- Konu Sahibi minikmavikus
-
Aynen .yine de paylasayim dedimO kadar da genç görünmemize gerek yok bence , her yaşın kendi güzelliği var
Yüz yogası annemde çok işe yaradı hala yapiyor
60 yasinda hic kirisik kalmadı. Göz kenarinda çok kaz ayağı ve gıdısı vardı. Ama çok uzun süreden beri yapıyor , 10 yıl olmuştur. Bir de gıdısı için kaşıkla yaptigi egzersizler var, onlar da yüz yogasına giriyor mu bilmiyorum.Ayy harika.peki gozle gorulur bir degisiklik oldu mu kirisikliklarinda? Yoksa ilerlemesini mi yavaslatiyor?
Kuzey Avrupa ülkelerinin kadinlari daha çabuk kırısıyor :) Zayıflar ya kupkuru kalıyorlar. Bizde kilo da var . Eti puf gibiyiz kırışmıyoruzBu tarz konulara yorum yazan herkesin, çok genç göstermesi.... 40 im ama max 30 sun diyorlar şekli yorumlar. Sanırsın kuzey avrupa ülkesi. Akdeniz insanıyız bacılar , güneşli ülke insanıyız yapmayın allaseen. Hepimiz birbirimizi biliyoruz:)
Hıhı güneş azlığından ve yüksek refah seviyesinden hatta fazla somon yemekten kırışıyorlardır:)Kuzey Avrupa ülkelerinin kadinlari daha çabuk kırısıyor :) Zayıflar ya kupkuru kalıyorlar. Bizde kilo da var . Eti puf gibiyiz kırışmıyoruz
Ya hakikaten yasini gostermeyen cok kadin var bunlardan biri benim eltim 32 yasinda 3 cocuk var zayif uzun boylu en fazla 26 yasinda gosteriyorBu tarz konulara yorum yazan herkesin, çok genç göstermesi.... 40 im ama max 30 sun diyorlar şekli yorumlar. Sanırsın kuzey avrupa ülkesi. Akdeniz insanıyız bacılar , güneşli ülke insanıyız yapmayın allaseen. Hepimiz birbirimizi biliyoruz:)
Link vermek yasak ama palabs hydralift serum diye googlelarsanız kendi sitelerinden alabilirsiniz bu ürün güzel. Doa kozmetik serumu da güzel ben kullanıyorum, aslında evde de yapabilirsiniz hyaluronik asit serumunu benimki bitince yapacağım ben.Çok doğru yazmışsınız , yalnız ben de iyi bir hyaluronik asitli serum arayışındayım marka öneriniz var mı?
Eltisini öven üye de mi görecekti bu gözler:)))Ya hakikaten yasini gostermeyen cok kadin var bunlardan biri benim eltim 32 yasinda 3 cocuk var zayif uzun boylu en fazla 26 yasinda gosteriyor
Yani hakkini yiyemem o konuda Allah var gencecik duruyor o yuzden abla ya da yenge demiyorum cunku degisik geliyor:)Eltisini öven üye de mi görecekti bu gözler:)))
Valla ben 28 yaşındayım, 28 gösteriyorumBu tarz konulara yorum yazan herkesin, çok genç göstermesi.... 40 im ama max 30 sun diyorlar şekli yorumlar. Sanırsın kuzey avrupa ülkesi. Akdeniz insanıyız bacılar , güneşli ülke insanıyız yapmayın allaseen. Hepimiz birbirimizi biliyoruz:)
Nasıl yapıyorlar anlatırmısım canımLink vermek yasak ama palabs hydralift serum diye googlelarsanız kendi sitelerinden alabilirsiniz bu ürün güzel. Doa kozmetik serumu da güzel ben kullanıyorum, aslında evde de yapabilirsiniz hyaluronik asit serumunu benimki bitince yapacağım ben.
Kaynatılıp soğutulmuş suya %2 oranında sodyum hyaluronat ile %10 l-askorbik asit karıştırırsanız hyaluronik asit-c vitamini serumu elde edersiniz. Buzdolabında tutmanız ve en fazla 4-5 günde bitirmeniz lazım o yüzden minik miktarlarda hazırlanmalı 10 ml gibi. %2 ve %10 oranlarını geçmemek gerek, bu yüzden “evde denemeyiniz” diyerek sorumluluk reddini şuraya iliştirmiş olayım :) en iyisi üç kuruş fazla verin hazır yapılmışını alın kullanın :)Nasıl yapıyorlar anlatırmısım canım
İstersen milyar dök kremlere. Gitti. Cildin canlılığı gençliği gitti. Hücreler öldü. Ben de 30 yaşımdayım. Yapılabilecek tek şey dermolazerler, ışık dolguları, botoxlar. Üzgünüm
estee ürünleri 1 yıldır kullanıyorum serumu gerçekten işe yaradı ben de ama göz kreminden memnun kalmadımgenetikten öteye yol yok malesef.. 37 yaşındayım 28-30 civarı gösteriyorum ama hayatımda sadece 1 defa cilt bakımı yaptırdım.. makyaj çok yapmam ama yaparsam da genelde temizlemeden uyurum..Kısaca çok özen göstermem..Nemlendiricimi sürerim keyfime bakarım.. Este kullanıyorum.. Bi ara serumunu da almıştım ama işe yarayıp yaramadığını anlayacak kadar uzun süreli kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?