-
- Konu Sahibi zorunlualanlar
Benim kasık agrısı oluyor bel ağrısı sabahları mide bulantısı ama ben hep iğneye bağlıyorum haýirli olsun bu arada sizin 21 ci gün pozitif çıktıysa hamilesiniz çok sevindim benimde bugün adet günüm ıgnenin 21ci günü kaç gün geçsin kan testi vereceğim inşallah benimde tutmuştur herkes evdeki testlerde cıkmayabiliyor dimi
Sağolun umarım sizinki de tutmuştur da kan testinde çıkar Allah'tan ümit kesilmez üzülmeyinBenim kasık agrısı oluyor bel ağrısı sabahları mide bulantısı ama ben hep iğneye bağlıyorum haýirli olsun bu arada sizin 21 ci gün pozitif çıktıysa hamilesiniz çok sevindim benimde bugün adet günüm ıgnenin 21ci günü kaç gün geçsin kan testi vereceğim inşallah benimde tutmuştur herkes evdeki testlerde cıkmayabiliyor diyor
Sağolun umarım sizinki de tutmuştur da kan testinde çıkar Allah'tan ümit kesilmez üzülmeyin
İlk başlarda kasık ağrısı bel ağrısı vardı bikac gündür halsizlik bas donmesi mide bulantısı oluyo bu saatten sonra bile olmazsa çok uzulucemSizin belirtiler varmıydı
Sağolun umarım sizinki de tutmuştur da kan testinde çıkar Allah'tan ümit kesilmez üzülmeyin
Sizin belirtiler varmıydı
Kan testi yaptırdınız mı sizİlk başlarda kasık ağrısı bel ağrısı vardı bikac gündür halsizlik bas donmesi mide bulantısı oluyo bu saatten sonra bile olmazsa çok uzulucem
Yok daha yaptırmadım randevu almaya calisiyorumKan testi yaptırdınız mı siz
Ben de varımKızlar aranızda hiç sorunu olmayan klomen catlatma iğnesi kullanan var mi
Ne zaman çatlatma kullandınız igneden kaç gün gecdiBen de varımYaştan ötürü zaman kaybetmeyelim dedi Dr.
Bende değişen bişey yok test yapmadım adet olmadım bekliyorum bugün özellikle heycan dorukta bana dua edin kızlar inşallah bebektir çok umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorumSon durum ne kızlar
Dualarımız seninle kuşumBende değişen bişey yok test yapmadım adet olmadım bekliyorum bugün özellikle heycan dorukta bana dua edin kızlar inşallah bebektir çok umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende famera kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum bugün tam 15.gunum doktorum 16.gun yap demişti pcos da var bende bugün belim kasıklarım goguslerimde hafif ağrı var bilmiyorum benim gibi olup hamile kalan varmı acabaHerkese merhaba
Kısaca kendimden bahsedeyim, eşim 36 bense 39 yaşımdayım, 10 aylık evliyiz ama 1.5 yıldır korunmuyoruz. Tüm tetkiklerim iyi çıkıyor, sadece kistim vardı ilaçla temizlendi.
Nisanda klomen ve ardından iğne vuruldum. İlk denemeniz başarısız oldu. Sonraki ay sadece iğne yaptı doktorum. Klomenin etkisi bir iki ay sürüyormuş. Mayıs sonu gibi hamile kaldım. Çatlatma iğnesinin etkilerini dibine kadar yaşadımhatta adetim gecikmeden kan verdim kesin hamileyim diye 2. haftada yakaladım. Neyse kalp atışını hiç duymadık bebişimizin ve 8. Haftada aldırmak zorunda kaldık... Kurtaj sonrası 3 ay adet olmadım. Adet sonrasını boş geçtik (rahmin dinlensin dedi Dr) Ve bu ay yine tedaviye başladık
Dün öğleden sonra çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bir gün önce ilişki vermişti Dr. Vurulduğum günü boş bıraktık. Bugün yine ilişki var programımızda
Şimdi iğnenin etkilerine gelelim, Karnım o kadar şiş ve gergin ki, herkes soruyor! (Zayıf olduğum için çok belli) Yumurtalıklarımda ve kasıklarımda miniminiş ağrılar var. Geçen seferki iğnenin 6. günü yerleşme kanaması olmuştu. Pembe renkte. Aşırı derecede mide bulantım ve koku hassasiyetim vardı. Tırnaklarım farkedebileceğim kadar hızlı uzuyordu. Bu yaşta yüzüm sivilcelenip üst dudağımda da kafam kadar uçuk çıkmıştı!Hiç sonu gelmeyen akıntı da cabası.... Hatırladıklarım bunlar Şu an yine aynı belirtileri yaşamak istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ovitrelle sürecini beraber yaşayalım
Kiminde hiç belirti olmazmış, kan verirsen çıkar artıkKizlar. Benim hiç belirtim falan yok. Sanırım ilk denememiz olumsuz sonuclanacak. Bugün 13.gun . Salı günü adet günüm.