• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yaş 30a dayandı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ucuz ürün olarak ta devamlı haftada 1 2 termal yosun maskesi yaparım.kuruyunca normal suyla ıyıce yıkayın en sonunda da maden suyuyla silin yüzünüzü

Bu tarz konulara yorum yazan herkesin, çok genç göstermesi.... 40 im ama max 30 sun diyorlar şekli yorumlar. Sanırsın kuzey avrupa ülkesi. Akdeniz insanıyız bacılar , güneşli ülke insanıyız yapmayın allaseen. Hepimiz birbirimizi biliyoruz:)
ben gerçekten öyleyım ama.40 olucam 1 ay sonra 30 gözüküyorum.ama ben 20 yaşındayken 15 25 iken 18 gösterirdim.çunku genetik halamlara çekmişim artı minyon tipli bebek yüz dediklerindendim.güneşlenmeyi hiç sevmem bu arada yaz kış güneş kremi kullanırım.evde hiç boş durmaz yuzum bir çok serum kullanırım maske yaparım.aloe vera çiçeğim var hergün kırar yüzüme boynuma ellerime sürerim.termal kaynaklardan arkadaşlara termal çamur getirtirim .şişe şişe termal su içerim kafayı bozmuşum yani bakımla ha ha.ha bir de sıkı vejetaryanım ekmek yemem kilolarca sebze meyve yerim pasta börek yemem.sigara içmem

Yüz yogası sarkma yapar diyen doktor halt etmiş net.Çalıştırınca sarkan kas çeşidi var da biz mi bilmiyoruz acaba..
Aşırı çalıştırıp uzun süre terk edince bi gevşeme olacaktır tabi ki , vücudumuzda olacağı gibi..

Bu herkes icin gecerli degil. Cildin canli olusu, kirisiklik olup olmamasi genetiklerle de alakali. Benim annem 60 yasinda cildinde kirisiklik yok nerdeyse. Hic makyaj yapmamis ama yuzunu hep nemli tutar. Ben 34 yasindayim. Kendiliginden yagli cildim var ayrica da alerjik bir yapisi var. Ilk zamanlar sevmezdim cildimin yapisini ama kuru ciltli olmak daha kotu. Ben paraben, sabun ve parfumsuz bir yikama urunu kullanıyorum. Makyaj yapmadigim icin isim kolay. Banyodan ciktigimda goz altlarima argan yagi suruyorum. Benim bakimim bu. Argan yagini tavsiye ederim, o para verecegeniz kremlerden cok daha iyi.
Yuzunuzu hangi urunle temizliyorsunuz ben suan la roche posay kullaniyorum ama degistirmeyi dusunuyorum

Su icin bol bol.
Etten olabildigince uzak durun.
Haftada 1 kere buhar banyosu yapin yuzunuze, yumusayan siyah noktalari temizleyin.
Haftada 2 kere iyi bi peelingle yuzunuzdeki olu deriyi arindirin.
C vitamini serumlari var, ben onlardan kullaniyorum.
Krem olarak ise excipial bebek kremi var, 4 senedir o kremden sasmiyorum cok memnunum, oncesinde ise excipial lipo kullanirdim.
Bide gunluk b kompleks aliyorum ben, simdi ara verdim baska bi vitamine gectim.
Son olarakta yuz yogasini deneyin, annem 15 lik gibi masallah piril piril cildi bu yoga sayesinde, bende baslamak istiyorum yakinda.

Yüz yogası sarkma yapar diyen doktor halt etmiş net.Çalıştırınca sarkan kas çeşidi var da biz mi bilmiyoruz acaba..
Aşırı çalıştırıp uzun süre terk edince bi gevşeme olacaktır tabi ki , vücudumuzda olacağı gibi..
Yuzdeki kaslarin vucuttakinden farkli oldugunu ortaya atmis ama dusununce maddi amac guduyordur dedim

Serumu dediginiz night repair mi ?
Ben de almak istiyorum. Ne kadar sure gidiyor acaba bi de kac ml olani aldiniz
evet 0.50ml idi 7 aya yakın kullandım ben.bu sene almadım ama.sadece kremini cliniqe ile dönüşümlü kullanıyorum.daha iyi serumlar var ama bu ortalama iyi geldi bana.bir hap varmış arkadaş bahsetmişti adını unuttum o süper gençleştırıyormuş cildi duzenli kullanınca 150 kusur fiyatı vardı adını unuttum

Genetik var isin icinde. O en önemli detay. Ama biz de saglikli beslenerek, bol su icerek mutlu olaral cildimizi canli tutabiliriz. Böyle düsünüyorum.
Iki cocuktan sonra cok az uykuyla yasamaya basladim. Kendime hic dikkat edemiyorum haliyle. Ama bazen sinemaya gidersek eger bileti keserken yasimi soruyorlar. Burada cocuklar ve yetiskinler farkli ödüyor.
Makyajsiz ve de spor giyinince durum böyle.
27 yasinda sayilirim. Ama galiba kücük gösteriyorum.Kizimla yan yanayken ablasi sanan da oluyor uzakta.
Kisa boydan mi bilmiyorum su genc gösterme isini.
30 yasina yaklasiyorum. Göz kenarlarim su icme durumuma göre kirisiyor.
Yani su icip iyi uyudugumda kirisiklik yok.
Yaslanmak hic hos hissettirmiyor ama kabullenmem lazim diyorum.
Bir gün olacak yasarsam eger 60 yasinda olacagim. O zaman da kirisiklik niye cikti yaa diyemem herhalde =)

Sigara kullanıyorsanız bırakmalısınız.

Osman Müftüoğlu cildin ve saçın özelliklerinin genetik olduğunu ayrıca cildin de saçın da içten beslendiğini dışardan sadece desteklenebildiğini asıl içerden bakım yapılabileceğini yani beslenme ve sporun faydalı olacağını söylemişti programlarından birinde.Tabii cilt ve saç bakımı büyük bir endüstri olduğu için tv de açık açık söyleyemiyor bir işe yaramaz o ürünler diye ama buna benzer şeyler söylemişti.Bunun gibi düşünüyorum.

Ha gerçekten faydası olan ürünler elbet vardır ama o da kişisel bakım marketlerinde ya da kozmetik raflarında bulunmuyordur.Hollywood yıldızları filan kullanabiliyordur onları anca.

Yuzdeki kaslarin vucuttakinden farkli oldugunu ortaya atmis ama dusununce maddi amac guduyordur dedim

Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bunu bi iç hastalıkları uzmanı da söylemişti ve şaşırdım ,belli ki konu hakkında fikir sahibi değil..
Benim 2 referansım ,var 1-Lourdes çubuk 2-Defne Samyeli. Herkes estetikli sanıyor ama Defne Samyeli 15 yıla yakındır yüz egsersizi yapıyormuş.Hatta bir bölgede fazla kaslaşma görürse bir süre o hareketi bıraktığını söylemişti(Örn:ağız çevresi)

Düzenli yapmıyorum ama doğru yapıldığında işe yaradığı bir gerçek..

Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bunu bi iç hastalıkları uzmanı da söylemişti ve şaşırdım ,belli ki konu hakkında fikir sahibi değil..
Benim 2 referansım ,var 1-Lourdes çubuk 2-Defne Samyeli. Herkes estetikli sanıyor ama Defne Samyeli 15 yıla yakındır yüz egsersizi yapıyormuş.Hatta bir bölgede fazla kaslaşma görürse bir süre o hareketi bıraktığını söylemişti(Örn:ağız çevresi)

Düzenli yapmıyorum ama doğru yapıldığında işe yaradığı bir gerçek..
Benim dedigim doktorun adi bulent cihantimur estetik plastik cerrah

Arkadaşlar ben de yaşımdan yaşlı göstermiyorum zaten sigara kullanmam beslenmem iyi su da içerim
Genetik de iyi ama ne kullanabilirim diye soruyorum geç olmadan yani temizleme ve yaşlanma karşıtı olarak
Biri konjac süngeri önerdi var mı kullanan

Back