Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ayy harika.peki gozle gorulur bir degisiklik oldu mu kirisikliklarinda? Yoksa ilerlemesini mi yavaslatiyor?
60 yasinda hic kirisik kalmadı. Göz kenarinda çok kaz ayağı ve gıdısı vardı. Ama çok uzun süreden beri yapıyor , 10 yıl olmuştur. Bir de gıdısı için kaşıkla yaptigi egzersizler var, onlar da yüz yogasına giriyor mu bilmiyorum.

Bir de kelle paca çorbası, kemik suyu içmeniz gerek. Et önemli değil ama bağ yapısının korunması için kemik suyu çok onemli

Kuzey Avrupa ülkelerinin kadinlari daha çabuk kırısıyor :) Zayıflar ya kupkuru kalıyorlar. Bizde kilo da var . Eti puf gibiyiz kırışmıyoruz

Kuzey Avrupa ülkelerinin kadinlari daha çabuk kırısıyor :) Zayıflar ya kupkuru kalıyorlar. Bizde kilo da var . Eti puf gibiyiz kırışmıyoruz
Hıhı güneş azlığından ve yüksek refah seviyesinden hatta fazla somon yemekten kırışıyorlardır:)

Ya hakikaten yasini gostermeyen cok kadin var bunlardan biri benim eltim 32 yasinda 3 cocuk var zayif uzun boylu en fazla 26 yasinda gosteriyor

Çok doğru yazmışsınız , yalnız ben de iyi bir hyaluronik asitli serum arayışındayım marka öneriniz var mı?
Link vermek yasak ama palabs hydralift serum diye googlelarsanız kendi sitelerinden alabilirsiniz bu ürün güzel. Doa kozmetik serumu da güzel ben kullanıyorum, aslında evde de yapabilirsiniz hyaluronik asit serumunu benimki bitince yapacağım ben.

Annem 45 yaşında ben 20 kadının cildi benden daha canlı,daha parlak ؛)

Herkes simdi yasindan genc mi gosteriyor. Hic bakim su bu yapmadan hem de :) butun sayfalarda oyle yazmislar. Bu iste bir gariplik var gibi sanki

Estee lauder day wear bir de dermoplus md göz çevresi kremi. Ben bu ikisini önerebilirim. Roac kullandığım icin cildim çok inceldi. Maalesef bu yastan itibaren kullanmak zorundayım. Ama size şunu söyleyim bence stres yapmamak ve mutlu olmak işin sırrı. Ben bunu anladım.

Nasıl yapıyorlar anlatırmısım canım

Nasıl yapıyorlar anlatırmısım canım
Kaynatılıp soğutulmuş suya %2 oranında sodyum hyaluronat ile %10 l-askorbik asit karıştırırsanız hyaluronik asit-c vitamini serumu elde edersiniz. Buzdolabında tutmanız ve en fazla 4-5 günde bitirmeniz lazım o yüzden minik miktarlarda hazırlanmalı 10 ml gibi. %2 ve %10 oranlarını geçmemek gerek, bu yüzden “evde denemeyiniz” diyerek sorumluluk reddini şuraya iliştirmiş olayım :) en iyisi üç kuruş fazla verin hazır yapılmışını alın kullanın :)

İstersen milyar dök kremlere. Gitti. Cildin canlılığı gençliği gitti. Hücreler öldü. Ben de 30 yaşımdayım. Yapılabilecek tek şey dermolazerler, ışık dolguları, botoxlar. Üzgünüm

Bu herkes icin gecerli degil. Cildin canli olusu, kirisiklik olup olmamasi genetiklerle de alakali. Benim annem 60 yasinda cildinde kirisiklik yok nerdeyse. Hic makyaj yapmamis ama yuzunu hep nemli tutar. Ben 34 yasindayim. Kendiliginden yagli cildim var ayrica da alerjik bir yapisi var. Ilk zamanlar sevmezdim cildimin yapisini ama kuru ciltli olmak daha kotu. Ben paraben, sabun ve parfumsuz bir yikama urunu kullanıyorum. Makyaj yapmadigim icin isim kolay. Banyodan ciktigimda goz altlarima argan yagi suruyorum. Benim bakimim bu. Argan yagini tavsiye ederim, o para verecegeniz kremlerden cok daha iyi.

estee ürünleri 1 yıldır kullanıyorum serumu gerçekten işe yaradı ben de ama göz kreminden memnun kalmadım

perricone vitamin c kullanıyordum ben ama fiyatı çok tuzlu 400 civarı.busene almadım.ama etkisi superdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…