• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Genetik tir istediğin ürünü kullan değiştiremezsin 31 yaşındayım girdiğim her ortamda cildime ne kullandığımı sorarlar oysa hiç dikkat etmem makyajlada ya tarım ama saclarımız 20 den sonra hızla beyazlar boya mecburu kullanırız annem ananem babanem hepsi öyle boşuna para harcama atana bak onlar nasılsa sende öyle olacaksın

Ayva çekirdeğinden maske demeye geldim...
Hem cildimi nemlendiriyor hem de göz altı morluklarıma iyi geliyor. Duru temiz bi cilt görüntüsü veriyor. Bakım ürünlerinden pek anlamam bu yüzden kozmetik tarzı bişey öneremem. Bir iki maskem var uyguladığım annemden öğrendiğim. Diğeri de zeytinyağı ve yoğurt maskesi...
Özellikle ayva çekirdeğini şiddetle tavsiye ediyorum

Kremler maskeler çok önemli ihmal etmemek lazım. Bende 28in içindeyim geçen aynada baktım kaz ayakları geliyorum diyor. Koştum kremler dermarollerlar geçti allahtan.
Ama karar aldım kremler geçici çözümler kremi kullanıyosun bebek poposu yanaklar, bırakıyosun sivilce çıkmış. En güzeli peelingler, cilt bakımları, yüz kendini salmadan hafif botokslar destekler.
Duygu özaslan var ya göz kenarlarında botoks varmış mesela ne kadar doğal duruyo ama.. Baştan yapınca desteği belli olmuyor

Ben 24de beri gozalti kremi ve nemlemdirici kullaniyorum.hic birakmadim 37 yasim hala anevin gece kremi ve goz alti kremini kullaniyorum.salatalik dilimleri koyarim yuzume mevsiminde.dove sabunlada yazin hergun kisin 3 gunde bir mutlaka yikarim.kil maskesi cok rahatlatiyor cildi.yuzume kapatici asla surmem pudra vs..cildim baya iyi durumda birazda genetik trakya liyim.bol su icmek cok faydali.30 da tabiki cilt eskisigibi olmaz da daha genc sin ya durbakalim..

Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar :KK8:
Ay canim ya iyide nebahat cehrenin estetigini canan hanim yapsa birde makyajini.hic etik olmamis oraya ajda pekkani koymaliydin.

Merhaba arkadaşım benim yaşım 28. Şu son 1 yılda bende eski fotoğraflarıma baktığımda cildimin parlaklığını ve gerginliğini yitirmeye başladıgını farkettim. Daha sonrasında spora,düzenli beslenmeye ve bol su içmeye dikkat etmeye başladım. Sigara içiyorsan sigarayı bırak. Bol su iç. Her gün spor yap spor yapamıyorsan düzenli yürüyüş yap. 15 günde bir saunaya girmeni öneririm. Ben her ay hamama giden biriyim. Sauna ve hamam sayesinde gözeneklerin açılır ve gece kremlerinin etkisini daha iyi görebilirsin. Kullandığım ürünler yüzümü temizlemek için avene kullanıyorum. Nemlendirici kremim gece ve gündüz Vichy idealia. Cilt bakımı olarak hydrafacial önerebilirim. Ama cildine en en çok etki edecek şey bol su içmek ve cildini temiz tutmak bence. Ben son 1 yılda bunları yaparak yaşlanmayı biraz olsun durdurabilecegime inandım:)) bence en temelinde insan kendini ne kadar genç hissederse ve aynada ne kadar güzel görürse, güzellik bununla doğru orantili. En pahalı makyaj malzemelerini almak,estetik ,dolgu bunların hiçbiri bu yaşta bizim kendimize yapabileceğimiz yatırım değil bence. Tek yatırım düzenli beslenip cildimize iyi bakmak. Kendimize zaman ayırmak. Bunun için en önemli yaşlardayız. Öpüyorum

Ben nar çekirdegi yağı sürmeye başladım. Annem yeni ürün kullandığımı bilmiyordu ve cildimin ne kadar canlandigini söyledi...
Denemeni tavsiye ederim. Hem dogal hem kolay, hemde hesapli
Aktarlarda mı var acaba

Ne kadar su içtiniz? Fazlası da zarar, zehirlenme yapıyor deniyor ama
Evet birden bire çok fazla içerseniz dediğiniz olabilir. Ama benim çocukluğumdan gelen bir alışkanlıktır su içmek. Hani zevk olsun diye çay içersiniz ya, keyfine; ben su içiyorum. Lt veremem size ama adım çıktı su içmekten diyebilirim :KK53:

estee ürünleri 1 yıldır kullanıyorum serumu gerçekten işe yaradı ben de ama göz kreminden memnun kalmadım
Serumu öyle diyolar evt canım ben nemlendiricisini de çok beğeniyorum en düzenli onu kullanıyorum hala göz kremi de var elimde ama aklıma gelirse gece yatarken sürüyorum bazen.. Neden beğenmedin alerji falan mı yaptı.. Bana sanki sürüp yatınca sabah kalkınca göz altlarımı şiiriyo gibi geliyo ama dedimya düzenli olmayınca pek çözemedim :)

Ben her gece yatmadan kaşlarıma, kirpiklerime, dudaklarıma ve tırnak etlerime Hindistan cevizi yağı, badem yağı falan elime geçen bir yağdan sürüyorum. Baş ucumda yağlar ve kremler var, ordan elime geleni :) bundan çok fayda gördüm. Sabah duş alacaksam saç uçlarıma da sürüyorum hatta. Bu da çok işe yarıyor!

Cilt işini çok bilemiyorum. Arada kahve ile peeling yapıyorum başka bir şey yapmıyorum. Cildim şahane de değil kötü de değil, belki az daha yaşlanınca başlayacağım ben de. (28 bitiyor) :) olsun yaşlılık da güzel yav:)

Ben her gece yatmadan kaşlarıma, kirpiklerime, dudaklarıma ve tırnak etlerime Hindistan cevizi yağı, badem yağı falan elime geçen bir yağdan sürüyorum. Baş ucumda yağlar ve kremler var, ordan elime geleni :) bundan çok fayda gördüm. Sabah duş alacaksam saç uçlarıma da sürüyorum hatta. Bu da çok işe yarıyor!

Cilt işini çok bilemiyorum. Arada kahve ile peeling yapıyorum başka bir şey yapmıyorum. Cildim şahane de değil kötü de değil, belki az daha yaşlanınca başlayacağım ben de. (28 bitiyor) :) olsun yaşlılık da güzel yav:)

Meraktan soruyorum, gozunuze kacmiyor mu o yaglar? Yastiga filan bulasmiyor mu?:olamaz:
Bende surmem istiyorum amaozellikle kirpige surerken yakarim gozumu diyip vazgeciyorum.

Serumu öyle diyolar evt canım ben nemlendiricisini de çok beğeniyorum en düzenli onu kullanıyorum hala göz kremi de var elimde ama aklıma gelirse gece yatarken sürüyorum bazen.. Neden beğenmedin alerji falan mı yaptı.. Bana sanki sürüp yatınca sabah kalkınca göz altlarımı şiiriyo gibi geliyo ama dedimya düzenli olmayınca pek çözemedim :)
çok yoğun kremi gözaltının ben beğenmedim cliniqe daha iyi geldi bana.ama serumu harikaydı.fiyatı tuzlu olmasa bu kadar iyi olurdu

Meraktan soruyorum, gozunuze kacmiyor mu o yaglar? Yastiga filan bulasmiyor mu?:olamaz:
Bende surmem istiyorum amaozellikle kirpige surerken yakarim gozumu diyip vazgeciyorum.

Yastığa biraz bulaşıyor ama güzel kokuyor :)))
Göze de kaçınca yakmıyor merak etmeyin :) kaçacak kadar yoğun da sürmüyorum gerçi.

kızlar bol bol nar yiyin antioksidan zengin beslenin ben 30 a dayandım ama cildim taptaze bir de hergün ev yapımı kefir içiyorum

Güzel temizle
Kağıt havlu ile kurula.
Nem serumu
Nemlendirici
Göz kremi
Haftada 3 gün peelig+nem maskesi
Kullandığın ürünler mutlaka üst ya da orta kalite olsun.
Makyajını silmeden uyuma.
Uykunu iyi al (6-8 saat)
Arada kaçamak yaparak fast food çikolata vs ye ama hayat stilin bunlar olmasın.
Şu an 28 im 23 yaşımda beri bu rutini yapıyorum. Herkes 23-24 anca gösterdiğimi söyler. Beyaz tenliyim kırmızı kırmızı noktalar oluyordu yüzümde nemlendirince gittiğini fark ettim. Cildini kendin daha iyi tanırsın. Deneme yanılma işe uygun ürünü bul.

Back