Yaş 39, Ovitrelle ile 3. deneme

Arada kasık agrısı bel agrısı var göğüslerim dolgunlaşmış ama belirti olarak görmüyorum çünkü geçen ay kendimi tam hamile moduna koydum regl oldum aynısını yasamak istemiyorum 🤭
Haklısın bende adet olacak belirti bile yok göğüslerim bırak dolgunlaşmayı hassasiyeti küçüldü yok olacak sanki 😂😂 hayırlısı artık napalım bekliycez

Ben kistten şüpheleniyordum ki haklı çıktım bat 24 olmasına rağmen bugün gittim doktora aynen yumurtalardan biri 3,5 cm kiste dönmüş adet olursan gider dedi ya da gebelikte 3 4 ay sonra gider kebdi kendine dedi ama benim hiç içime sinmedi 😔

Kizlar ben de 13 Kasım'da catlatma iğnesi yaptım. Benim sıkıntım yumurtanın gelişmemesi. Sadece onu büyütmek için fostimon iğne kullandım 7 gün. 8.gun de çatlatma iğnesi. 14 ünde iloski oldu. Zaten yumurtlama ağrısı oluyo bende her ay. Bugün 5.gun. p.tesiden beri yumurtlama olan tarafta ince ince sizi oluyo. Bu sabah ta aynı taraftan belimde oldu o sizilar. İki gece de baygınlık gecirir gibi oldum. İğneden iki gün sonra denemek için erken test yaptım. Pozitif çıktı. Herkes iğnenin etkisinin 13 gün civarında olduğunu yazmış. Nette bu yönde yazılanlar. O yüzden bugün tekrar denedim. Negatif cikti. Sanırım ignemin etkisi geçti. Asıl sonuç 26 Kasım'da belli olacak. Bu arada 42 yaşındayım. Yaşın da etkisi var galiba bu durumda

Merhaba bende 1kasim da çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım bu ikinci denemem o yüzden test yapipta üzülmek istemiyorum iğnenin kaçinci gününde adet olunması gerekir gebelik yoksa tabii😊
25 Ekim'de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sabah uyandığımdan beri midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemedim. Karnım da hala çok şiş ve yumurtalıklarımda ağrı var. Bağırsaklara doğru baskı yapıyor, oturup kalkarken hissediyorum o baskıyı. Sanki 5 gündür tuvaletimi yapmıyormuş gibiyim 🙄 Yumurta akına benzer akıntım da var, sanırım çatladı 2 yımırtam 🙏🏻😇

Ah şimdi çalışmayıp evde yatmak vardı...

Neyse, çok ama çok sabırsızım nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum 😐

Merhaba bende 1kasim da çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım bu ikinci denemem o yüzden test yapipta üzülmek istemiyorum iğnenin kaçinci gününde adet olunması gerekir gebelik yoksa tabii😊
Bu yazıyı ben yazmış gibi hissettim bende 1kasımda iğne yaptım hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım negatif cıktı kan testi yapmadım sizce hamile olma ihtimalim nedir 2. İğne denemem

Bu yazıyı ben yazmış gibi hissettim bende 1kasımda iğne yaptım hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım negatif cıktı kan testi yapmadım sizce hamile olma ihtimalim nedir 2. İğne denemem
Bende daha test yapmadım sizde herhangi bı belirti oluyomu gebeliğe dair eğer erken gebelik testinde cikmadiysa olmayabilir malesef

X