• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı?

kediseverr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
76
118
13
Herkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?

Kafalariniz uyuyorsa yaratmaz. Benim de eşimle aramda 7.5yas var.

Yaş farki 15-20 gibi ucuk rakamlar değilse yaşla alakali bir sorun olmaz.
Bizim aramizda da 8 yaş fark var 7 bucuk yillik evliyiz yaşla ilgili bir sorun gormedim.

Yaş konularinda genelde "eşimle yaş farki var adamin ici gecti" yazanlar oluyor. Bazi adamlar evlenince içi geçmiş moduna giriyor. İçi geçmiş şekilde davraniyorsa o da yaşla alakali olmuyor her zaman.

Bir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir. Eğer öyleyse affola.

Geçen 36 yaşındaki arkadaşım 24 yaşındaki sevgilisi ile evlendi. Kafa yapıları aynı. Hatta kız belki bizimkinden olgun olabilir 🤭
Katılıyorum mesela herkes bana zaten yaşıtlarından olgun düşünüyorsun hatta bana için geçmiş derler 😂 o yüzden karşımdaki kişiyle kafa yapılarımız bu yüzden de uyuştu. O da çok olgun değil de hayatı yaşamaya bakıyor

Bir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir
Hayır bahsettiğiniz kişinin kim olduğunu bilmiyorum 🤷‍♀️ hangi konudan bahsediyorsunuz ?

Bir üyenin ikinci hesabı olabilir misiniz? Doğum tarihiniz olumsuz yorum alan bir üyeyle birebir aynı. İnsanlar bu ilişki olmaz demişti. İstediği cevabı alamayınca yeni üyelik ve konu mu açtı diye düşündüm. Benim hüsnü kuruntum da olabilir. Eğer öyleyse affola.

Kim olduğunu anlamadım ama konu sahibi şu an hesap bilgilerini düzenliyor 🤔

Fazla bir yaş farkı yok aranızda Nice akranlar anlaşamıyor. Önemli olan kafaların uyuşması.

Hangi uyeden bahsediyorsunuz?

Şimdi girip konuya baktım. Gerçekten nereden aklınıza geldi tarihlere girip bakmak nasıl uydurdunuz 😅 ama söylediğim gibi ben değilim arkadaşlar. Daha dün gece kayıt oldum e posta onayını da bu sabah aldım. İlgili dedektiflere duyurulur 😊

Herkese selam. Size bir ilişkide yaş farkı önemli midir? Şu anlık her şey uysa bile yıllar sonra problem olarak karşıma çıkar mı? Ben 22 yaşındayım ciddi düşündüğüm kişi ise 30 yaşında. Düşünce konusunda ciddi sorun oluşturacak farklarımız yok. Sizce bu yaş farkı sorun yaratır mı?
5in üstü her zaman risktir ama 10 çok daha büyük risktir. Bence çok büyütülecek bir sorun yok

Back