L
lady_shuttle_07
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi lady_shuttle_07
öncelikle merhaba,
bahsettiğin hesaplama çok hoş:) aynen öyle bi sürecin içerisinde olduğumu sölemem gerek. aşkımı tanıdığımda 23 yaşında idim ve üni. 3 sınıftaydım. şimdi 25 yaşındayım okullarımızdan geçen yıl mezun olduk. kendimize 1 yıl verdik etti mi 3 yıl beraberlik. askerlik yok, iş yok, henuz nişanlılık yok vs vs.
ama amaaaaaa bi ilişkiye başlamadan önce 3 yıl çıksam 1 nişanlı kalsam gibi duşuncelerin olmuyo açıkçası. biz bu ilişkiye başladığımızda bunca yıl bekleriz birbirimizi die bi hesaplama yapmadık. bence gerek de yok zaten. çunku her ilişkinin ayrı bi aurası vardır. bakarsın karşına öle biri çıkar mezun olmuş
askerliğini de yapmış, guveniyosun da. beraberliğinize başlarsınız. kişisine göre değişir. biraz da kısmet işi. ör biz artık askerliği dert etmiyoruz evlendikten sonra gidilebilir. mantıklı da geliyo :) ilişkinin suresine gelince 4 senelik bi ilişki bal gibi yaşanır. çok da guzel olur guven ve sevgi saygı varsa die duşunuyorum. yeter ki bu sureye kafanızı takıp buyutmeyin. biraz da sabır var aşkın mayasında... bilmem katılır mısın lady_shuttle_07? :)
sen çok şanslısın, devam etmiş ilişkiniz..i ve mutlusun ne güzel... olmasını stediğim/ hayal ettiğimde bu..
ama sence senin bu yaşadıkalrını kaç kişi yaşıyor ?
söylermisin bana ? kaç çift tanıyorsun etrafında.. yada kaç birliktelik yaşamış çift biliyorsun... kafadana rahat bi 20 fln vardır demi. bun gördüğün,duyduğun bildiğin ilişkileri, çiftelirde elersen...
peki soruyorum o halde:) bu 20 çiftten kaçı hala çıkıyorlar ? kaçı ayrılmadan birlikteliklerini devam etmişler?
yada ters çevirip sorayım... bildiğin kaç çift var 4 senedir çıkan ? en fazla 2, hadi bilemedin 5.... ama ilişkisi bitmiş, sonu hüsranla souçlanmış bildiğin ilşki sayısı ne kadardır sence ? belki 20 belkide 30 demi?
yüzdeye vuralımmı? bence vurmayalım tatlım
Kafamı kurcalayan bi sorun avr kzılar.. Yorumalrınızı merak ediyorum...
ben 22 yaşındayım ve okulumun bitmesine tam 2 sene var...
diyelimki... fakülteden biri ile çıkmaya başladım.. onunda benim gibi okulunun bitmesine 2 sene olsun...
eee, hadi okul bitti . 2 sene burdan... çocuk askere gidecek gelecek 1 senede burdan..
bide iş bulacak, para biriktirecek 1 senede burdan
_____________________________________________toplam 4 sene var yani evlenmeye:)
düşünüyorumda... 4 sene bi ilişki devam edermi? zor gözüküyor değilmi?
ee napıcam ben şimdi.. 22 yaşında bi üniversite li genç kızın, erkek arkadaşı olamsından doğal ne olabilirki değilmi?
ama hesapta ortada işte... az değil tam 4 sene
ne yapılmalı sizce ? zamanınımı beklemeli, yoksa biteceğii bile bile... ilişkiye başlanmalımı?
peşin peşin söylemek istedim: eğer severseniz birbirinizi, 4 sene çok değil. neden bitsinki? gibi yaklaşımlar bana pek gerçekci gelmiyorr..
sorumu yanıtlamadan önce şöyle bi düşünmenizi istiorum...
kaç kişiyle çıktım ben ? ve kaç ay yada kaç yıl sürdü ilişkim?
snaırım bu açıdan bakılırsa konuya, daha realist bi yaklaşıms ergilenecektir...
şimdiden teşekkürler...