Yaş 39, Ovitrelle ile 3. deneme

Benim kasık agrısı oluyor bel ağrısı sabahları mide bulantısı ama ben hep iğneye bağlıyorum haýirli olsun bu arada sizin 21 ci gün pozitif çıktıysa hamilesiniz çok sevindim benimde bugün adet günüm ıgnenin 21ci günü kaç gün geçsin kan testi vereceğim inşallah benimde tutmuştur herkes evdeki testlerde cıkmayabiliyor diyor 🤲

Benim kasık agrısı oluyor bel ağrısı sabahları mide bulantısı ama ben hep iğneye bağlıyorum haýirli olsun bu arada sizin 21 ci gün pozitif çıktıysa hamilesiniz çok sevindim benimde bugün adet günüm ıgnenin 21ci günü kaç gün geçsin kan testi vereceğim inşallah benimde tutmuştur herkes evdeki testlerde cıkmayabiliyor dimi

Benim kasık agrısı oluyor bel ağrısı sabahları mide bulantısı ama ben hep iğneye bağlıyorum haýirli olsun bu arada sizin 21 ci gün pozitif çıktıysa hamilesiniz çok sevindim benimde bugün adet günüm ıgnenin 21ci günü kaç gün geçsin kan testi vereceğim inşallah benimde tutmuştur herkes evdeki testlerde cıkmayabiliyor diyor 🤲
Sağolun umarım sizinki de tutmuştur da kan testinde çıkar Allah'tan ümit kesilmez üzülmeyin🤲🤲

Bende değişen bişey yok test yapmadım adet olmadım bekliyorum bugün özellikle heycan dorukta bana dua edin kızlar inşallah bebektir çok umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum 🤲
Dualarımız seninle kuşum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Güzel haberler ile gel, olmazsa da hiç üzülme 😍 Biraz daha zamanı var diye düşün 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Haber ver lütfen 🙋🏻‍♀️

İĞNEDEN BERİ 12 GÜN GEÇTİ NORMAL ŞARTLARDA 2 GÜN SONRA ADET OLMAM LAZIM

ADET SANCILARIM BAŞLADI O YÜZDEN TEST VERİP HÜSRANA UĞRAMAK İSTEMİYORUM ADET GÜNÜM GEÇSİN BAKALIM

ADET SANCISI GEBELİK BELİRTİSİ OLARAK GEÇER Mİ :)

Herkese merhaba🌻
Kısaca kendimden bahsedeyim, eşim 36 bense 39 yaşımdayım, 10 aylık evliyiz ama 1.5 yıldır korunmuyoruz. Tüm tetkiklerim iyi çıkıyor, sadece kistim vardı ilaçla temizlendi.
Nisanda klomen ve ardından iğne vuruldum. İlk denemeniz başarısız oldu. Sonraki ay sadece iğne yaptı doktorum. Klomenin etkisi bir iki ay sürüyormuş. Mayıs sonu gibi hamile kaldım. Çatlatma iğnesinin etkilerini dibine kadar yaşadım 🙈 hatta adetim gecikmeden kan verdim kesin hamileyim diye 2. haftada yakaladım. Neyse kalp atışını hiç duymadık bebişimizin ve 8. Haftada aldırmak zorunda kaldık... Kurtaj sonrası 3 ay adet olmadım. Adet sonrasını boş geçtik (rahmin dinlensin dedi Dr) Ve bu ay yine tedaviye başladık 🤗
Dün öğleden sonra çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bir gün önce ilişki vermişti Dr. Vurulduğum günü boş bıraktık. Bugün yine ilişki var programımızda 🤭
Şimdi iğnenin etkilerine gelelim, Karnım o kadar şiş ve gergin ki, herkes soruyor! (Zayıf olduğum için çok belli) Yumurtalıklarımda ve kasıklarımda miniminiş ağrılar var. Geçen seferki iğnenin 6. günü yerleşme kanaması olmuştu. Pembe renkte. Aşırı derecede mide bulantım ve koku hassasiyetim vardı. Tırnaklarım farkedebileceğim kadar hızlı uzuyordu. Bu yaşta yüzüm sivilcelenip üst dudağımda da kafam kadar uçuk çıkmıştı!🥴 Hiç sonu gelmeyen akıntı da cabası.... Hatırladıklarım bunlar 🤗 Şu an yine aynı belirtileri yaşamak istiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🙏🏻
Ovitrelle sürecini beraber yaşayalım 🙋🏻‍♀️
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende famera kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum bugün tam 15.gunum doktorum 16.gun yap demişti pcos da var bende bugün belim kasıklarım goguslerimde hafif ağrı var bilmiyorum benim gibi olup hamile kalan varmı acaba

X