- 26 Ekim 2022
- 196
- 325
- 18
- 41
- Konu Sahibi zorunlualanlar
-
Tüm güzel dileklerim seninle cicekgilbende pazartesi vuruldum. ilk kez. sadece sanki üşütmüş gibi karın ağrım var onuda tam çözemedim hahaha iğneden mi yoksa gerçektenmi üşüttüm bilmiyorum. bu yerleşme kanaması benimde aklıma geldi her zaman olan bişey değil tabi ama yinede takip etmek için bu aralar beyaz çamaşır giymek iyi olabilir :))) aramızda 1 gün var birbirimize güzel dilekler pozitif enerjiler gönderelim hahah
Merhaba ben de 39 yaşındayım 2 sene oldu evleneli ve korunmayalı bikaç talihsizlik yaşadım o yüzden zor görünüyor bebeğimin olması25 Ekim'de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sabah uyandığımdan beri midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemedim. Karnım da hala çok şiş ve yumurtalıklarımda ağrı var. Bağırsaklara doğru baskı yapıyor, oturup kalkarken hissediyorum o baskıyı. Sanki 5 gündür tuvaletimi yapmıyormuş gibiyimYumurta akına benzer akıntım da var, sanırım çatladı 2 yımırtam
Ah şimdi çalışmayıp evde yatmak vardı...
Neyse, çok ama çok sabırsızım nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum
Benim hiç olmadı daha önce hamileliğim o yüzden bilmiyorum hiçİğneden sonra tam anlamıyla hamilelik belirtileri yaşayacaksın, ne olur aldanma test için kan vermek için acele etmeLütfen hiç düşünme, günlük hayatına devam et Kendini dinlediğin zaman çok umutlanıyorsun
14 günden sonra kan tahlili verebilirsin. İğnenin etkisi geçiyor. Benim 14 Kasım adet günümBenim hiç olmadı daha önce hamileliğim o yüzden bilmiyorum hiç
Kasığımda hafif kıpırdanma gibi arada batma oluyor bide midem kazınıyor açlık hissediyorum gerçi sigarayı yeni bıraktım onun boşluğu da olabilir
Sen kaç gün oldu bekliyorsun daha gelmedi mi vaktin
Üzüldüm negatif olduğuna14 günden sonra kan tahlili verebilirsin. İğnenin etkisi geçiyor. Benim 14 Kasım adet günümMaalesef kan tahlilim negatif, pozitife dönme ihtimali de coook düşük Yumurtan için her gün avakado, havuç ve işlenmemiş kabak çekirdeği yemeye çalış olur mu? Sigarayı birakman çok güzel Daimi olsun inşallah
Merhaba ben 37 yaşındayım kasım 1 de 2. İgnemi yaptım bu arada ben letu+ ovitrelle bu ay bide dostinex kullanıyorum ilk ignede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama malesef regl la sonuçlandı bu ay hiç bir belirti yaşamıyorum sadece arada kasıklarimda batma oluyor ha bide ıgnenin 7.günü pembemsi birkaç damla lekeden başka hiç bişey yok acikcasi pek umudumda yok ama inşallah rabbim mucizesini hepimize gösterirÜzüldüm negatif olduğunainşallah döner burda çok okudum sonradan pozitife dönenleri
Yarın 4. Gün olcak iğnenin , doktor çağırdı çatlamışmı diye bakçakmış umarım tutar beklmekten başka bişey kalmıyor geriye
Tavsiyelerine uyacağım hemen yarından itibaren
İnşallah yerleşme kanamasıdır o , öyledir de muhtemelen . Karamsar olma vakti saati elbet gelecek Allah büyük. Verdiği de mermediğide başım üstüne derim hep ben. Tez zamanda hayırlısıyla inşallah bizim de kucağımız dolarMerhaba ben 37 yaşındayım kasım 1 de 2. İgnemi yaptım bu arada ben letu+ ovitrelle bu ay bide dostinex kullanıyorum ilk ignede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama malesef regl la sonuçlandı bu ay hiç bir belirti yaşamıyorum sadece arada kasıklarimda batma oluyor ha bide ıgnenin 7.günü pembemsi birkaç damla lekeden başka hiç bişey yok acikcasi pek umudumda yok ama inşallah rabbim mucizesini hepimize gösterir
Aynen rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla haberleşelim inşallah güzel sonuçlaniŕ isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlar doldururİnşallah yerleşme kanamasıdır o , öyledir de muhtemelen . Karamsar olma vakti saati elbet gelecek Allah büyük. Verdiği de mermediğide başım üstüne derim hep ben. Tez zamanda hayırlısıyla inşallah bizim de kucağımız dolarhaberleşelim ben yarın gitçem bakalım doktora çatlamış mı diye daha çok var test yapacak vakte
Sen de umudunu kaybetmeden biraz daha bekle test yapana kadar moralini bozma bu ay olmazsa bidaha deniycez yine olmazsa yine Allah sağlık versin yeterki
AminAynen rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla haberleşelim inşallah güzel sonuçlaniŕ isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlar doldurur
Ne oldu cnm gittin mi doktora çatlamış mı yumurta çok merak ettimÜzüldüm negatif olduğunainşallah döner burda çok okudum sonradan pozitife dönenleri
Yarın 4. Gün olcak iğnenin , doktor çağırdı çatlamışmı diye bakçakmış umarım tutar beklmekten başka bişey kalmıyor geriye
Tavsiyelerine uyacağım hemen yarından itibaren
Ya evet perşembe günü gittiğimde ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere dediNe oldu cnm gittin mi doktora çatlamış mı yumurta çok merak ettim
Sen de var mı gelişme Özgenaz?Merhaba ben 37 yaşındayım kasım 1 de 2. İgnemi yaptım bu arada ben letu+ ovitrelle bu ay bide dostinex kullanıyorum ilk ignede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama malesef regl la sonuçlandı bu ay hiç bir belirti yaşamıyorum sadece arada kasıklarimda batma oluyor ha bide ıgnenin 7.günü pembemsi birkaç damla lekeden başka hiç bişey yok acikcasi pek umudumda yok ama inşallah rabbim mucizesini hepimize gösterir
Benim 2. İğnenin 15. Günüydü bugün test yapmadım hiç hayal kırıklığına uğramamak içinSen de var mı gelişme Özgenaz?
Evet banada öyle söyledi ama ben test yapmaya çekiniyorum sanırım adet günümü bekleyeceğimYa evet perşembe günü gittiğimde ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere dedictesi birliktelik dedi tekrar. 14 gün sonra test yap regl olursan da 3. günü gel dedi ..
böyle bişey duydunmu
Sen ne yaptın devam ediyor de mi
Bi çok kişi yazmış ya klomen kullanmadığım ay oldu diye inşallah seninki de öyle olur canımBen cuma günü adet oldumŞimdi adetin 11. Gününü bekliyorum yumurta takibi yapacak Dr. Ona göre iğne yapacak. Bu ay klomen kullanmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?