- Konu Sahibi minikmavikus
-
Ay canim ya iyide nebahat cehrenin estetigini canan hanim yapsa birde makyajini.hic etik olmamis oraya ajda pekkani koymaliydin.Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar
Aktarlarda mı var acabaBen nar çekirdegi yağı sürmeye başladım. Annem yeni ürün kullandığımı bilmiyordu ve cildimin ne kadar canlandigini söyledi...
Denemeni tavsiye ederim. Hem dogal hem kolay, hemde hesapli
Evet birden bire çok fazla içerseniz dediğiniz olabilir. Ama benim çocukluğumdan gelen bir alışkanlıktır su içmek. Hani zevk olsun diye çay içersiniz ya, keyfine; ben su içiyorum. Lt veremem size ama adım çıktı su içmekten diyebilirimNe kadar su içtiniz? Fazlası da zarar, zehirlenme yapıyor deniyor ama
Serumu öyle diyolar evt canım ben nemlendiricisini de çok beğeniyorum en düzenli onu kullanıyorum hala göz kremi de var elimde ama aklıma gelirse gece yatarken sürüyorum bazen.. Neden beğenmedin alerji falan mı yaptı.. Bana sanki sürüp yatınca sabah kalkınca göz altlarımı şiiriyo gibi geliyo ama dedimya düzenli olmayınca pek çözemedim :)estee ürünleri 1 yıldır kullanıyorum serumu gerçekten işe yaradı ben de ama göz kreminden memnun kalmadım
Evet Aktardan almıştım.Aktarlarda mı var acaba
Soğuk presmi kullandığınız yagEvet Aktardan almıştım.
Gece yatmadan yüzümu elektrikli fircayla temizliyorum, ardindan nemlendirici olarak nar cekirdegi yagini sürüyorum...
EvetSoğuk presmi kullandığınız yag
Ben her gece yatmadan kaşlarıma, kirpiklerime, dudaklarıma ve tırnak etlerime Hindistan cevizi yağı, badem yağı falan elime geçen bir yağdan sürüyorum. Baş ucumda yağlar ve kremler var, ordan elime geleni :) bundan çok fayda gördüm. Sabah duş alacaksam saç uçlarıma da sürüyorum hatta. Bu da çok işe yarıyor!
Cilt işini çok bilemiyorum. Arada kahve ile peeling yapıyorum başka bir şey yapmıyorum. Cildim şahane de değil kötü de değil, belki az daha yaşlanınca başlayacağım ben de. (28 bitiyor) :) olsun yaşlılık da güzel yav:)
çok yoğun kremi gözaltının ben beğenmedim cliniqe daha iyi geldi bana.ama serumu harikaydı.fiyatı tuzlu olmasa bu kadar iyi olurduSerumu öyle diyolar evt canım ben nemlendiricisini de çok beğeniyorum en düzenli onu kullanıyorum hala göz kremi de var elimde ama aklıma gelirse gece yatarken sürüyorum bazen.. Neden beğenmedin alerji falan mı yaptı.. Bana sanki sürüp yatınca sabah kalkınca göz altlarımı şiiriyo gibi geliyo ama dedimya düzenli olmayınca pek çözemedim :)
Meraktan soruyorum, gozunuze kacmiyor mu o yaglar? Yastiga filan bulasmiyor mu?
Bende surmem istiyorum amaozellikle kirpige surerken yakarim gozumu diyip vazgeciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?