- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nur yolunu istigramda et yemeklerini görüyormusun nevrestem yok böyle bişiKakao bizim pasta ustamız farklı bir sonuç bekleyemezdik
bende senin gibiyim biliyormusun nanam a planı olmadı ise b planı bıkmak yok yılmak yok,,tabi mutfağı seviyorsanEyyyy bebişler ben isyan etmiyorum sizin bu isyan niye kesin bu kategoride 2. olurum dedim yine 4 teyim yine 4 teyim
Tabi ki kakaom , kendime et yemeği arıyorum diyeyim sen anlabende senin gibiyim biliyormusun nanam a planı olmadı ise b planı bıkmak yok yılmak yok,,tabi mutfağı seviyorsan
harikasın canımmmTabi ki kakaom , kendime et yemeği arıyorum diyeyim sen anla
Bunu kasdetmediğimi sizde biliyorsunuz...Ben pastasının gayet normal, kendi yapabileceği tarzda bir pasta olduğunu düşündüğümü belirtmek istedim....o zaman kimse yarışmaya katılmasaydı baştan söyleseydiniz nevreste hanım
madem her kategoride birinciniz belli
Diğer pastayı ekleseydi buraları dağıtırdıNurum senin pasta bence şeker hamurundan kaybetti
Sözümü geri aldımBacım o sözden bunumu anladın sen
Korkuyorum zatennur yolunu istigramda et yemeklerini görüyormusun nevrestem yok böyle bişi
Ben yaptım yahu, asıl ben sana küsmüştümDiğer pastayı ekleseydi buraları dağıtırdı
Sana küstüm haberin olsun
Sözümü geri aldım
Üste çıkayım dedimBen yaptım yahu, asıl ben sana küsmüştüm
körler sağırlar birbirini ağırlar
Çok teşekkür ederim..körler sağırlar birbirini ağırlar
Nurum senin pasta bence şeker hamurundan kaybetti
körler sağırlar birbirini ağırlar
Pasta isimlerinin üzerine tıklayın tarifleri açar.Damla çikolatalı pasta hazır gibi geldi yapım aşamasını neden koymamislar hazır değilse pastaci olması gerek arkadaşın eline sağlık