- 14 Ağustos 2016
- 172
- 321
- 32
Aa bugun pazartesiydi dimi9 gün var
Haftanın ilk günüAa bugun pazartesiydi dimi
Evettt oyumu kullanmis bulunmaktayımKakao ve Ben kakao abla dağıtmışsin seni seçtim canım da bi çekti ki off becerememde alıp yesem yine olmaz diyetimi kendim baltalayam illa ki biri sebeb olacak kendimi suçlu hissedemem
Teşekkür ederim kızlarBenim oy kullanmam çok zor oldu çünkü tüm tarifler kusursuz amaKakao ve Ben ablanın tarifini gördüğüm den beri vurulmuştum oyumu kullandım tüm arkadaşlara başarılar dilerim hakeden hakkında hayırlı olan kazansın inşAllah
Sahiden yapacakmıydınDaha ben pasta yapacaktım oylama başladı,yetişemedim,gerçi yetişsem de bu pastalar karşısında şansım yokmuş
Oğlum da pasta istiyordu hem Onun gönlü olsun ,hem yarışayım dedimdiSahiden yapacakmıydın
Teşekkür ederim saraycamOylama baslamis. Hayirlisi olsun. Benim oyum damla cikolatali kakaolu yas pastaya gitti.Kakao ve Ben ellerine saglik canim.
Sende inandin bu hep kandırıyor nevrestem biziSahiden yapacakmıydın
Bende yapacaktım, yapamadımOğlum da pasta istiyordu hem Onun gönlü olsun ,hem yarışayım dedimdi
İnanmış gibi yapıyorumSende inandin bu hep kandırıyor nevrestem bizi
Oğlum da pasta istiyordu hem Onun gönlü olsun ,hem yarışayım dedimdi
Benim favorilerim ilk 5teOy veremediğimden göremiyorum ,kim önde ipucu versenize
Senin favorilerin neydi,kiviyi istemiyordun,ekşiyi sevmiyordun ,çikolatalı sevmiyordun,geriye pasta kalmadı kiBenim favorilerim ilk 5te
Çikolatayı sevmiyorum demedimSenin favorilerin neydi,kiviyi istemiyordun,ekşiyi sevmiyordun ,çikolatalı sevmiyordun,geriye pasta kalmadı ki
Söylemezsen söylemeÇikolatayı sevmiyorum demedimSevmediğim pastaların görüntüsünü çok beğendim ama
Söylemem,oyunu ver ondan sonra görürsün