Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
imeeden tablet miş cilde faydalı hap.arkadaşımdan öğrendim şimdi.ben de alacağım en kısa zamanda

Nebahat çehre'yi çok severim ama kendisi estetikli. Canan Karatay'la karşılaştırmak biraz anlamsız değil mi? Tabiki yüzünü gerdiren bir kadın daha genç duracak.

Estee Lauder ürünleri özellikle serumları çok güzel kullanabilirsiniz.
Uzun süreli kullanıyorsunuz zaten.
Su içmeyi ihmal etmeyin spor hareket bile etkiliyor.
Kan akışı hızlanıyor rutin oluşuyor.

Nebahat çehre'yi çok severim ama kendisi estetikli. Canan Karatay'la karşılaştırmak biraz anlamsız değil mi? Tabiki yüzünü gerdiren bir kadın daha genç duracak.
Ben bir yerden sonra estetikten başkası iflah etmez’i savunuyorum. Arkadaşın biri doğal beslenirse güzelleşir deyince ona cevap olarak koydum. Canan Karatay doğal beslenenlerin şah ı ama ananem gibi ki kendisini çok severim. Ama Nebahat çehre aynı yaşta olmalarına rağmen taş gibi çünkü müdahale yapılmış. Yani doğal beslenmek yetseydi Karatay a yeterdi demek istedim

En fazla 50ye kadar gider beslenme krem vs sonrası elbette müdehale ki karşı da değil sahsen

ben henüz nemlemdirici hariç bi krem felan kullanmıyorum öyle kırışıklık vs.. ama bi ara bayagı bi araştırmış buna kafa yormuştum ilerde lazım olur diye hangisi en iyi felan en azından dünya kadar para veriyorsunuz bi krem 150-200 tl aşagı degil birazda olsun işe yaramasını istersiniz yinede şunu alın demem herkes mutlaka bi araştırmalı ürünlerle ilgili yorumları okumalı
mesela gözaltı morlugu olanlar için NeoStrata Bionic Eye Cream
mesela L'Occitane Immortelle
perricone md face finishing moisturizer nemlendiricisi
yves rocher elixir 7.9
dermalogicanin multivitamin maskesi

Hıı ok :) Ben de aynen öyle düşünüyorum. 30 yaşımdayım. İhtiyacım olunca da yaptırmak isterim ama doğru şekilde yapanı bulmak lazım. Yoksa sonuç felaket oluyor.

Bilmem benim gen soguk balkanlardan gelmis.Ama ben de yaslanmaya basladim artik son yillarda zor topluyorum

bol bol domates yiyin şimdi değil tabi yazın doğal olanlarından.

Konjac iyidir gratislerde eklips marka iyidir.Daha temiz yikiyor temizleme jeli daha uzun gidiyor.

Bende 30 a dayanıyorum cildim aşırı kuru pul pul oluyor özellikle kışın bide abdest alınca 5 vakit suyla çok temas edince iyice kötü oluyo çok su içerim sağlıklı beslenirim ama genelde çok kuru bende artık aldığım organik köy sütünün kaymağını ayırıyorum devamlı sürüyorum başkada bişey kullanmam kremler zaten bana saçma geliyor doğal varken

Ben nar çekirdegi yağı sürmeye başladım. Annem yeni ürün kullandığımı bilmiyordu ve cildimin ne kadar canlandigini söyledi...
Denemeni tavsiye ederim. Hem dogal hem kolay, hemde hesapli

30 u gecince 32 derken bile zorlanmiyor insan..
En zor donem 28-29 yas sonrasi corap sokugu gibi geliyor
E biraz gayret edersem kurtulacağım o halde.
Gerçi ben biraz işin eğlencesindeydim ama şaka maka takıyorum galiba. Misal geçen kaç yaşindasin sorusuna 29 yaş 2 aylık dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…