- 1 Ocak 2022
- 3.449
- 12.140
-
- Konu Sahibi renkli_hayaller
Yaşta sorun yokMerhaba,
ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Ne güzel sorguluyorsun hayatı sen oyleeeeMesleği ne ,hayata aynı pencereden bakıyor musunuz ? Onun çevresi sizin yapınıza uygun mu? O sizin ortama siz onun ortamına rahat girebilir misiniz? Yüksek maaş ve öğrenim durumunuz adamda ego savaşına neden olabilir,ezikleyebilir ya da tüm yükü sizin üstünüze atabilir bunların olmayacağından emin misiniz?
Tencere kapak da olması gerekir bencdGönlünüze göre olması gerekir ailenizle konuşup düzgünce güzellikle anlatın
Konu sahibine yol gösteriyorum .Ne güzel sorguluyorsun hayatı sen oyleeee
Lise mezunu ne mesleği almış eline ? Yani kendi mesleğinizi yazıp 43 yaşında kazık kadar adamın mesleğini yazmadığınıza göre ben ailenize hak veriyorumMerhaba,
ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Ailen mi senin hayatını yaşıyor sen mi? Asıl sen ne düşünüyorsun hissediyorsun o önemliMerhaba,
cunku kadinlar malesef erken çöküyorlar
Ben bilimsel gerçeklerden bahsediyorum. Kaldi ki yorumumda kişilerin kendilerine baktiğı sürece öyle olduğunuda belirttim. Burada kadin erkek yarişı saçmalıkları yüzünden ego ya da duyar kasmak biraz komik. Tabiat diye, bilim diye bir gerçek var. Kadınların erken yaşlanmasında hormonların güçlü bir etkisi vardır. Kadın bedeni, regl döngüsü, hamilelik ve özellikle menopoz dönemlerinde östrojen seviyelerinde ani düşüşlerle karşılaşır. Menopoz sırasında azalan östrojen, cildin nemini, elastikiyetini ve dolgunluğunu sağlayan kollajen üretimini önemli ölçüde düşürür. Bu durum, ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve kuruluğun daha hızlı görülmesine neden olur. Bu hormonal değişiklikler her kadının yaşlanma sürecini hızlandırarak, yaşlanma belirtilerinin erkeklere kıyasla daha erken ortaya çıkmasına yol açar. Ve başka çevresel faktörlerde cabası. Yani şimdi komik olmayın. Hayatın gerçekleri bunlar.30 yaşında göbek bağlayan, saçları kelleşen, diş fırçalamaktan aciz, özbakımı olmayan Türk erkeklerinin safsataları bunlar.
Kadınlar iyi kötü kendine bakıyorlar.
Çöken de babalık kocalık vasfı olmayan kendine yemek hazırlamaktan aciz kocaları ve o kocaların narsist analarını çekmekten çöküyor.
İncel yuvası ekşi sözlük ağzıyla konuşmayın bi kadın olarak.
Okumuş etmiş 30 yaşında bir kadınsın. Ailen de diyeceklerini demiş. Hiç mi bir akademisyen olarak üniversitedeki sağdaki soldaki kızları gözlemlemedin? Hiç mi çevrende uyumsuz çift görmedin. Kör topal biri değilsen eğitimi hadi geçtim 13 yaş fark olan amca ile işin ney Allah aşkına? Koca akademisyen camiasında veya başka çevrede hiç mi sana denk bir adam yok?Merhaba,
Bize o bilimsel gerçeklerden alıntı yaparmısınız? İkna olalım.Ben bilimsel gerçeklerden bahsediyorum. Kaldi ki yorumumda kişilerin kendilerine baktiğı sürece öyle olduğunuda belirttim. Burada kadin erkek yarişı saçmalıkları yüzünden ego ya da duyar kasmak biraz komik. Tabiat diye, bilim diye bir gerçek var. Kadınların erken yaşlanmasında hormonların güçlü bir etkisi vardır. Kadın bedeni, regl döngüsü, hamilelik ve özellikle menopoz dönemlerinde östrojen seviyelerinde ani düşüşlerle karşılaşır. Menopoz sırasında azalan östrojen, cildin nemini, elastikiyetini ve dolgunluğunu sağlayan kollajen üretimini önemli ölçüde düşürür. Bu durum, ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve kuruluğun daha hızlı görülmesine neden olur. Bu hormonal değişiklikler her kadının yaşlanma sürecini hızlandırarak, yaşlanma belirtilerinin erkeklere kıyasla daha erken ortaya çıkmasına yol açar. Ve başka çevresel faktörlerde cabası. Yani şimdi komik olmayın. Hayatın gerçekleri bunlar.
"kadının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin"Atasözlerine çok itibar ederim: "Davul bile dengi dengine çalar".
Binlerce yıllık tecrübeye kulak vermek gerekir.