- 11 Nisan 2007
- 85.201
- 496.366
- 1.223
güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi
Hangi madde sağlıklı gelmedi canım onu söle sen bağa jeyyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi
Aklınla bin yaşa şulem jeyyar
Aha fikrim geldi tatlicadiarzu
aslında yani bir hafta sürecek bi yarışma tabi güzelde öyle bişey olsaki online olsa yani o anda herkes katılabilse kelime türetmece gibi tatlicadiarzu
ankete bağlı yarışma olması şartmıki yani biraz değişiklik olabilirmi acaba![]()
esas ben,m fikrim geldi oje yarışması yapalım malum desen desen ojeler var bu konuda becerisi olan arkadaşlar yarışsın bence
Bıngıldak avcısı en güzel avatar yarışması olsun lütfen.:)
umarım katılımın yüksek olacağı bi yarışma olur,ki ben sonraki yarışmayı bayaa merak ediyom..yazmalı çizmeli bişey olmasın yaa..
güzellik yarismasi yapilamazmi =)
güzellik yarışması yapalım bence jeyyar miss (mrs) model of KK jeyyar cıddıyım ama
daha önce önerildi mi bilmiyorum(önerildiyse uyarın beni lütfen:)
DEKORASYON YARIŞMASI nasıl olur?dergilerde oluyor ya,bu da KK üyelerine yönelik olur...
-EN GÜZEL SALON
-EN GÜZEL MUTFAK
-EN GÜZEL ÇOCUK ODASI
-EN GÜZEL BAHÇE,BALKON(bu yazın daha uygun olacaktır tabii CADIARZU)
laelaelaelaelae hatta abartıp EN GÜZEL BANYO, WC dermişim :roflol:
eeee kimse beğenmedi mi bu fikri yoksa:uhm: senağlama senağlama
Deniz-güneş Çok iddiasız gördüm seni:))))))))) Valla katılmak isterim de eşim fotoğrafa izin vermiyor yahu! Neyse..gencim,güzelim..e daha ne olsun:)