- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
açıkcası ben de şaşırdım. Ben de birçok değişik fikir çıkar sandım ama herkes hemfikir şaşırtıcı bir şekilde. :)kızlar benı cevremdede hep bunun tartısması olur
bu cocuk temmuzda 3 yasının doldurucek yanı soruldugunda 3 denılecek
sasırdım dogrusu burda herkez hemfıkır
bu kadar kafa karışıklığına gerek yok, alttaki linki tıklayıp gün/ay/yıl hatta saat ve dakika olarak görebilirsiniz;
Kaç Yaşındayım/Tarih Hesaplama | Kaçıncı Yılı
Ne mutlu size... Ben 30,5 yaşındayım. Aaa! O zaman siz de TERAZİ burcusunuz. Ne güzel! Ne hoş!Yaşasın, tam 27,5 yaşımdaymışımBen 27,5 deyince gülüyorlardı, linki de koyarım artık
bu kadar kafa karışıklığına gerek yok, alttaki linki tıklayıp gün/ay/yıl hatta saat ve dakika olarak görebilirsiniz;
Kaç Yaşındayım/Tarih Hesaplama | Kaçıncı Yılı
Ne mutlu size... Ben 30,5 yaşındayım. Aaa! O zaman siz de TERAZİ burcusunuz. Ne güzel! Ne hoş!
selam kızlar dert değil benimki karambolde kaldım herkes bi çeşit söylüyor bu yaş meselesini...
mesela benim oğlum 2010 temmuz doğumlu...
2,5 yaşında diye biliriz normalde...ama kimisi temmuz gelince 3 e girecek diyor kimisi de 3 ü dolduracak 4 e girecek diyor...
özellikle babamla bu konuda uyuşamadık, kesinlikle temmuzda 3 ü doldurmuş ve 4 e basmış olacak diyor..
allah aşkına bilen biri bana anlatsın..bu yaş hesaplama saçmalığı neden böyle hatalı çıkıyor...
2010 yılının temmuz ayında doğmuş bir çocuk kaç yaşında olur ve temmuz gelince kaçı doldurup kaça basacak, veya kaçtan gün alacak...
böyle basit bişeyde bile kafamı kurcalamayı başardılar tövbe tövbe...içinden çıkamadım fikir istiyorum lütfen..
Canım Temmuz'da 3 yaşına girmiş olacak, 3'ü sürecek yani... Bir sonraki Temmuz'da (2014 Temmuz) 4 yaşına girmiş olacak.
3'e girmiyor 4'e girecek 3 yaşını tamamlayacak yani ama bitirilen yaş önemli olduğu için 3 yaşında olmuş olacak.
benim kızımda temmuz 2010 doğumlu, alttaki çizelgemden takip ediyorum bende :))
seviyorum bizi 4 sayfa yaş hesaplama bile konuşabiliyoruz
bence hepimiz yeterince tehlikeliyiz artık
yazmazsa ölecek sendromuna devam; bebiş 1004 günlük
seviyorum bizi 4 sayfa yaş hesaplama bile konuşabiliyoruz
bence hepimiz yeterince tehlikeliyiz artık
yazmazsa ölecek sendromuna devam; bebiş 1004 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?