- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
Veee pastayi yapanlaraBu kalpler şahısa mı pastaya mı yönelik
Veee pastayi yapanlara
Üzerime alınmayayım o zaman ,ben yapmadım,ama illa sana da göndereyim diyorsan sen bilirsin
Bunlarda senin icin olsun bakalim ben sevgi doluyumdur hepinize verecek sevgim var
Aaaa olur.mu hic oyle sey istemeseydim kalbimi vermezdimYüzsüzlüğümle kaptım kalpleri
Sen ne fena bisisin oylee@melike06 hazır 2 tane yapmışsın pastayı ,kimse görmeden birini bana ver,ağlayan mızmızlık çıkarır benim olsun
Evliyom ama cocuk yok bende :) nevosun 3 vuslatin 4 bebesi var bunlar bizimle ugrasamaz kanka
4 çocukla da yetişiriz evelAllahEvet cocuk sahipleri daha yogun olurbize bulasirlarsa dahada kurtulamazlar
Yok kızlar niye alınalım, biz hep böyleyizUmarım alinmazlar yaa.Kac kere dedik saka yapiyoz
Neyse ben cıkiyorumgrsrz sonra
Insanlik mi o da ne???İnsanlık öldü mü?
Demek seninde haberin var madem tek biz biliyoz en buyuk dilimleri biz aliriz
Sanırim hayir yani efsaneye göre hipnoz olanlar isi gücü bi tarafa birakip mutfaga kosup pasta yaparlarmis nevrestenin hipnozundan cikmak icin pasta tarifini buraya yuklemek gerek yani
Sizin üstünüz bugün açık kalmış bugün dikkatli uyuyun
Masaallah 4 cocuk mu var allah bagislasin bende de 34 çocukla da yetişiriz evelAllah
Yok kızlar niye alınalım, biz hep böyleyizBirbirimizle atışarak eğleniyoruz
Biz ne yapalım kaçalım mıNevoş pasta yapsa, ilk öğrenenlerden olurumYoksa Nevoşla kapı komşusu musunuz
Etiket yağmuruna tutlmuşumNevoşum bu kızlar Rabişi aratır söyleyeyim
Ben de bağışıklı yaptı, hipnoz olmuyorum artık
Fazla olan pastayı paylaşmakInsanlik mi o da ne???
Evet, öyle bir emelleri var gibi sankiSizin üstünüz bugün açık kalmış bugün dikkatli uyuyun
-VUSLAT- bunlar bizim aramızı bozmaya çalışıyor
Amin, cümlemizinkini İnşaAllahMasaallah 4 cocuk mu var allah bagislasin bende de 3
Aynen aynen hiiicc bilmiyorum ama yemeyi iyi bilirimFazla olan pastayı paylaşmak,sen de biliyor musun pasta yapmayı,kesin bilmiyordursun ,yapamaz ki,yapamaz ki
Olmaz, kaçarsak yenilgiyi kabul etmiş oluruzBiz ne yapalım kaçalım mı
Aglayan pastayı geçen hafta yedik diğerini vereyim yada yeniden yapayım sana.@melike06 hazır 2 tane yapmışsın pastayı ,kimse görmeden birini bana ver,ağlayan mızmızlık çıkarır benim olsun
Ağlayan pastaya diğeri kayboldu