Evet çoğunluk beni senelerdir tanır, kaç sene kv den çektim, çok seviyorum ölüp bitiyorum adı altında manipulelerle psikolojik fiziksel şiddetlerle eski eşten de çektim.. neyse bosandık vs. Biri 7 diğeri 4 yaşında kızlarımla görüşmüyordu çocuğum falan yok benim demişti eski kv de kimseye zorla babalık yaptıramam deyip işine geldiği için kenara çekilmişti zaten asla aramiyorlardı. Bugün eski kv instagramdan mesaj atmış büyük kızıma okul çantası almak istiyormuş.. bende biz aldık yarın okul açılıyor zaten dedim bende almak istiyorum dedi iyi dedim ozaman başka isteğini alırsın. Neyse sonra telefon gondericem dedi küçük kızım ağladı ikinizde ayrı ayrı gondericem dedi ordan goruseceklermis yani ordan arayacakmis vs.
Buyuk kızımla da birbirlerine ses atıp konuşuyorlardı arkadan kayinbabamin sesi geldi eski eşime sen ne istiyorsun ne diyordu.
Herneyse velhasıl kelam terslemedim ve birsey demedim ama arkadaşlarım bugüne kadar neredeydiniz deyip gorusturmeyecektin diyorlar. Yanlış mı yaptım ben öyle çok muhatap olmadım iyi günler yazdım kestirdim attım zaten ama çocuklar görüşsün eğer birdaha gorusmeme gibi birsey yaparlarsa önemli olan kızlarımın psikolojisi birdaha karşımıza çıkmayın derim o gibi bi durumda sizce ?
Ya bu arada geçen fal baktırdım Kızılay'da kadın dedi ki adında S harfi olan bir kadın ( kv baş harfi ) pişman olup mesaj atacak. Kv s harfi ama ölse atmaz 9 yıldır 1 kere atmadı dedim atacak kosa kosa geleceksin bana dedi 1 hafta geçti falan üstünden attı şok olsum