Kekler - Pastalar Yaş Pastalar Oylama

En beğendiğiniz pasta tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.078
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim cümlemizin yuvasından mutluluk eksik olmasın :dua: kısmet diyelim :anne: sizin 3 taneydi galiba 2 kız 1 erkek küçük olan 6 yaşındaydı demi :KK70: ay kendimi ilk önce milleti dinleyen daha sonrada kendisi biliyormuş gibi anlatan falcılar gibi hissettim :KK70:
Ayyyy evet nereden bildin:skandal:Sen bizi bayağı takip ediyorsun:KK70:
14 yıllık evliyim 35 yaşındayım:KK66:

diyorum ya takip ediyordum sürekli sohbetiniz inanılmaz güzel :) sırf sohbetinizi okumak için gece yarısı uykudan uyanınca baktığım oluyordu :KK70: ee bakarken birşeylerde kaptım tabi :KK70: bide size nevoş diyolla çok hoşuma gidiyor nevoş nevoş dile çok hoş geliyor :KK200: abloş der gibi:KK200: Allah bir yastıkta daha nice yıllar kocamayı nasip etsin inşallah :)

diyorum ya takip ediyordum sürekli sohbetiniz inanılmaz güzel :) sırf sohbetinizi okumak için gece yarısı uykudan uyanınca baktığım oluyordu :KK70: ee bakarken birşeylerde kaptım tabi :KK70: bide size nevoş diyolla çok hoşuma gidiyor nevoş nevoş dile çok hoş geliyor :KK200: abloş der gibi:KK200: Allah bir yastıkta daha nice yıllar kocamayı nasip etsin inşallah :)
Sağol canım:KK200:sahiden sohbetimiz, arkadaşlıklarımız çok güzel:KK200:
Gelene her zaman kapımız açık:KK68:Yarışmaya katılmak şart değil sohbete her zaman katılabilirsiniz..:KK36:
Evet Nevoş benimde çok hoşuma gidiyor..:-)İstersen sende söyleyebilirsin:KK19:Abla diyebilirsin,,Sen nasıl istersen:KK19:

Sağol canım:KK200:sahiden sohbetimiz, arkadaşlıklarımız çok güzel:KK200:
Gelene her zaman kapımız açık:KK68:Yarışmaya katılmak şart değil sohbete her zaman katılabilirsiniz..:KK36:
Evet Nevoş benimde çok hoşuma gidiyor..:-)İstersen sende söyleyebilirsin:KK19:Abla diyebilirsin,,Sen nasıl istersen:KK19:
nevoş abla daha güzel sanki :KK60: ben çıkıyorum görüşürüz yine geri geldiğimde pastanızı görmek dileğiyle esen kalın :KK70:

X