Yas farki

Mesleği ne ,hayata aynı pencereden bakıyor musunuz ? Onun çevresi sizin yapınıza uygun mu? O sizin ortama siz onun ortamına rahat girebilir misiniz? Yüksek maaş ve öğrenim durumunuz adamda ego savaşına neden olabilir,ezikleyebilir ya da tüm yükü sizin üstünüze atabilir bunların olmayacağından emin misiniz?

Yaşta sorun yok
Valla cillop gbı 43-53 ler var maşallah suphanallah gerçi sizinkinin cillop gibi olacagını dusunmuyorum onlar daha Cok YABANCI

Ama sorun akademik kariyersizliği
Olmaz
Olmaz
Olmaz
Çöpçüyle nasıl ki evlenmezsen aynı sey bu da

Ne güzel sorguluyorsun hayatı sen oyleeee

Lise mezunu ne mesleği almış eline ? Yani kendi mesleğinizi yazıp 43 yaşında kazık kadar adamın mesleğini yazmadığınıza göre ben ailenize hak veriyorum

detaylı bir şeklide herseyi düşünmelisin yaş farkı sıkıntı olacak boyutta değil ama, ileride hayata bakıs acınız aynı şekilde devam edecek mi ikinizide, cocukları yetıstırıken ortak paydada bulusacakmsınız. ya da mahalle baskısı dıye atfedilen kısım sorun cıkartacak mı size. bende akademisyenim anlattıgınız durum gibi örnekler cok var mutlu olanda var ama bu oran pek yuksek değil

ortak arkadasin sana bunu mu layik görmüş de önermiş? ya da bu cakal uc kurus parasi kadayifa dönmüş killariyla kendine yari yasindaki akademisyeni mi layik görmüş sosyal medyadan yürümüş?
simdi cok uyumlu oldugunzu icin konusuyormussunuz bu beyle. ama öncesinde daha tanimazken o surecte konuşma motivasyonunuz neydi ki bu beyle? ben 33 yasindayim umrumda olmaz bu profilde biri. ne kadar vizyonsuzsunuz

Ailen mi senin hayatını yaşıyor sen mi? Asıl sen ne düşünüyorsun hissediyorsun o önemli

13 yaş çok, 5 yaştan sonda jenerasyon farkı ortaya çıkıyor. Cinsellik kakara kikiri dışında anlaşamazsınız.

İzlediğiniz çizgifilmler- diziler - filmler - oyuncaklar- siyaset bile aynı değil.

Siz 43 yaşına gelince o olacak 56.

Enerjileriniz şimdi bile uyumlu değildir.

Her yıl daha yorgun oluyor biyolojik olarak insan.

Erkekler geç olgulaşır lafı tam bir safsata genç kadınlarla yaşlı erkeklerle olsun diye uydurulmuş.

Vazgeç derim kendini gerçekten seviyorsan.

cunku kadinlar malesef erken çöküyorlar

30 yaşında göbek bağlayan, saçları kelleşen, diş fırçalamaktan aciz, özbakımı olmayan Türk erkeklerinin safsataları bunlar.

Kadınlar iyi kötü kendine bakıyorlar.

Çöken de babalık kocalık vasfı olmayan kendine yemek hazırlamaktan aciz kocaları ve o kocaların narsist analarını çekmekten çöküyor.

İncel yuvası ekşi sözlük ağzıyla konuşmayın bi kadın olarak.

Ben bilimsel gerçeklerden bahsediyorum. Kaldi ki yorumumda kişilerin kendilerine baktiğı sürece öyle olduğunuda belirttim. Burada kadin erkek yarişı saçmalıkları yüzünden ego ya da duyar kasmak biraz komik. Tabiat diye, bilim diye bir gerçek var. Kadınların erken yaşlanmasında hormonların güçlü bir etkisi vardır. Kadın bedeni, regl döngüsü, hamilelik ve özellikle menopoz dönemlerinde östrojen seviyelerinde ani düşüşlerle karşılaşır. Menopoz sırasında azalan östrojen, cildin nemini, elastikiyetini ve dolgunluğunu sağlayan kollajen üretimini önemli ölçüde düşürür. Bu durum, ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve kuruluğun daha hızlı görülmesine neden olur. Bu hormonal değişiklikler her kadının yaşlanma sürecini hızlandırarak, yaşlanma belirtilerinin erkeklere kıyasla daha erken ortaya çıkmasına yol açar. Ve başka çevresel faktörlerde cabası. Yani şimdi komik olmayın. Hayatın gerçekleri bunlar.

Lise mezunu biri ile akademik eğitimi olan birisinin aynı düşüncede olması pek mümkün değil. Belli ki siz eğitim aldığınız halde bazı şeyler sizde eksik kalmış. Bu yüzden bu ilişkiye şahsen ben aileniz olsam onay verirdim.

Okumuş etmiş 30 yaşında bir kadınsın. Ailen de diyeceklerini demiş. Hiç mi bir akademisyen olarak üniversitedeki sağdaki soldaki kızları gözlemlemedin? Hiç mi çevrende uyumsuz çift görmedin. Kör topal biri değilsen eğitimi hadi geçtim 13 yaş fark olan amca ile işin ney Allah aşkına? Koca akademisyen camiasında veya başka çevrede hiç mi sana denk bir adam yok?

Bize o bilimsel gerçeklerden alıntı yaparmısınız? İkna olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…