İki tarif başa baş gidiyordu biri öne geçti3. tarif onlara yaklaşıyor4. ve 5. tarif aynı oydaSöylemezsen söyleme bana da aeben söyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tarif başa baş gidiyordu biri öne geçti3. tarif onlara yaklaşıyor4. ve 5. tarif aynı oydaSöylemezsen söyleme bana da aeben söyler
Kız at yarışı gibi anlatmaİki tarif başa baş gidiyordu biri öne geçti3. tarif onlara yaklaşıyor4. ve 5. tarif aynı oyda
Kakaolar bitterler birbirine karıştı göz gözü görmüyor dermişimOy veremediğimden göremiyorum ,kim önde ipucu versenize
Ha işte ben de o bitterle kakaonun arasında kaldımKakaolar bitterler birbirine karıştı göz gözü görmüyor dermişim
Muzlu,meyveli pastalar son anda atağa geçti Ortalık çikolatadan başka birşey olmadıHa işte ben de o bitterle kakaonun arasında kaldım
Damla cıkoltalı kakaolu pastaya verdım zor karar verdım vaalla
Öyle ise bende istiyorum1. Olan butun KK uyelerine pasta mi yapicakmis aa aaaaa saka bi yana elinize saglik hepinizin cok guzeller
Aebenim her zaman nazik ve incesinKarar verdim efenim kakao sevmeyen ben vişneli pastaya oyumu verdim .tebrikler be_ ni her zaman el becerini ve sunumlarını taktir etmişimdir
Kakao'nun pastasıda harika bir ustalıktı tebrik ederim kendisini .
Kakao sevmememe rağmen melike senin ağlayan pastada oldukça cezbediyci ellerinize saglık
Bana gelince kandırıkçı,aebene gelince inceAebenim her zaman nazik ve incesin
Senin favorilerin neydi,kiviyi istemiyordun,ekşiyi sevmiyordun ,çikolatalı sevmiyordun,geriye pasta kalmadı ki
Ama sen hep katilicam diyon ben hep bekliyom dört gözleBana gelince kandırıkçı,aebene gelince ince
Ben kahvaltı sofralarına ve tatlılara dedim ,ikisine de katıldım.Evde olsaydım buna da katılırdım ,ama senin pastan kadar güzel yapamazdım ,birincilik için değil de fasulyeden katılacaktımAma sen hep katilicam diyon ben hep bekliyom dört gözle
Allahım yatacam gülmekten yatamiyomKız at yarışı gibi anlatma
Bende fasulyeden katılacaktımBen kahvaltı sofralarına ve tatlılara dedim ,ikisine de katıldım.Evde olsaydım buna da katılırdım ,ama senin pastan kadar güzel yapamazdım ,birincilik için değil de fasulyeden katılacaktım
Estağfurullah tatlım sen gel bide çalıştığım yerde gor yaptığımız pastaları deynebimBen kahvaltı sofralarına ve tatlılara dedim ,ikisine de katıldım.Evde olsaydım buna da katılırdım ,ama senin pastan kadar güzel yapamazdım ,birincilik için değil de fasulyeden katılacaktım
Bilmesek yaptığın pastaları inanacağızBende fasulyeden katılacaktım
Hiç şüphem yok nasıl oldukları hakkındaEstağfurullah tatlım sen gel bide çalıştığım yerde gor yaptığımız pastaları deynebim
tesekkur ederimOyum damla çikolatalı olana.. Çok profesyonelce olmuş.