Yaş 27,sanki hayata cok gec kalmis gibiyim

Sanırım bu aralar biraz boşluğa düştün asla bunları dert edeceğin yaşta değilsin. Bence biraz kafanı boşalt hoşlandığın şeyleri yap ve tekrar yeniden başla.

Muhtemelen 27 yaş sendromu geçiriyorsunuz. Hayat daha hızlı akıyor gibi hissediyorsunuz. Pandemi , ülkenin ekonomik koşulları da eklendiği zaman işler iyice büyüyor. Aynı yaştayız ve 3 senedir çalışıyor olmama rağmen hala ne yapmam gerektiğini bulamıyorum.
Bir tanıdığım neredeyse 32 33 yaşında atandı. O yaşa kadar defalarca kpss denemesi yaptı ve sonunda kazandı. Hiç pes etmemek gerekiyor.
Issizken bi işim olsun diye çok yıpratırdım kendimi. Evet şimdi her ay aldığım bir maaş var ama bu kez de kendimi başka sebeplerin eksikliğinden yıpratıyorum.
Bu dönemde sevdiklerinizle bol bol vakit geçirmeye özen gösterin. Bol bol uzun yürüyüşler yapın. Hayat çok zor ama çokta kısa. Kendimizi bu kadar yıpratmamalıyız

Bu senin başarısızlığın değil, ülkenin sorunu. Sen okulunu kazandın, okudun, başarıyla mezun oldun. Üstüne düşeni yaptın, bitti. Şu anda özel sektör veya devlette istihdam edilmen gerekirdi. Ama öyle bir kaos dönemindeyiz ki ülke durumunu kendi başarısızlığımız sanıyoruz. Üzülme tek değilsin.

Bende senle aynı yaştayım güzel bi işimin olmasını çok isterdim bu konuda kendimi çok yıpratıyorum umarım emeklerimizin karşılığını alma vakti çok yakındadır…Bekar olan yaşıtım arkadaşım bi elin parmaklarını geçmez hayatımda sevdiğim biri de var (5sene) ama bi türlü kendi ekonomik özgürlüğüm olmadan evlenme cesaretinde de bulamıyorum

Dünyanın tadını 1. Deliler 2 Veliler bilirmiş Ölümlü dünya ya deli ol ya veli 3 kişi olma..

Ben 29 yaşındayım bir mesleğim var 6 yıllık evliyim iki oğlum var ve şimdi de boşanıyorum yani bana göre de hayatı çok hızlı yaşayıp bitirmişim gibi geliyor tabiki daha önümde uzun bir yol var çocuklarımla yaşayacağım belki yeni birileriyle tanışacağım ama şimdiye kadar yaşamam gereken çoğu şeyi erkenden yaşamış gibi hissediyorum ,bende de bu sıkıntı var bence en iyisi akışına bırakıp elimizdekiler için şükretmek ve önümüze bakmak geçmişi değiştiremiyoruz ama geleceğimiz belirleyebiliriz

37 yaşında atandım. Daha 27 ne ki?

Bence hayatinizi is ask evliklik siralamasinda dusundugunuz icin size boyle geliyor. 27 mukemmel bir yas . Bugun biriyle tanissaniz sevgili olsaniz seneye sinavdan iyi puan alsaniz, yaza dugun ardindan atanmissiniz. Bakin 28 yasinda hersey yolunda olmus olucak. Ayrica hersey atanmak degil bu enerjiye sikismayin. Ozel de is bakin enerjisinizi toplayin gulun eglenin hayat cok guzel

Ah ah 1 ay sonra bende 27 olacağım sanırım bende aynı sendroma girdim neden sadece kpss ile kendinizi sınırlıyorsunuz ki özel sektörde çalışın bakın ben su an özel sektordeyim bir memur kadar ayricalikliyim sizde öyle işler bakın kendinize en azından bu size özgüven kazandırır bir isim var atanana kadar beklerim dersiniz. Hepimize aşkın kariyerin bol bol şanslı geçeceği yillar diliyorum olumlu düşünelim olumlu olsun

Vala bende kpss diye tutturdum sonra olmadı iş aradım bulamadım baya süre boş kaldım iş buldum 2 sene çalıştım hop 27 .yaşa ramak kala evlendim işimden ayrıldım bebek oldu 29 yaşına geldim 7 senedir mezunum ne kadar zamanım işsiz geçmiş diyorum çoğu yerde 30 yaş sınırı koyuyor bazen takıyorum

Ay ben de herşeyi erken yaşamış hissindeyim.

29 yasindayim ve aynı şeyleri düşünüyorum sevmediğim bir işte çalışıyorum kpss denedim olmadı daha yeni yüzük attım nişanlımdan ayrıldım herşey üst üste geliyor gibi

27 yaş oldukça genç bir yaş

Çalışırsınız umarım atanırsınız.

Bir iş bulun ve idealleriniz neyse onları gerçekleştirmeye çalışın.
Belki bakış açınız değişir.

27 yasındayım 2 aya kendısını terk edecegım ınsallah 28 olunca.
Pandemi o bu derken allak bullak oldu çoğu ınsan gıbı hayatım.
27 yas sendromu varmış. Mış diyorum yeni öğrendim. Belirtilerine baktım 25 yasımdan ıtıbaren yasadıgım sıkıntılar var sancılı bır surec ama ıyılestırdım o surecı. Ben rakamlara veya sayılara takılan bır ınsan degılım. Benden cok bunu sorun eden ebeveynım var ama alarm gıbı ötüyor her fırsatta sağ olsun. Baskası olsa coktan intihar etmişti gerçekten. Şanslısın çünkü bir hedefin var. Hedef olunca yol kolaylasır patikan bellidir çünkü. Allah muhafaza ya yerimde olsaydın savrulurdun. Hedefine odaklan sayılara değil çünkü 30 yaşına geldiğinde de ah keske 27de sunu sunu yapsaydım dıyebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…