- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
-
- Konu Sahibi zorunlualanlar
Kaç gün kaldı ki bata 15. Gün iyi bence artık varsa belli olurEvet banada öyle söyledi ama ben test yapmaya çekiniyorum sanırım adet günümü bekleyeceğim
Belirtin var mı hiç pekiBenim 2. İğnenin 15. Günüydü bugün test yapmadım hiç hayal kırıklığına uğramamak için
Ayyy heyecan doruktaBenim 2. İğnenin 15. Günüydü bugün test yapmadım hiç hayal kırıklığına uğramamak için
İnşallah bakalım ne olacakBi çok kişi yazmış ya klomen kullanmadığım ay oldu diye inşallah seninki de öyle olur canım
İnşallah ilerleyen günlerde bebek gelişimlerini testler i falan filan konuşuyor oluruz artıkİnşallah bakalım ne olacak
Arada kasık agrısı bel agrısı var göğüslerim dolgunlaşmış ama belirti olarak görmüyorum çünkü geçen ay kendimi tam hamile moduna koydum regl oldum aynısını yasamak istemiyorumKaç gün kaldı ki bata 15. Gün iyi bence artık varsa belli olur
Haklısın bende adet olacak belirti bile yok göğüslerim bırak dolgunlaşmayı hassasiyeti küçüldü yok olacak sankiArada kasık agrısı bel agrısı var göğüslerim dolgunlaşmış ama belirti olarak görmüyorum çünkü geçen ay kendimi tam hamile moduna koydum regl oldum aynısını yasamak istemiyorum
Bende adeti bekleyeceğim mecburen herkes için en hayırlısı olsunHaklısın bende adet olacak belirti bile yok göğüslerim bırak dolgunlaşmayı hassasiyeti küçüldü yok olacak sankihayırlısı artık napalım bekliycez
Haberdar edin bizibenim de yaş 39 ,10 kasımda iğne oldum bakalım haftaya test vericem
Kızlar aranızda hiç sorunu olmayan klomen catlatma iğnesi kullanan var mi
ben varım
bilinçli olarak ilerlemek için doktora gittim 39 yaşımda olduğum için bebek konusunda çok geç kalmak istemediğimi söyledim öylelikle klomen ve çatlatma iğnesi yapıldıpeki ne zaman kullandiniz
25 Ekim'de çatlatma iğnesi vurulmuştum. Sabah uyandığımdan beri midem bulanıyor, hiçbir şey yiyemedim. Karnım da hala çok şiş ve yumurtalıklarımda ağrı var. Bağırsaklara doğru baskı yapıyor, oturup kalkarken hissediyorum o baskıyı. Sanki 5 gündür tuvaletimi yapmıyormuş gibiyimYumurta akına benzer akıntım da var, sanırım çatladı 2 yımırtam
Ah şimdi çalışmayıp evde yatmak vardı...
Neyse, çok ama çok sabırsızım nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum
İğneden sonra 14 gün sanırım. Ben de 13 Kasım'da yaptım iğneyi. Bekliyom.Merhaba bende 1kasim da çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım bu ikinci denemem o yüzden test yapipta üzülmek istemiyorum iğnenin kaçinci gününde adet olunması gerekir gebelik yoksa tabii
Bu yazıyı ben yazmış gibi hissettim bende 1kasımda iğne yaptım hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım negatif cıktı kan testi yapmadım sizce hamile olma ihtimalim nedir 2. İğne denememMerhaba bende 1kasim da çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım bu ikinci denemem o yüzden test yapipta üzülmek istemiyorum iğnenin kaçinci gününde adet olunması gerekir gebelik yoksa tabii
Bende daha test yapmadım sizde herhangi bı belirti oluyomu gebeliğe dair eğer erken gebelik testinde cikmadiysa olmayabilir malesefBu yazıyı ben yazmış gibi hissettim bende 1kasımda iğne yaptım hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım negatif cıktı kan testi yapmadım sizce hamile olma ihtimalim nedir 2. İğne denemem
Bende bugün evde test yaptım ve pozitif çikti bugün 21.gunum iğnenin etkisi değildir dimi