Yas farki

Mesleği ne ,hayata aynı pencereden bakıyor musunuz ? Onun çevresi sizin yapınıza uygun mu? O sizin ortama siz onun ortamına rahat girebilir misiniz? Yüksek maaş ve öğrenim durumunuz adamda ego savaşına neden olabilir,ezikleyebilir ya da tüm yükü sizin üstünüze atabilir bunların olmayacağından emin misiniz?
Ya bu kız akademisyen olmuş ama kendini geliştirememiş ya da çok iyi sevişiyor adam diğer türlü seçmek için büyü müyü lazım 🤣🤣🤣

Ben bilimsel gerçeklerden bahsediyorum. Kaldi ki yorumumda kişilerin kendilerine baktiğı sürece öyle olduğunuda belirttim. Burada kadin erkek yarişı saçmalıkları yüzünden ego ya da duyar kasmak biraz komik. Tabiat diye, bilim diye bir gerçek var. Kadınların erken yaşlanmasında hormonların güçlü bir etkisi vardır. Kadın bedeni, regl döngüsü, hamilelik ve özellikle menopoz dönemlerinde östrojen seviyelerinde ani düşüşlerle karşılaşır. Menopoz sırasında azalan östrojen, cildin nemini, elastikiyetini ve dolgunluğunu sağlayan kollajen üretimini önemli ölçüde düşürür. Bu durum, ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve kuruluğun daha hızlı görülmesine neden olur. Bu hormonal değişiklikler her kadının yaşlanma sürecini hızlandırarak, yaşlanma belirtilerinin erkeklere kıyasla daha erken ortaya çıkmasına yol açar. Ve başka çevresel faktörlerde cabası. Yani şimdi komik olmayın. Hayatın gerçekleri bunlar.

Ablacığım herkes yaşlanıyor. Menopoz dediğin 50de 55lerde başlıyor eee bir zahmet yaşlanalım ne var bunda, kadın 55ken erkek delikanlı mı oluyor sence,adam da yaşlılığa adım atıyor, bedensel enerjisi düşüyor. Menopoz kadının yanına yakışan 50lik amcadır, herkes yaşıtıyla olsun.

Merhaba,

ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
13 yaş öyle fazla aman aman bir yaş değil ki.Normal bence siz 23 yaşında olsanız adamda 36 olsa evet yaş farkı sorun olurdu ama şuanlık değil

30 genç bir yaş, 43se basbayağı ortayaş kızım bu iş olmaz. Bakın meslek bile yazmadım, adam da akademisyen olsaydı yine olmazdı 13 yaş fazla bir fark. Erkekler geç yaşlanıyor şu bu bırakın bunları, bunlar erkeklerin sarkmış t..klarına bakmadan 20lik kızlara salya akıtmalarına uydurdukları bahane. Benim enerjim 35te azalmaya başladı, erkeklere de aynısı tam bu yaşta oluyor. Daha kolay yoruluyorsun, daha erken yatıyorsun. Sen gençsin adam ortayaşlı geç bırak bu işi.

Ben bilimsel gerçeklerden bahsediyorum. Kaldi ki yorumumda kişilerin kendilerine baktiğı sürece öyle olduğunuda belirttim. Burada kadin erkek yarişı saçmalıkları yüzünden ego ya da duyar kasmak biraz komik. Tabiat diye, bilim diye bir gerçek var. Kadınların erken yaşlanmasında hormonların güçlü bir etkisi vardır. Kadın bedeni, regl döngüsü, hamilelik ve özellikle menopoz dönemlerinde östrojen seviyelerinde ani düşüşlerle karşılaşır. Menopoz sırasında azalan östrojen, cildin nemini, elastikiyetini ve dolgunluğunu sağlayan kollajen üretimini önemli ölçüde düşürür. Bu durum, ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve kuruluğun daha hızlı görülmesine neden olur. Bu hormonal değişiklikler her kadının yaşlanma sürecini hızlandırarak, yaşlanma belirtilerinin erkeklere kıyasla daha erken ortaya çıkmasına yol açar. Ve başka çevresel faktörlerde cabası. Yani şimdi komik olmayın. Hayatın gerçekleri bunlar.
Tabi bu kadar eşim isteksiz, enerjisiz, koltuktan kaldıramıyorum konusunu da erkekler gelip açıyor zaten. 30 yaşinda adamların içine dede kaçmış gibi. Erkeklerin de cinsiyet bazlı tonla sağlık sorunu oluyor, neden taş kaya muamelesi yaptınız ki şimdi?

Bize o bilimsel gerçeklerden alıntı yaparmısınız? İkna olalım.
Hayır kadınlar niye taş gibi erkekler yerine amcalara gitmek için bilimsel veri uyduruyor anlamıyorum. Çok zengin olup miras bırakmayacak ise dede ile evlenme motivasyonu düşüncesi bile iğrenç. Nasıl yatağa gireceksin ıyk. Erkekler taş gibi 18 lik alsın kadınlar dede iyi valla

Herkes ikna oldu dedelere layığız 🤣

Merhaba,

ben 30 ve erkek arkadaşım 43 yaşında. Ortak arkadas sayesinde sosyal medyadan tanistik. Ben akademisyen o ise lise mezunu ama mesleğini eline almiş biri. Ailem yas farkından dolayı ve maasimin onunkinden yüksek olmasından dolayı onalamiyor bu iliskiyi. Ortak yönlerimiz çok ve çok iyi anlaşıyoruz. Ailem istemediginden dolayı vicdan azabi cekiyorum çünkü evlenirsem ailemle iliskimiz soğuk olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Yas farki sorun yaratabilirmi?
Vallanherşey sorun yaratır yaş iş kültür.

Merhaba,

Bence kültür farkı daha çok yaratır gibi geliyor

Ablacığım herkes yaşlanıyor. Menopoz dediğin 50de 55lerde başlıyor eee bir zahmet yaşlanalım ne var bunda, kadın 55ken erkek delikanlı mı oluyor sence,adam da yaşlılığa adım atıyor, bedensel enerjisi düşüyor. Menopoz kadının yanına yakışan 50lik amcadır, herkes yaşıtıyla olsun.

Menopoz harika bir olay neden öcü gibi gösterilir hiç anlamam büyük nimet belli bir yaştan sonra.

55 ten sonra regl olmak korkunç olurdu.

70 yaşında da ped kullanmak, taşmasın diye uğraşmak, hala doğurgan olup hamilelikle doğumla uğraşmak vs vs

Ya bu kız akademisyen olmuş ama kendini geliştirememiş ya da çok iyi sevişiyor adam diğer türlü seçmek için büyü müyü lazım 🤣🤣🤣
Sevişse ne olur freya adam benim gözümde canlandı böyle eve yayılıp yatan herşeyi kadından bekleyen🤮 ben sadece yatakta kadın gibi hissetmek istemem ,adamın mesleğini bile yazmamış ,biliyor aslında ne olacağını ama koca gerekli tabi olsun da çamurdan olsun başında dursun.
Aslında boşa yazıyoruz konu sahibi hanidir görülmüyor bu diyarlarda........

Hayır kadınlar niye taş gibi erkekler yerine amcalara gitmek için bilimsel veri uyduruyor anlamıyorum. Çok zengin olup miras bırakmayacak ise dede ile evlenme motivasyonu düşüncesi bile iğrenç. Nasıl yatağa gireceksin ıyk. Erkekler taş gibi 18 lik alsın kadınlar dede iyi valla
Yaşlı fakat iyi bir kariyeri ve parası olan adamları seven kadınların uydurması. Hele parası olmasın hiç bakmazlar yüzlerine. Ben bu yaşıma kadar hiç görmedim. Zaten başka türlü de çekilmez yaş farkı.

Yaşlı fakat iyi bir kariyeri ve parası olan adamları seven kadınların uydurması. Hele parası olmasın hiç bakmazlar yüzlerine. Ben bu yaşıma kadar hiç görmedim. Zaten başka türlü de çekilmez yaş farkı.

Valla en doğrusunu Hande Ataizi söyledmiş, kadın dedi ki paraya sebep andropozlu bir herifin egosuna tatavasına saçmalıklarına katlanacağıma, genç bir adamın hayallerini dinlerim ... Sanırsam 30larında erkekle bir beraber, helali hoş olsun paraya sebep genç kadınlarla gezip kendini delikanlı sanan kart horozların egolarını patlatıp lafını koymuş.

Menopoz harika bir olay neden öcü gibi gösterilir hiç anlamam büyük nimet belli bir yaştan sonra.

55 ten sonra regl olmak korkunç olurdu.

70 yaşında da ped kullanmak, taşmasın diye uğraşmak, hala doğurgan olup hamilelikle doğumla uğraşmak vs vs

Yani her yaşın bir yeri ve güzelliği var. 70 yaş masanın baş köşesinde aile büyüğü olarak oturma, bilgeliğinden hayat deneyiminden ailene ve topluma dağıtma yaşı. Anneannem 85 yaşında, görgüsüyle, hayat deneyimiyle, hayata bakışıyla başımızın tacı. Ben de dahil çoğu kadın yaşlanmayı kabul ediyor, hayatta ilerlemeye , faz değiştirmeyi kucaklıyor. Hayat hep aynı kalamaz, bedne de beyin de aynı kalamaz. Bizim toplumdaki erkekler ne yazık ki çok ilkel kafalardalar 20 yaşında da genç kız kovalama, 50 yaşında da genç kız kovalama :KK51:

Merhaba,

Eziklik duygusuna giriyorlar.

İkiniz de yetişkinsiniz bence yaş farkından önce maaş meselesini düşünün. Ayrımcılık yapmak istemem, ama ülkemizde insanlar hala erkek daha fazla kazanmalı kafasındalar, erkekler de o yüzden bunu kompleks haline getiriyor. Sizi aşağı çekmeye çalışır mı çalışmaz mı bence iyi gözlemleyin, sevgiliyken her şey güllük gülistanlık olur zaten önemli olan kritik anlarda sizi destekleyip arka çıkması.

Yüz yüze görüştünüz değil mi ?
Valla artık çoğu erkek iyi kazanan memur kadın istiyor. Kompleks falan görmedim pek.

X