• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 27,sanki hayata cok gec kalmis gibiyim

27 yasındayım 2 aya kendısını terk edecegım ınsallah 28 olunca.
Pandemi o bu derken allak bullak oldu çoğu ınsan gıbı hayatım.
27 yas sendromu varmış. Mış diyorum yeni öğrendim. Belirtilerine baktım 25 yasımdan ıtıbaren yasadıgım sıkıntılar var sancılı bır surec ama ıyılestırdım o surecı. Ben rakamlara veya sayılara takılan bır ınsan degılım. Benden cok bunu sorun eden ebeveynım var ama alarm gıbı ötüyor her fırsatta sağ olsun. Baskası olsa coktan intihar etmişti gerçekten. Şanslısın çünkü bir hedefin var. Hedef olunca yol kolaylasır patikan bellidir çünkü. Allah muhafaza ya yerimde olsaydın savrulurdun. Hedefine odaklan sayılara değil çünkü 30 yaşına geldiğinde de ah keske 27de sunu sunu yapsaydım dıyebılırsın.
40 yaşındayım, 27 yaşımda ıssız olmayı isterdim 🤣

Hayat sadece yüksek maaşlı bir iş değil... Dostluklar, aşklar, aile de bu hayatın içinde bulunuyor. Siz tek kanaldan dünyayı izliyor ve sizi böyle gördüklerini düşünüyorsunuz.
Hayat şartları tek kanala zorluyor olabilir.

Evli değilsen işin olsa da başarısızsin nedense.
Ya da evlisin ama işin yok . AA olmaz ama niye kocanın eline bakıyorsun.bi ise yaramadin..

Hep böyle söylenmez mi

Hayat şartları tek kanala zorluyor olabilir.

Evli değilsen işin olsa da başarısızsin nedense.
Ya da evlisin ama işin yok . AA olmaz ama niye kocanın eline bakıyorsun.bi ise yaramadin..

Hep böyle söylenmez mi
Haklısınız sokak, akraba baskısı çok fazla var. Babaannem beni amcamın oğlu ile evlenmemi istemisti misal..annem duyunca kudurdu tabi 🤣

Back
X