Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

yeni yarışmalar olmasını istiyorum her dalada olabilir öerneğin;
MİZAHLA İLGİLİ FIKRA EN KOMİK RESİM KARİKATÜR YARIŞMASI
EDEBİYATLA İLGİLİ EN GÜZEL DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR OKADARDA DERS VEREN HİKAYELER OLABİLİR
EN YAKIN ZAMANDA YARIŞMALARIN OLMASINI İSTİYORUM SABIRSIZKLIKLA KATILACAĞIM..

yeni yarışmalar olmasını istiyorum her dalada olabilir öerneğin;
MİZAHLA İLGİLİ FIKRA EN KOMİK RESİM KARİKATÜR YARIŞMASI
EDEBİYATLA İLGİLİ EN GÜZEL DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR OKADARDA DERS VEREN HİKAYELER OLABİLİR
EN YAKIN ZAMANDA YARIŞMALARIN OLMASINI İSTİYORUM SABIRSIZKLIKLA KATILACAĞIM..

Şimdiye kadar 6 yarışmamız oldu arkadaşım..Değişik kategorilerde,mektup,komposizyonlu bebek foto,çiçek foto,garip olaylar yarışması gibi..Şimdi ise en güzel göz makyajı yarışmamız var..Başvurular bitti,oylamaya açacağız..Görsel ve güzel yazı yazma başlıklarından takip edebilirsiniz..

ok bende yarışmalar katılmak isterim en çok da avatar yarışması güzel olur herhalde neyse uygun ne görülse yarışma için katılmaya varım

Oylamayı açıyorum arkadaşlar az sabır lütfen,yapılacak işlemler var,inanın sanıldığı kadar kolay değil:)
Az sonra oylama açılacak

engüzel yorum yarışması olabilir..geçmiş konu ve yorumlardan tabi,
zoraki şeyleri sevmiyom ben..

Yorum yarışması da yapacağız heros da zoraki olan şeyler ne anlamadım?
Kimseyi zorla yarışmaya dahil etmiyorum,kategori belirleyip,isteyen katılsın diyoru hepsi bu..
Kendine uygun bulan katılır,bulmayan katılmaz..Herşey bundan ibaret.

berşule ablacım
KK için slogan yarışması demiştim bi aralar...:uhm:
hala fikrimin arkasındayım :dance:
yapılabilir mi?

ah canım bee olaya nerden bakmışsın öyle,zoraki derken şu konuda yorum yapılacak gibi olmasın demek istemiştim,
yeni yorum değil yani,önceki yorumlarımızdan seçip
gönderme babında..
ok,umarım bu defa daha açıklayıcı anlattım..özür yani...

Tamam şimdi anladım,yoksa kendimi piskopat moduna bağlamıştım valla:)jeyyar

sofra süsleme ya da kadınlar külübü yazılı değişik çalışmalar üzerine de yarışma yapabiliriz..sadece fikir belki saçma gelebilir ama ilk başta bunlar aklıma geldi...:dance:

En bakımlı tırmak yarışması yapalım.
smiliebad10vs9.gif

Bakalım KK'lı hanımlar ne kadar önem veriyorlar tırnaklarına.:icecream:
Bu da değişik ve eğlenceli bir yarışma olur sanırım.
Ne dersinyerimseniben

sofra süsleme ya da kadınlar külübü yazılı değişik çalışmalar üzerine de yarışma yapabiliriz..sadece fikir belki saçma gelebilir ama ilk başta bunlar aklıma geldi...:dance:

ooooyyyyyy bu fikir güzelmiş işte ama yapmayalım yaaa ben şimdi eksikleri tamamlıyım derken masraf yapıcammm sonra beceremem falann:çok üzgünüm:

CADIARZUCADIARZU buldummmm bi yemek ismi koyulsun onu en güzel servise sunumuma hazırlayalımm nasıl olurşutarafagittiyerimseniben

resam degilim resim de yapamam ama resim yarismasi nasil olur acaba

Back