- 26 Şubat 2018
- 748
- 1.504
- 113
- 34
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Yani bende o yuzden bi zarari varmi diye bakayim dedim yuz yogasinin zararlari diye yazdim bir doktor yuzumuzdeki kaslar vucudumuzdaki gibi degil yuz yogasi tamamen yalan yazmis bende hemn biraktim
İnternette yapanlara bakabilirsin; çevremde de var. Kesinlikle çok etkili, doğru ve düzenli yaparsan.Bende yuz yogasini duydum yasim daha 24 onlem amacli yapayim dedim sonra bi doktor daha cabuk sarkmaya neden olur demis o yuzden hemen biraktim.bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa yazabilirmi
Ne kadar su içtiniz? Fazlası da zarar, zehirlenme yapıyor deniyor ama32 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç makyaj ürünü kullanmadım. Nemlendirici dahil. Yaptığım tek şey akıl bile edemeyeceğiniz kadar çok su içmek oldu. Çok çok fazla...
Hiç kimse inanmaz 32 yaşında olduğuma.
Su için, bol bol su için.
Bebeğim naptın allasen ya 60 yaşına gelmiş gibi
30 yaşındaki bir cilt hala gençtir, yenilenme hızı hala yüksektir. İyi bir bakımla birkaç ayda toparlanır eski parlaklığına kavuşur. Bitkisel ürün zamazingolarına inanmayın, market markaları kullanmayın. Hatta dermokozmetik diye bilinen bioderma avene la roche falan da kullanmayın. Cyrene ve missha iyi markalardır mesela, içerikleri temiz ve kalitelidir. Cilt tipine göre temzileyici ve nemlendirici seçip günlük kullanın. Güneş korumasını ihmal etmeyin. Haftada bir maske yapın. 30 yaşla birlikte hyaluronik asitli serum kullanmak şart, ufak kırışıklık ve lekeler varsa %4 aha serum gün aşırı sürebilirsiniz (bir kez kullanın yeter).
Hamuru şekeri az yiyin bol su için. Bunları yapıp cildiniz parlamazsa gelin beni bulun buralardayım :)
Aynen benimde bu konuda kafam cok karisik isterseniz sizde nete yuz yogasi yalani yazip bakabilirsiniz doktorun adi bulent cihantimur milliyette aciklama yapmisBen de seyi biliyorum. Yaparken dikkat edilmezse kirisikliklar daha cok artiyormus ama yapip memnun kalanlar da var. Cok karisti kafam..
Yok cok sukur evli ve bir bebegimin olduguna hic kimse inanmiyor cok sasiriyorlar:)İnternette yapanlara bakabilirsin; çevremde de var. Kesinlikle çok etkili, doğru ve düzenli yaparsan.
Ama evet senin için çok erken. 35 den sonra düşünebilirsin bence. Şimdi yüzümde sarkmalar falan var deme sakın
ay o profilindeki bebişi yerim ben maşallah yaaCanım Arap Makyaj dünyasına bakmanı tavsiye ederim baska urunler zaman kaybı...bütün ünlüler ordan ürün kullanıyorlar doğal kremler var. Kesinlikle bak derim hem uygun hemde Adı var. Intagramin varsa ordanda bakabilirsin kesinlikle tavsiye ediyorum. "Arap Makyaj dünyası"
bülent bey millet sarksın da bana gelsin gerdireyim diye öyle demiştir.. Yüz yogası yapan insanlar tanıyorum en az 20 yaş genç görünüyolar.. Üşenmesem ben de yaparım ama krem sürmeye üşenen ona nasıl üşenmesinAynen benimde bu konuda kafam cok karisik isterseniz sizde nete yuz yogasi yalani yazip bakabilirsiniz doktorun adi bulent cihantimur milliyette aciklama yapmis
Aynen canım ondan kullandım ama düzenli kullanmadım normalde 4-5 ayda bitirmem gereken şişeyi heralde 1 yılda bitirmişimdir o sebeple faydasını da çok anlamadım.. Ama nemlendiricim de este day wear ondan bayaa memnnum cildime bebeksi bir pembemsilik katıyo
bülent bey millet sarksın da bana gelsin gerdireyim diye öyle demiştir.. Yüz yogası yapan insanlar tanıyorum en az 20 yaş genç görünüyolar.. Üşenmesem ben de yaparım ama krem sürmeye üşenen ona nasıl üşenmesin
Hahahahah çok yerinde bir karşılaştırma olmuş :)Eki Görüntüle 2117544
Doğal ürünlerin etki süresi içlerinde kimyasal olmadığı için çok uzun. İlaçla iki günde ayağa kalkarken nane limonla bir haftada kendinize gelirsiniz. Doğal beslenmek mi? Buyrun aynı yaştalar
annemin bi arkadaşı var kadının yüzünde botox bile yok 55-60 yaşında işte annem civarı ama 40 dan fazla göstermiyo.. Bi de bildiğim defne samyeli var yüz yogası yapıyorum diyo ama tabi onu kanlı canlı görmüş değilim şüphelerim mevcutCiddi misinnnn??
Ben usenmem yaparim iyi geldigini bilsem
Etrafimda yapan yok ama internette memnun olanlari goruyorum. Canli kanli sen de gorduysen bi umutlandim simdi
Evet bunu da dusunmustum cunku diger herkes yuz yogasinin faydalarini yazip durmus hatta doktorum programinda bile yuz yogasindan bahsedilmisti o yuzden kafam baya karismisti haklisiniz belkide ticari bir amac guduyordurbülent bey millet sarksın da bana gelsin gerdireyim diye öyle demiştir.. Yüz yogası yapan insanlar tanıyorum en az 20 yaş genç görünüyolar.. Üşenmesem ben de yaparım ama krem sürmeye üşenen ona nasıl üşenmesin
hiç şüpheniz olmasın ticari amaç konusundaEvet bunu da dusunmustum cunku diger herkes yuz yogasinin faydalarini yazip durmus hatta doktorum programinda bile yuz yogasindan bahsedilmisti o yuzden kafam baya karismisti haklisiniz belkide ticari bir amac guduyordur
O kadar da genç görünmemize gerek yok bence , her yaşın kendi güzelliği varSimdi arkadaslar size bise soyleyecem ama igrenc gelebilir ben ilk duydugimda baya gulmustum ama gercekten ise yariyormus spermin cilde faydali oldugunu duydum ve surenleri okudum sok oldum bunu surebilmek mide gerektirir tabi
İctende beslemen lazım antioksidan kullan ester c kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?