• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yas 29 sanırım evde kaldım

Ya ben napim konu sahibesi :)) 34 yaşındayım devlet memuruyum, cok da güzelim ama karşıma duzgun insan çıkmıyor.. kısmet, hayırlısı diyip bekliyorum. Sosyal medyada evli çocuklu arkadaslarimi gordukce kiskanmiyorum desem yalan söylemiş olurum.. ama yapacak bisey yok.. her seyin bi zamani var. Üzme kendini :)

28 yaşındayım.Aldatildim. 4gun önce öğrendim.Evli değilim. Onun için acele etmeyin .Böyle düşünmeniz yanlış insanları hayatınıza almanıza neden olabilir. Onun için doğru zamanda doğru kişiyle olmalısınız. Yaş onemli değil. Umarim en hayırlısi sizi bulur.

Öncelikle "evde kalmak" terimini kendinize yakıştırmayın. Hiç bir zaman evlenmeseniz bile gayet mutlu mesut yaşayanlar var.
Yanlış anlamayın ama biz kadın milleti de bazen çok özellik arıyoruz. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım var. Adam devlet memuru uzman yardımcısı, kendi evi arabası var, ailesini de tanırım çok iyi huylu sessiz sakin bir aile, arkadaşım ömrümde gördüğüm en sıcak, anlayışlı, uyumlu, merhametli erkektir. Ne zaman bir konuda yardıma ihtiyacım olsa hemen o koşar. Gece geç saatte şehir dışından gelirim alır eve bırakır, annem hastalanır acile o götürür, gece yakında nöbetçi eczane yok dişim çok ağrıyor dedim ilacını alır getirir. Tek bana karşı da değil erkek kadın her arkadaşına koşar.
Evlenmek de istiyor kaç arkadaşımın arkadaşıyla tanıştırdıysam beğenilmedi. Nedeni de biraz kilo problemi olması.
Şimdi evlenmek isteyen bir kız arkadaşım var, ki kendisi beni sevgilimle tanıştıran arkadaşımdır. Ona diyorum seni sevgilimin şu arkadaşıyla tanıştırayım diye daha görmeden olmaz diyor. Romantik bir tanışma hayali varmış, görücü ve arkadaş tanıştırması aynıymış.
Çevremde evlenmek isteyen çok arkadaşım da var bu durum. O kadar romantik hayalleri var ki keşke olsa ama hayat o kadar toz pembe değil ne yazık ki. Hem yakışıklı, hem kariyerli, hem iyi bir ailesi olan, hem romantik bir adam arıyorlar. İnşallah bulurlar ama kimse de mükemmel değil ki. Hepimizin ne çok kusuru yada kötü tarafı var aslında. Kimse mükemmel değilken bu kadar mükemmel adamı aramak da sorun oluyor.
Benim sevgilim mesela çok iyi niyetlidir ama her gel diyene gitmesi, herkese kefil olmasına sinir oluyorum. Ama bunu iyi niyetinden yaptığı için kızamıyorum da. Yada hiç romantik değildir, doğru dürüst ne bir hediye alabilmiştir ne bir satır güzel söz yazmıştır. Ben her zaman hediyeler sürprizler hazırlarken ondan görememek bazen kırıyor beni ama sonra bakıyorum. E bu adam beni seviyor her şekilde belli ediyor neden o zaman beklentilerimin fazlalığına kurban edeyim sevgimi?
Diyeceğim siz de çevrenizin tanıştırdıklarını "hakaret" olarak görmek yerine biraz şans verin. Belki özlerinde iyi yanlar seveceğiniz yanlar vardı

benim eşim eniştemin en yakın arkadaşıydı öyle tanıştık.iki yakın arkadaşla iki kız kardeş evlendik film gibi:))bence bu kadar arayışa girme yanlış karar verirsin.eskide kaldı zaten o erken evlilikler.ben 28imde evlendim 30da da evlensem çok farketmezmiş aslında.şu anda ağustosta 31i dolduracağım ve hala bekar arkadaşlarım var.takıntı halie sakın getirme...

Bnde 29 oldum bekarim. Karsima da düzgün biri cikmiyor. Hep dengesizler. Aman evlenipde napican diyen evli bayanlar, siz neden evlendiniz ozaman?? Insan bir yasdan sonra kendi ailesini kurmak istiyor. Koca dirdiri mi cekicem, ailesini mi cekicem raziyim valla. Iyi bi meslegim ve kariyerimin olmasina ragmen her zaman 'hala evlenemedi' 'ne zaman evlencegin yasin geciyor' laflarini duymak insani Üzüyor. Kimse bu kiz okudu iyi bir kariyeri var demiyor. O yüzden bekarlari kimse anlayamaz, git hayatini yasa diyenlerde yasayacagim kadar yasadim, artik cocuklarim ve esim olsun istiyorum

Lafa bak. Etraf abaza kaynıyor diyor.Belki bu yüzden evlenmemştr nedersin?
Ben o lafı kimse karşıma çıkmadı dedi diye söyledim ,yoksa abazının tekiyle evlensin ilişki yaşasın diye değil

o yaşına kadar iyi kötü illa birileri çıkmıştır manasında

siz nasıl istiyorsanız öyle anlamak istemişsiniz

Bende face den tanistim esimle,2 senedir evliyiz birde minigimiz var Allah bagislarsa :) Allah bir sekilde karsiniza cikartiyor o kisiyi uzulmeyin zamani gelince bi bakarsiniz kolunuzda :) Zaman sizi O dogry kisiye hazirliyor

Ben de senin yasinda evlendi.hiç tereddutun olmasın.Tabi çevrede tanışmak isteyenleri tanı konuş.Aklına yatmayan sevemeyecegin hiçbirşeyi kabul etme.sonra daha rahatsız eder seni

üniversite 2. sınıftayken kampüste bi restaurantta yemek yerken tartıştım eşimle. o da başka bi bölümde yüksek lisans yapıyormuş. arkadaşı girdi aramıza sustuk kapandı konu.sonra karşılaşınca slmlaşmaya başladık. sonra tel al ver. sonra arkadaş olduk denk geldikçe birlikte takılmaya başladık. 4 sene sonra sevgili olduk sonrada 28 yaşımdayken evlendik 1,5yıllık evliyiz. nasip kısmet meselesi ama kesinlikle geç bi yaş değil çevrendekilere bakma sen. bana da evde kaldın evlen evlen diyorlardı evlendim şimdi de çocuk yap çocuğun olmaz ilerde diyorlar. laf çarpıyorlar bilmem ne. yani onlar hep bişeyler diyorlar boşver sen

Bu ne ya esiniz abazaydi herhalde sizi buldu
yaaa öyle oldu evde kalmış kız kompleksi de hiç çekilmiyor

:KK53:

niyeyse nicki 86 yla bitenler bana takmış durumda

ben o lafı niye söyledim açıkladım bir daha açıklayayım

ama senin için değil

kız bir allahın kulu ilgi göstermedi diyor bu yaşına kadar nasıl olur da bir kişiden ilgi görmez şaşırdım ne var bunda

etraf abaza kaynıyordan kastım erkekler karı kız meraklısı nasıl oluyor da bir kişi de çıkıp bu kıza

ilgi göstermiyor 30 yaşına kadar hemde bu devirde

gitsin abazalarla ilişki yaşasın evlensin demedim sizler oraya çekmişsiniz çarpıtmışsınız

Arkadas ortamyla tanisp 17 yasnda evlendm suanda 20 yasndayim anm 33 yasnda torun sahibii kizmn var 2 yasnda sanirim ben hayati cok hizli yasiyorm ole derler hep hersy nasip kismet cnm :KK36:

Back
X