• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yas 29 sanırım evde kaldım

evde kalmış kız yoktur, kimseyi beğenmeyen kız vardır :KK59:şaka bi yana sizle yaşıtız ben daha evde kaldım moduna girmedim ,tek tük isteyenler var ama biriyle bile oturup konuşmak nasip olmadı, kimini ben beğenmedim veto ettim kimini annem.Beğenmedim derken dış görünüş değil aile yapısı , gelecekte bana getirceği götürceği derken ince hesaplar diyelim.Sizde eğer ben gibiyseniz işimiz zor.Benim tüm kuzenler hatta,hala teyze torunları evlenmeye başladı..:KK11:

ya evde kalmış falan değiliz ama artık erkekler 30 unu geçmiş olsa bile çıtır kızla evlenme peşindeler, böyle olunca bize talep olmuyor.. doğruya doğru şimdi.. gidiyolar 22 sinde kız istiyolar..

Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
Biz aynı apartmanda oturuyorduk komsuyduk yani o sekilde tanıştık, görücüye karşı olan biriyim hayat görüşüme ters, evlilik desen bende hiç düşünmezdim biyolojik saatim gelipte anne olmak isteyince( birazda ailenin ve cevrenin evlen evlen nidaları etkil oldu) evlilik fıkrını dusunmeye başladım ve evlendim.
ama ruhum hala bekar kendımı evli gibi hissettiğimi söyleyemem ;)
Sana gelirsek evlenmek için evlenme, önce tanı,sonra sev,kültür ve aile yapılarınız,en önemlisi ortak zevkleriniz uyuşsun sonra evlen... Net olayına pek sıcak bakmıyorum ben, işten olur, es dost cevrenden olur görücüye sıcaksan etrafına yay evlenme isteğini ve istediğin kriterleri sana birilerini önersinler gerisi sana ve diğer kişiye kalmış ;)

Konu sahibi , canımcım, ya gönül yaran olsaydi? Onyargilarla, kotu yasanmisliklarla evlilige niyetlenmek, birini taniyabilmek daha zor olsa gerek.
Bitirmeye calistigin bir gecmis olmadan evliligi dusunebilmek ne guzel bir seydir.

Ben suna inaniyorum. Bir seye gereginden fazla kafayi takmak, mevcut durumu gozumuzde buyutebiliyor ve gercekten sorun haline getirmemize neden oluyor. Yasim geçti, evde kaldim diye dusunmek zarar verici bir sey olmaz mi?

Cok sosyal olup henuz evlenememis kisiler de var, evinden cikmayip kismeti ayagina gelenler de var. Allah'ın nasip etmesi ile alakali galiba.
Ama tabi ben yerimde oturayim, kismetse gelir diye dusunmek de ne kadar dogru olur bilemedim.o_O

Allah hayirlisini versin.

Evde kalmak diye birsey yok ki kismet bu işler, ben evlendiğimde 36 yaşindaydim, kuzenimin iş arkadaşiydi eşim, o taniştirdi bizi, herşeyde bir hayir vardir dedim, o kadar yil onu beklemişim demek ki, bu konuda çok şansliyim, vakti zamani gelince doğru insan karşiniza çikacaktir zaten

Bir gün olur nasıl olsa olur nidaları atmak istemiyorum.
Çünkü her insanın kader,bse Evliliğin olduğuna inanmıyorum.
Tek diyeceğim Hayırlısı ise olsun hayırsızsa Olmasın sizin için.
Sırf evlilik olsun diye Evlenip çok fazla mutsuz olan insan varken Evliliği mutluluk kervanı olarak gitmek boş değil mi?

Heran herşey olabilir, canım. Gerçekten ya hiçmi yok çevrende öneren falan, ben mesela bekar arkadaşlarımı sürekli birbirlerine tanıştırma çabasındayım.

Kısmetse kapına bile gelir benim öyle oldu mesela kapıma geldi :D sana yakın yaştayım. Bende sen gibi düşünüyordum ama hakikaten kısmetmiş bu işler. Çokta takılma akışına bırak.

valla tam kıvamındasın cnm hayatını yasamız ohh bende 21 de evlendim cok zor 7 senelik evli olucam daha bu sene alıstım
yani yasın tam idael yasta bence hic takılma calısıyomusun bilmiyorum ama arkadaslarınla hafa sonu turlarnına katıl gez toz bak simdi olsam cok gezerdim yine geziyorum ama arkadaslarla kız kıza gezmek baska tatilllere cık ooo simdi bak ucuzda oteller ucaklar git bi cumadan pazara kadar antalyaya oo miss

çok güzel yazmış bak, arkadaşa katılıyorum.
sahra1986 sahra1986 , yaşın tam ideal. geç te kalmadın. 35 yaşında evlendi. arkadaşım. bebek bekliyor. çok mutlu. allah bozmasın. ikisinin de işi iyi. bir de ev aldılar düğün birikimi kredi vs. taşlar yerine oturmuş anlayacağın :KK66:
sakın geç kaldığını düşünme. görüşeceğin kişiye de bu hissini yansıtma. çaresiz olduğunu düşünmesin.
elbette birileri olmuştur etrafında. sen görmek istememişsindir. biraz daha seçici olacağın doğru. ama bu yaşta güzel bir karar vereceğine inanıyorum.
bende 31 yaş. 6 ay oldu evlendim darısı başına inşallah :nazar:

Bence evde kalmış sayılmazsın, tam zamanındasın.. Gez, toz, kurslara git.. Sosyal aktivitelere katıl. Mutlaka karşına çıkar birileri.. Önemli olan hayırlı olması.. Bende erken yaşta evlendim. Eşimle mutluyum, ufak tefek sıkıntılar dışında eşimle hiç bir sorunum yok.. Ama bazen evlilik hayatının bana ağır gelmeye başladığını hissediyorum. İnan çok zor. Bir tarafta benim ailem, bir tarafta eşimin ailesi.. Arada kalan eşim ve ben.. Evlilik hiçte güllük gülistanlık değil.. Dışardan göründüğü gibi hiç değil..

Heh kk'nın trend 2-3 konusundan birisi.Her gün bununla ilgili bir başlık açılmasa şaşarım. Ben de evde kaldım canım. Hayatımın en büyük sorunu da bu:KK14::KK14:

evde kalmak nedir yahu? evlenenlerin başı göğe mi eriyor? öncelikle bekarlığı bir eksiklik olarak görmeyin rica ederim. bende sizinle aynı yaşlardayım, yeni evlendim. hem de hiç beklemediğim bir şekilde karşıma çıkan kişiyle. bu işler belli olmaz bi kaç saate bakar. yarın hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz ve bundan öncekilerle neden olmamış, niye bu zamana kadar beklemişsiniz işte o zaman anlarsınız ve şükredersiniz umarım. ayrıca 29 yaş okuyan çalışan bir kadın için tam da kıvamı, asla geç değil.

Bende 31 yasindayim. Hic evde kaldigimi dusunmuyorum. Hayatimi yasiyorum valla. Kotu mutsuz bir evlilik yapmaktansa yalnizligi tercih ederim. Bende bazi nedenlerle evlilige asiri soguk bakiyordum. 26 yasinda filan bozdum niyeti. Gorustugum kisiler oldu ama kismet degilmis. Simdi iyiki olmamis diyorum. Rabbim kararlamistir. Birgun bir yerde cikacak karsima adamim. Eminim.. Sende once evde kaldim dusuncesini at kafandan. Ne kotu sacma bir dayatmadir o. Hic bir zaman inanmadim. evlenen kiz nerde kaliyor sokakta mi? Yoo o da evde. Musmutlu olacagin bir evlilik gereceklestirirsin umarim vakti zamani gelince:KK66:

çok tatlısın canım :):))))

Ben konu sahibesini anlamaya çalışıyorum... Siz ne kadar kısmet tam yaşın tam kıvamın deseniz de yaşarken öyle olmuyor.. Herkes için öyle olmuyor en azından..
Yaşadığı andan ortamdan çevreden ailesinden yana mutlu değilse bu evlenmek tek odak nokta olabiliyor ..Haklı da buluyorum dert yakınmasını evde kaldım şeklinde ...
Çünkü çevresindeki herkes evlenmiş-yuvası olan-kocasıyla face de mutluluk pozları olan vs vs. insanlar varken kafana takma erken tam zamanı demek çok inandırıcı olmuyor,tatmi etmiyor insanı :(

Back
X