Yas farki

Ben size katılıyorum. Kadın erkekten çabuk çöker kısmına değil, alıntıladığım kısma katılıyorum.
Konu sahibi de bir yazdı ortalıktan kayboldu zaten , beyefendi çalışıyor mu ne iş yapar sosyokültürel durumu ne kimsenin bir bilgisi yok.
İşini gücünü kurmuş lise mezunu bir adam çoğu üni mezununu sollar şu devirde. Yok vizyon falan denmiş de yani Tr'de max 10 üniversite sayarım üniversite olarak, onların bile çoğu bölümü boş, üzgünüm gerçekler acı.Günümüzde bu kadar anlamsız hale gelen bir title için bu kadar sene yıpranmanın bir önemi yok, giden zaman insan hayatından.
Türkiye'de insanlar fazla takık bazı şeylere benim gözlemim bu. Herkes çok gergin, kimse zamana bırakıp hayatı olduğu gibi yaşamak istemiyor. Herkes 10 yıl sonrasının planını kurmuş şimdiden, ama yanlış geliyor artık bana bu.

Yorumların tamamını okumadım; zira bir noktadan sonra aynı yüzeysel, tekdüze yargılar arasında boğulmak kaçınılmazdı. İlişkileri yalnızca para üzerinden değerlendiren bu sığ zihniyet, aslında toplumun ahlaki erozyonunun canlı bir örneği. Sevgi, saygı ve uyumu geri planda bırakıp kusursuzluk arayışıyla maddiyata tapanlar, kendi değersizliklerini sergilerken neyi kaçırdıklarının farkında bile değiller. Kendi mükemmelliklerine körü körüne inanıp başkalarını yargılayan bu topluluğun, kendini "her şeyi bilen" bir bilgelik yanılgısına kaptırmış olması, ibretlik bir tablo.

annelerimizin 30 u ile şimdidin 30 u çok farklı yalnız. sizi tanımam etmem hani cok domestik, büyük, olgun enerjili olabilrisiniz ama ben 29 um, 43 yaşında arkadaşların abisine yada arkadaş ortamındakilere abi diyorum. cogu evli okula giden cocukları var. baya hayat akışı farkı var. bence cok yaş farkı 13 yaş, 4-5 kadın da erkek de büyük olur cok okeyim, ama 13 yaş nesil farkı benim için artık.

Şu yorumu hayretle okudum. Cidden çok abartı bir yorum olmuş. Evliliklerin bir çoğu maddi yetersizliklerden bitiyor, bu bir gerçek.

Tüm yorumları okudum. Ama hiçbiri " en önemli şey para, para her şeydir" üzerine değildi.

Çoğu erkek kadın kendinden az kazanınca bunu kompleks haline getiriyor. Ben de buna şahit oldum. Senin eşin veya çevrendeki diğer erkekler bunu kompleks yapmamış olabilir ama 3-5 kişiyle genelleme yapılamaz.

Erkek maaş konusunu kompleks yapıp her seferinde kavga çıkarsa veya kadın " ben senden fazla kazanıyorum, senin havan kime" dese ortada ne sevgi ne saygı kalır.

Yani işin içine maddiyat girince kavgalar başlıyor.O cicim aylarındaki uyum yok oluyor.

Hem sevgilinin eğitim seviyesi, hem ailesinin eğitim seviyesi ilişkiyi ya devam ettiren ya bitiren şeyler. Benim ak dediğime sevgilim kara derse, benim anlattığım şeyi onun kafası almazsa veya onunkini benim kafam almazsa uyumsuzluk illa ki olur.

Bence de mantıklı bir tarafı yok bu ilişkinin siz bilirsiniz de.

Senin de bu fikirdeki ısrarcılığın ve mutlak doğru gibi tavrın sığ. Diğer düşüncelere sen de, "olabilir, bu açıda var fakat ben de böyle düşünüyorum" şeklinde yaklaşmayışın kendini ispat çaban iddia ettiğin şeyin aynısı. Tek farkı senin diğer fikri savunman. Doğal olarak bu yorumun, aynen olduğu gibi, senin için de geçerli.

Fedakarlık yapinca erkeklerin kadınlara bakış açılarını değiştiğini nereden öğrendiniz merak ettim doğrusu. Ayrıca gözü nasıl baktıkları çokta umurunuzda değil.
Fedakarlik ile ne alakasi var. Baska birinin parasindan medet ummak alcalmaktir, ummamak ise fedakarlik degildir. Size kim ogretti bunu ne guzel ki kadin meslek sahibi kazanci var neden mutlu bir iliskiyi sanki adam kumarbazmis gibi dusunerek bozsun.

Ben konu sahibinin karsisindakini taniyip guvendigi varsayimi uzerinden konusuyorum cunku. Tanimadigim biri icinde o adam sana sunu yapar bunu yapar soyle eziktir, boyle cektirir demem. Bu bana etik gelmiyor.

Şuan yaş farkı sorun olmaz ama bi 10 sene sonra olabilir diye düşünüyorum. Maaşta sorun olabilir çünkü siz doğum iznine felan çıkacaksınız bir süre çalışmayacaksiniz. Eşinizin maaşı yetecek mi? İlerde gözünüze batabilir yani.

Fedakarlik ile ne alakasi var. Baska birinin parasindan medet ummak alcalmaktir, ummamak ise fedakarlik degildir. Size kim ogretti bunu ne guzel ki kadin meslek sahibi kazanci var neden mutlu bir iliskiyi sanki adam kumarbazmis gibi dusunerek bozsun.

Neyi savunduğunuzun farkında bile değilsiniz. Kendinize gelmenizi diliyorum.

Kadınlarda gençlik ve güzellik aranıyorsa erkeklerde de para aranır hanımefendi o zaman sizin mantığınıza göre.
Oh kadın hem genç olacak, eğitimli olacak, parası olacak, üstüne bir de kendinden 15 yaş büyük adama da tamam diyecek. Eeee erkeğin ne gibi bir artısı var diye sorarlar adama. Hayatın acı gerçekleri :)

Ben konu sahibinin karsisindakini taniyip guvendigi varsayimi uzerinden konusuyorum cunku. Tanimadigim biri icinde o adam sana sunu yapar bunu yapar soyle eziktir, boyle cektirir demem. Bu bana etik gelmiyor.
Tanımadığınız halde ne diye canhıraş savunuyorsuz o zaman? İyi bir adam olduğunu nereden çıkardınız?

Erkeğin parasından medet ummayacak ama büyük yaş farkını da takmayacak, sonuçta aşk her şeyin üstesinden gelir, biz de X'e her girdiğimizde düşünüp duralım bu adamların popişi ne ara böyle kalktı diye.Adamlar tabi 50 yaşında iken kendini 20liklere layık görür, 60 yaşında iken 20lik kızı kendine aşık edeceğini sanır. Sanmazlarsa ben döveceğim artık.

Erkeklerin kendini geliştirmesine, masaya bir şey koymasına gerek yok üyeye göre. Kendilerini getirmeleri yeterli.
Ama kadın genç ve güzel olacak, çalışacak para da kazanacak tabi. Kadının bir sürü karşılaması gereken kriteri var. Ama erkekse eh bir zahmet berduş olmasın yeter. Yaşlı mı? Sıkıntı değil, 43 yaşına gelmiş bir dikili ağacı yok mu? Dert değil ya. Kel ve göbeği mi var? Aaa lafı bile olmaz.
Ama senin bir kadın olarak kaz ayağı çizgilerin olamaz. Kolajenin azalamaz.

Tabi. Erkek andropoza girse, prostatı çıksa, varikosel olsa, kasları eritse, sıfır libido ile köşe minderine evrilse sorun yok yine, ben menopoza girmim de.

Tabi. Erkek andropoza girse, prostatı çıksa, varikosel olsa, kasları eritse, sıfır libido ile köşe minderine evrilse sorun yok yine, ben menopoza girmim de.
Tabisiiii
Bizim erkeklere gençlik güzellik borcumuz var zaten bilmiyor musun?
32 yaşındayım, çok da güzelim, eğitimliyim. Lise mezunu benden az kazanan bir adama hayatta bakmam. Yüzünü şampuanla yıkayan erkekler bir de bizi yaşımızla yargılıyor. Ulan ben haftada üç gün spora gidiyorum, ağırlıklar kaldırıyorum. Yüzüme çeşit çeşit serumlar sürüyorum. Saçıma fön çekmeden sokağa çıkmıyorum. :) Ama güya erken çökersem diye hiçbir artısı olmayan tiplere ne mecburiyetim var? 43 yaşındaki adam nasıl benden daha genç ve cazip olabilir? Tövbe tövbe ya.

Bazı markalar bunlara saç ve vücut şampuanı 2si bi arada üretiyor, kozmetik sektörü erkekleri iki dakikada çözmüş gjggjgşgşh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…