aman yolda gördügündne kocamı olur cnm bosver aaTsk ederim rahatlattin beni ama yolda yurudugumde bakismalar yada tanisma istekleri oluyor.ama iste ben direk tersliyorum.bu huyumu sevmiyorum ama cekingenim biraz.birde guveniyorum adamin niyeti farklimi degilmi bilemiyorsun.
Cok haklisin oyle dusuyorum bende hicbir zaman evlilik meraklisi biri olmadim ama iste yasadigim kultur de laf sokmalar vs vs canimi cok sıkıyor.hep ayni seyler bak geckalirsan cocugun olmaz.vs vsaman yolda gördügündne kocamı olur cnm bosver aa
bide hersey kısmet kısmetten öde köy yok kimi erken evlenir ne saygı kalır ne bisey aam mecbur sürdürü evliligi
ee millettede evliligm ii der ama sen evlenirsin cok mutlu olursun o yüzden takılma hic valla hayatını yasa
keske benim cevremdede bi kac tane kız arkadasım olsa da gezsek evli olması dahda ii olur ama yok cogu evlenince kocasını dinleyen sözüncne cıkmayan insanlardan oldular bende öylesi degilim esim karısmaz gezer,m
insallahh sende tez zamanda bulurusn ille evleme diye endeskleme kendini hayat paylasmak cok kolay degil cnm cok cok cok ii düsün
amannn sen evlendinde ne oldu de ille bisey anlatmıstır vur yüzüne sende maden bu kadar üstüne gidiyo o tipler hic acıma allah hayırlısını versin esinde evladında bosver sana laf sokanlarada takılc ver cvbını cekil kenaraCok haklisin oyle dusuyorum bende hicbir zaman evlilik meraklisi biri olmadim ama iste yasadigim kultur de laf sokmalar vs vs canimi cok sıkıyor.hep ayni seyler bak geckalirsan cocugun olmaz.vs vs
benim 32 anca nişanlandım:))Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
Evde kalmış değilsiniz sizden daha büyük yaşta evlilik yapanlar var ama olusuma bırakmakta bana göre pek doğru değil biraz çıkın dolaşın birileriyle vakit geçirinMerhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
Ya bana şey gibi geliyo.internette bana yazan adam geçmişte de başka kızlara yazmıştır netten. Ya da yazacaktır. Yani güvenemiyorum
Is ev arasi geciyor vaktim farkli ugraslarim da var.ama cevremdki yasitlarim evli:) benim yaslarda bekar erkek kalmamis .internete kesinlikle karsiyim zaten.face isteklerini hic kabul eden biri degilimSiz de kendinizi bir yerelre kapatmayin canim bi hobi filan edinin.
Ben de internetten tanıştım sözlümle. Bunu ailelerden gizledik gercibir cok arkadas internet demis ama ben olsam internete hic umut baglamam. Duzgun insanlar milyonda bir
Merhaba kizlar agutosta 30 yasina giriyorum.ve galib evde kalmis oluyorum.25 yasina kadar. Evliligi hic dusunmedim hep korkulu ruyamdi evlenmek ben dusunmedigim zamanlar duzgun adamlar cikardi karsima.nezaman benim aklim basima geldi evlenmeye karar verdim.hic kimse cikmadi karsima cok fazla cevrem yok o yuzden gorucu falanda gelmiyor.cok fazla gezen biride degilim.cok bunaldim pskokoljik baskilardan.bu arada cirkin de degilim hatta guzel oldugum soylerler. Kendime guvenim tam o konuda.cokmu kismetsizim ben anlamadim.birde sizler esinizle nasil tanistiniz.merak ediyorum insanlar nasil tanisiyor.ben akisina birakmis durumdayim dogru mu yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?