- 14 Mart 2016
- 688
- 238
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Sanırım bu aralar biraz boşluğa düştün asla bunları dert edeceğin yaşta değilsin. Bence biraz kafanı boşalt hoşlandığın şeyleri yap ve tekrar yeniden başla.Yaş 27 ne düzgün bi birikim nede başka birşey var. Kpss çalışacağım atanma yaşım 30 olcak nerdeyse kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum bu yaştan sonra ne yapabilirim ki ? Bomboş geçen onca yılım var elimde
37 yaşında atandım. Daha 27 ne ki?Yaş 27 ne düzgün bi birikim nede başka birşey var. Kpss çalışacağım atanma yaşım 30 olcak nerdeyse kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum bu yaştan sonra ne yapabilirim ki ? Bomboş geçen onca yılım var elimde
Ah ah 1 ay sonra bende 27 olacağım sanırım bende aynı sendroma girdimYaş 27 ne düzgün bi birikim nede başka birşey var. Kpss çalışacağım atanma yaşım 30 olcak nerdeyse kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum bu yaştan sonra ne yapabilirim ki ? Bomboş geçen onca yılım var elimde
Ay ben de herşeyi erken yaşamış hissindeyim.Ben 29 yaşındayım bir mesleğim var 6 yıllık evliyim iki oğlum var ve şimdi de boşanıyorum yani bana göre de hayatı çok hızlı yaşayıp bitirmişim gibi geliyor tabiki daha önümde uzun bir yol var çocuklarımla yaşayacağım belki yeni birileriyle tanışacağım ama şimdiye kadar yaşamam gereken çoğu şeyi erkenden yaşamış gibi hissediyorum ,bende de bu sıkıntı var bence en iyisi akışına bırakıp elimizdekiler için şükretmek ve önümüze bakmak geçmişi değiştiremiyoruz ama geleceğimiz belirleyebiliriz
29 yasindayim ve aynı şeyleri düşünüyorum sevmediğim bir işte çalışıyorum kpss denedim olmadı daha yeni yüzük attım nişanlımdan ayrıldım herşey üst üste geliyor gibiYaş 27 ne düzgün bi birikim nede başka birşey var. Kpss çalışacağım atanma yaşım 30 olcak nerdeyse kendimi hayata çok geç kalmış gibi hissediyorum bu yaştan sonra ne yapabilirim ki ? Bomboş geçen onca yılım var elimde
Acaba neresinden başlasak hayata bilemiyorum29 yasindayim ve aynı şeyleri düşünüyorum sevmediğim bir işte çalışıyorum kpss denedim olmadı daha yeni yüzük attım nişanlımdan ayrıldım herşey üst üste geliyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?