ayrica bu adam ne kadar kizini sveerse sevsin kirli bir gecmis demek 43 yasinda hic evlenmemis olmak demek. yani hovardaca hayatini surdurmek demek. E citir gorunce de artik evleneyim demis.
adam kart zamparanin teki. bilmiyorum nasil vazgecirirsin ama bence kizina baski yapmadan zaman ver.
yazik olur.
hiç tanımadığınız bir insan hakkında nasıl bu kadar peşin hükümlü olabilirsiniz hayret ettim.:1shok:
insanın belli bir yaşa kadar evlenmemesi kişilik analizi yaptırabilir mi. pes yani
neyse; eğer kızınız olgun yapıda, damat adayı da kızınızı taşıyabilecek birisiyse bence mantıksız bir durum değil.
elbette baba ilk başta tepki vermesi normal çünkü garip gelmiştir, ama eminimki kızınızın mutluluğunu görünce yumuşar ya da aklına yatar.
arkadaşların da dediği gibi 4 ay çok kısa bir süre.
ama baba şu anda bu evliliğe taraf olmadığı için hemen evlenme gibi bir durum da söz konusu değil.
bu sırada daha fazla birbirlerini tanıma fırsatı bulabilirler bence.
kilo konusuna hiç girmiyorum bile..
ikinizede katılıyorum arkadaşlar... çok haklısınız. ne kadar yanlış bir yorum yapılmış...tabıkı herkes yorumunu yapar... saygımda var ....ama öyle bır yorum yapılmış ki hayret ettım...
insanın aklına neler neler getırıyor...
zampara yada o yasa kadar evlenmemiş...evlılık bır kısmet ve kader işidir...
belkı karsısına ...evliligi düşünecegı bırı cıkmamıstır...
yaş farkı sorun olabılır ama..bu tarz yorumlarda...hoş olmuyor....
ayrıca evli olupta eşini aldatan yada evliyken bile yapacagıonı yapanlara ne diyecegiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?