar uzman değilimHiç şüphem yok canım,görüyorum sunumlarını
Hayır alıntıAma sunum Nevreste ye aitti ,Ona becerememiş mi diyorsun?,tabii kendisi yaptıysa
Yan çizen Vuslat,kaçan VuslatYok kız şaka yapıyorum, o kadar uzman değilim
Sağol canım Ben de bayılırımEllerine sağlık enfes olmuş
Bayılırım
Nevoşun yaptığı her tarifi biliyorum ben, yemezlerAma sunum Nevreste ye aitti ,Ona becerememiş mi diyorsun?,tabii kendisi yaptıysa
Nevoş Sanki taktik uygulama peşindesin gibiBence yapamazsın
Korkup kaçtıYan çizen Vuslat,kaçan Vuslat
Evet gaza getirme taktiği uyguluyorumSağol canım Ben de bayılırım
Nevoşun yaptığı her tarifi biliyorum ben, yemezler
Nevoş Sanki taktik uygulama peşindesin gibi
Aman ne var onda, kekin içini oyup bonibonu doldurmuş Öyle basit tarifler bana göre değil, zoru severim ben(çok mütevaziyim değil mi)Yan çizen Vuslat,kaçan Vuslat
Benim hemşom çok ama çok beceriklidirNevreste @Lisabella nın da pasta tarifleri var,belki O da katılır ,sürpriz yapar bizlere,mutfakta marifetli birine benziyor(bu gaz yeter mi acaba)
ÇooooookAman ne var onda, kekin içini oyup bonibonu doldurmuş Öyle basit tarifler bana göre değil, zoru severim ben(çok mütevaziyim değil mi)
Benim arkadaşım daha güzellerini yapar,oda neymişAman ne var onda, kekin içini oyup bonibonu doldurmuş Öyle basit tarifler bana göre değil, zoru severim ben(çok mütevaziyim değil mi)
Hahayyttt Ben mi korkucam, 5 katlı pastayı diktirtmeyin bana şimdi bak, kimsenin şansı kalmaz ona göreKorkup kaçtı
SezebiliyorumEvet gaza getirme taktiği uyguluyorum