Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

güzellik yarışması demişsiniz peki ya resimler çalınırsa yani 1 günlük 1 saatlik koyulmayacak ki resimler 1 hafta sürecek bana pek sağlıklı gelmedi

Hangi madde sağlıklı gelmedi canım onu söle sen bağa jeyyar

Aklınla bin yaşa şulem jeyyar
Aha fikrim geldi tatlicadiarzu

aslında yani bir hafta sürecek bi yarışma tabi güzelde öyle bişey olsaki online olsa yani o anda herkes katılabilse kelime türetmece gibi tatlicadiarzu
ankete bağlı yarışma olması şartmıki yani biraz değişiklik olabilirmi acaba :utangac:

Fikrini az geliştir conem:))Haberleşiriz..Bi de geyik muhabbeti olmaması tek şartım,ö yüzden anket şeklinde olsun diyorum..
Mesela 10 kategori olsun,her kategoride önerdiğimiz 6 nick(misal) ve üye oyları..Her kategoriye her üyenin tek oy hakkı olsun..Yani sen on ankette on kişiyi seçebileceksin..
Aman ona daha var..Fikir üretiriz..Deşmeyin daha da süpriz şeyler olsun..Hele şu öykü yarışmamız sonuçlansın öyle tamam mı?
Öykü yarışması da süper olacak inanın bana:)

benimde naçizane bi önerim olacak.anket sonuçları yarışma sonunda belli olsun.yani iki üç yarışmacı hakkında kararsız kalanlar sonuçları görüp etkilenebilir diye düşünüyorum.

benimde Bir Fikrim Var Gerci Bana Pek Kalmamis Ama Neyse:)
Diyorumki En Guzel Avatar Yarismasi Yapalim Ama Hekes Kendi Hazirlasin Degisik Katagorilerde Bence Zevkli Ve Gorsel Bir Yaris Olur:) (biraz Cocukcami Oldu Ne:)))

umarım katılımın yüksek olacağı bi yarışma olur,ki ben sonraki yarışmayı bayaa merak ediyom..yazmalı çizmeli bişey olmasın yaa..

''Han Duvarları'' adlı şiiri,kendi tarzınızda yeniden yazmanızı isteyecemjeyyar
Nasıl? Sana uyar mı?:roflol::roflol:

Güzellik yarışmasında teklif gelirse jüri olabilirim..jeyyar

Yarışmacı olarak katılıp heyecanlı arkadaşların önünü kapamak istemem de:1closedeyes: ondan. Ama jüri üyesi olabilirim..:1closedeyes:Anlarım bu iştenjeyyar

Deniz-güneş Çok iddiasız gördüm seni:))))))))) Valla katılmak isterim de eşim fotoğrafa izin vermiyor yahu! Neyse..gencim,güzelim..e daha ne olsun:)

daha önce önerildi mi bilmiyorum(önerildiyse uyarın beni lütfen:)

DEKORASYON YARIŞMASI nasıl olur?dergilerde oluyor ya,bu da KK üyelerine yönelik olur...

-EN GÜZEL SALON
-EN GÜZEL MUTFAK
-EN GÜZEL ÇOCUK ODASI
-EN GÜZEL BAHÇE,BALKON(bu yazın daha uygun olacaktır tabii CADIARZU)
laelaelaelaelae hatta abartıp EN GÜZEL BANYO, WC dermişim :roflol:

Yeni yarışma kapıda arkadaşlar:))
Çok yakında yeni yarışmada buluşmak üzere..

daha önce önerildi mi bilmiyorum(önerildiyse uyarın beni lütfen:)

DEKORASYON YARIŞMASI nasıl olur?dergilerde oluyor ya,bu da KK üyelerine yönelik olur...

-EN GÜZEL SALON
-EN GÜZEL MUTFAK
-EN GÜZEL ÇOCUK ODASI
-EN GÜZEL BAHÇE,BALKON(bu yazın daha uygun olacaktır tabii CADIARZU)
laelaelaelaelae hatta abartıp EN GÜZEL BANYO, WC dermişim :roflol:

eeee kimse beğenmedi mi bu fikri yoksa:uhm: senağlama senağlama

Deniz-güneş Çok iddiasız gördüm seni:))))))))) Valla katılmak isterim de eşim fotoğrafa izin vermiyor yahu! Neyse..gencim,güzelim..e daha ne olsun:)

valla bende çok istiyorum katılmak ama nete resim koymak tehlikeli gibime geliyoryerimsenibenyoksa rakip tanımam dermişimmm:roflol::roflol:

Back